Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht.

1565 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

vrijdag 23 februari 2018

Kauwennest verwijderen en schermen plaatsen

Bij ons zit een kauwennest onder het dak. Dit wil ik graag verwijderen en zou graag een offerte willen voor het plaatsen van schermen onder de dakpannen tegen vogels
donderdag 22 februari 2018

Dakgoot reinigen

Graag willen wij informeren of u bij ons een dakgoot kunt reinigen. Het betreft de dakgoot aan de voorzijde van onze woning ter hoogte van de tweede verdieping. De regenpijp maakt een tikkend geluid tijdens en vooral ook na een regenbui. Wij vermoeden dat er iets in de dakgoot of regenpijp zit. Graag horen wij wat er mogelijk is. De dakgoot zelf is ongeveer 5 meter.
donderdag 22 februari 2018

Regenpijpen aanleggen

Kunt u een indicatie geven (globaal) van de prijs die u rekent voor het aanleggen van een nieuwe regenpijp om de waterafvoer van ons dak te regelen? Onze buitenmuur bestaat uit pleisterwerk (enigszins kwetsbaar) en onze dakbedekking is van kunststof. Er is geen dakgoot, de regenpijp zal door de muur heen moeten. Een doorsnee donkergrijze regenpijp is voor ons goed genoeg (graag reacties via mail, want telefonisch ben ik matig bereikbaar).
dinsdag 20 februari 2018

Vogelnest verwijderen en dakgoot vogelwerend maken

In onze dakgoot aan de achterzijde van ons huis bivakkeert een kraaienfamilie en wij willen dit nest graag laten verwijderen. We willen ook graag dat een volgend nest onmogelijk gemaakt wordt op een of andere manier. Vogelwering plaatsen dus.
zondag 18 februari 2018

EPDM over bitumen dakbedekking aanbrengen

Ik wil over de bitumen dakbedekking een EPDM laag aanbrengen. Het is een licht hellend dak van ongeveer 220 m2. Vervolgens mag zonnefolie aangebracht worden op de EPDM laag. Is dit mogelijk?
vrijdag 16 februari 2018

Hellend Sarkingdak renoveren en isoleren

Wij zijn van plan aan beide zijden van onze hoekwoning dakkapellen te gaan plaatsen. Echter willen wij het dak laten isoleren en de oude dakpannen laten vervangen door zwarte keramiek pannen. De oppervlakte van het dak is 50 m2 en de woning is 3.80 meter breed. De dakkapellen zullen 2.90 meter breed en 1.80 meter hoog gaan worden. Wij zouden graag een afspraak maken om advies te ontvangen en welke stappen wij het beste kunnen nemen.
donderdag 15 februari 2018

Plat dak met koepel renoveren en isoleren

Renoveren van het dak met bitumen of Roofing. We hebben het dak al schoon laten maken. Het dak betreft 65 vierkante meter. Er hoeft geen asbest verwijderd te worden. Het is een plat dak met een lichtkoepel. Op een hoogte van ongeveer 5 meter. Het huidige dak is door de firma Kemenade gelegd. Er zal wellicht ook iets aan de waterafvoer worden gedaan. Ook moet het dak uitgevlakt worden.
dinsdag 13 februari 2018

Dak isoleren, pannen mogelijk vervangen en zonnepanelen installeren

Wij willen bij een vrijstaande woning met een zadeldak de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Optimale dakisolatie aanbrengen; - Eventueel de 37 jaar oude dakpannen vervangen; - Aan de zuidzijde van het dak zonnepanelen aanbrengen, eventueel geïntegreerd in het dak. De oppervlakte van het dak aan de zuidzijde is ongeveer 10 bij 4 meter en aan de noordzijde 6 bij 8 meter. Graag zouden wij een afspraak willen maken om advies te krijgen over onze wensen.
maandag 12 februari 2018

Nokvorsten opnieuw aanbrengen

Heer, mevrouw, tijdens de grote storm in januari is de nok van ons dak er gedeeltelijk af gewaaid. Nu zouden we dat graag laten repareren. Er zijn 5 nokvorsten van het dak gewaaid, maar ik heb ze zelf liggen. Daarnaast heb ik hier nog 50 goeie Tuile du Nord dakpannen liggen in gesmoord blauw (deze liggen ook op het dak) en 14 nokvorsten. Ook heb ik hier flexim. Ik was van plan het zelf te doen, maar aangezien ik niet hou van op hoogte werken (hoogtevrees) zou ik het graag door een specialist willen laten doen. Kunt u mij vertellen wat het zou kosten om dit voor +/- 6 meter te laten doen? Met hartelijke groeten,
vrijdag 9 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing Gaat om een plat dak (12 m2) van de bijkeuken. Bij bouwkundig onderzoek is gebleken dat de dakbedekking vervangen moet worden en advies is gelijk warm te laten isoleren. Uitvoering klus zou mei of juni zijn. Adres is in Asperen.
zondag 4 februari 2018

Lichtkoepel met stormschade vervangen

Vervangen van de lichtkoepel van ongeveer 1 meter bij 80 cm. Het betreft een plat dak van onze schuur in verband en het betreft stormschade. Het gaat om een twee onder één kap en de plek van werken is goed toegankelijk.
zondag 4 februari 2018

