Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht.

1724 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, isoleren en dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

dinsdag 2 juni 2020

Verwijderen (afzuigen) van grind op dak

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 75m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 5 meter hoogte (2e verdieping van huis) - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor het afzuigen en afvoeren van het grind.
zaterdag 30 mei 2020

Daklekkage schuin dak garage

Het schuine dak van de vrijstaande garage vertoont lekkage. De binnen platen zijn deels aangetast. Betreft dak met dakpannen.
woensdag 27 mei 2020

Dakpannen vervangen

Mansarde Dak in Nederland (Bilthoven, vlak bij Utrecht). Ongeveer 100m2. Nieuwe dakpannen en daklatten en loodflappen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
zondag 24 mei 2020

Groendak aanleggen

20m² plat dak met huidig bitumen naar groen dak, extensief
zondag 24 mei 2020

Vervangen bitumen plat dak

Plaatsen nieuw bitumen plat dak van keuken over bestaand bitumen. Oppervlakte circa 15 m2. Indien mogelijk op korte termijn. Plat dak goed bereikbaar
vrijdag 22 mei 2020

Groen op plat dak

Wij hebben een garage. Deze zou ik graag willen voorzien van groen. Kan dat op bestaand dak? Ook op serre. Zie foto’s
donderdag 21 mei 2020

Groendak aanleggen

Sedumdak aanleggen op uitbouw. Twee aangrenzende platte daken (19m2 en 14m2).
woensdag 20 mei 2020

Houten dakterras aanleggen

Wij willen een dakterras bovenop de 2de etage, boven mijn twee slaapkamers laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 23 m2. We hebben geen idee of het dak sterk genoeg is. We willen het terras van hout.
maandag 18 mei 2020

Dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren

ik wil mijn overjarige Oude Hollandse dakpannen vervangen en het dak isoleren. Gezien de oude dakconstructie wil dakpanelen ivm de gewichtsbesparing. Constructief is het dak ok en het lekt niet. Zadeldak 2 zijden 6m x 14,50 lang. De pannen vallen binnen de gevelmuren. Wel nok nodig uiteraard. Aan beide zijden een dakkapel. Graag sandwichplaten van 6m ivm constructief voordeel. Met PIR 80mm isolatie. Oude pannen uiteraard afvoeren, oude panlatten laten zitten: Hier zit bubbeltjes isolatiefolie onder en bij verwijderen teveel reparatiewerk aan de binnenkant. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
maandag 18 mei 2020

Isoleren plat dak en waterafvoer aanpassen

Het betreft een woonark met plat dak, oppervlakte ca. 80 m2. De bestaande bitumenlaag is in goede staat. graag laat ik isolatiemateriaal aanbrengen, ik zit te denken aan van die platen die erop geschroefd kunnen worden. Voor de dakbedekking zit ik aan dat rubber te denken dat erop gelijmd wordt. Ik kan geen grind op het dak hebben. Daarnaast moet in het platte dak ook een waterafvoer worden gerealiseerd en een daklijst rondom worden aangebracht. Ik kan foto's doormailen.
maandag 18 mei 2020

Nieuwe dakbedekking plus eventueel dakkapel plaatsen

We willen graag de dakbedekking laten vervangen. Het gaat om een dak van 40 m2. Er ligt nu verouderde dakpannen op. Graag verwijderen van oude materialen (gebouwd in 1961) en plaatsen van isolerende dakplaten. De dakpannen graag vervangen voor aarden werk dakpannen. Afwerking aan de buiten kant zoals dakgoot en windveer. Ons huis is een hoekhuis van een blok van 3 dezelfde woningen. Met de buren zijn we overeen gekomen om de dakisolatie over al de 3 huizen te laten aanbrengen door een en het zelfde bedrijf. Kunt u een offerte maken wat de geschatte kosten zijn voor bovenstaande werkzaamheden voor 1 huis en voor 3 huizen. Daarnaast willen we graag ook een dakkapel plaatsen. Graag van kunststof met dubbelglas. De dakkapel wil ik graag 3 meter breed hebben. De dakkapel liefst met een recht dak. Zowel voor als de zijkant als achterkant is er ruimte voor een stijger opbouw.
zondag 17 mei 2020

Aanleg sedum groendak op betonnen schuur

Aanleg van een sedumtapijt groen dak op het betonnen dak van de vrijstaande schuur. Binnenmaat dak 290x290cm hoogte tot rand 5 cm. Hemelwater afvoer aanwezig in een van de hoeken. Zie foto
zaterdag 16 mei 2020

Renovatie plat dak

Huidige dak is 20 jaar en wil deze graag vervangen naar epdm dak om daar vervolgens zonnepanelen (zoals bij de buurman)op te monteren. Afmeting dak is ca. 8 bij 