Dakbedekking op een dakkapel vervangen

Het vervangen van de dakbedekking op een dakkapel (ongeveer 6 m2), vervolgens de plaatsing van nieuwe hemelwaterafvoerkanalen en zinken daklijsten. We hebben interesse in EPDM. Ik weet de verdere afmetingen niet. Het dak zit op de 2e verdieping.
zaterdag 3 februari 2018

Plat dak renoveren zonder isolatie

Wat is het gewenste formaat van het terras? 12m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Bestaand terras uitbreken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken ik heb een bestaand dakterras maar deze is verouderd en aan vernieuwing toe. Oppervlakte is ongeveer 12m2 en hekwerk is ongeveer 7 m. Op dit moment is er geen zwevende constructie maar ik zou wel graag advies willen over of dit wel beter is voor mijn situatie. Ik heb nu kunsttoffen vlonders direct op het dak liggen.
donderdag 1 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of EPDM. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Het dak is 85 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dak bestaat uit multiplex platen op houten balken aan de binnenkant geïsoleerd.
donderdag 1 februari 2018

Dak controleren en renoveren

Ik wil mijn dak laten bekijken of het al toe is aan renovatie, en zo ja wat dan opknapbeurt of dakpannen vervangen en isolatie verbeteren. Het huis is gebouwd in 1981, er liggen betonnen pannen op en ongeveer 3 cm schuim. De nok is niet best meer lijkt mij.
woensdag 31 januari 2018

Naad van de dakgoot repareren

Onze dakgoot is lek, precies op de lasnaad. Ongeveer 20 cm. Dit willen we laten repareren. De dakgoot zit tussen de 2e verdieping en de zolder. Ik weet niet zeker uit wat voor materiaal de dakgoot gemaakt is.
dinsdag 30 januari 2018

Oudhollandse dakpannen vervangen

Ongeveer 5 dakpannen zijn door de storm eraf gewaaid. Ongeveer 2 dakvorsten. Ook is op één plek een latje doorgerot. Slecht onderhouden dus, krijg niet van de verzekering. Dus graag lage kosten.
maandag 29 januari 2018

Daklekkage verhelpen

Er dient 1 m2 bitumen aangebracht te worden op een plat dak. Hier is een spijker in geslagen waardoor er een kleine lekkage aanwezig is.
maandag 29 januari 2018

Dakbedekking op de schuur vervangen

Graag huidige golfplaten vervangen door polyester platen (Stabipol) van 180 cm dikte, grijs of zwart. Tevens (afdichtings) vulstroken gebruiken. De lengte van de platen is: 193 cm. Breedte schuurdak is: 304 cm. Het dak loopt iets schuin op houten schuurtje.
maandag 29 januari 2018

Vogelschroot laten plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van vogelschroten aan de achter en voorzijde woning. Het betreft in totaal 12 meter 6 meter voor en 6 meter achter op de 1e verdieping.
zaterdag 27 januari 2018

Dakpan terugleggen en dakraamlekkage oplossen

De dakpan op de nok van het dak (3e etage) zit los en staat deels omhoog. Deze dient teruggezet te worden. Daarnaast is een oude lekkage bij het dakraam weer terug sinds de storm en de losse dakpan. Graag willen we iemand op locatie om een offerte op te stellen en eventueel direct de werkzaamheden.
woensdag 24 januari 2018

Nokvorsten aansmeren

Op het dak van mijn garage heb ik tenminste één nokpan die een lekkage veroorzaakt. Preventief heb ik een aantal pannen met tape afgedicht, maar ik vind reparatie toch noodzakelijk. Het dak van de garage is goed bereikbaar voor, achter en aan de zijkant. De breedte van de garage is 5 meter. Misschien moeten de pannen opnieuw ingesmeerd worden.
woensdag 24 januari 2018

Door storm weggewaaide pannen vervangen

Vanwege storm zijn voor zover ik kan zien 2 dakpannen weggewaaid. Belangrijkste is dat ze zo snel mogelijk vervangen worden in verband met mogelijke waterschade. Graag ook nog even het dak controleren. Heb de dakdek-gigant zelf al gemaild en kwam daarna op jullie site terecht. Hoor graag!
dinsdag 23 januari 2018

Dakpan in de nok terugleggen en vervangen

Als gevolg van de storm afgelopen donderdag is er een nokdakpan van het dak gewaaid en beschadigd. Ik ben op zoek naar iemand die de afgewaaide nokdakpan terug legt en de beschadigde kan vervangen.
dinsdag 23 januari 2018

Dak renovatie pannendak

Dak renovatie pannendak: 1. Renovatie pannendak tussenwoning (4 meter breed, 40 m2): - Nieuwe dampdoorlatende folie, panlatten en tengels - Nieuwe dakpannen OVH oranje/rood - Ondervorsten, nok/hoekkepervorsten, begin/eindvorsten - Gevellood (3m) 2. Schoorsteen verwijderen of renoveren 3. Dakgoot vervangen (2x 4 meter) 4. Optie: Meerprijs voor isolatiefolie SF-19 ipv dampdoorlatende folie 5. Optie: Meerprijs voor vervanging dakbeschot

Partners

Partners van Casius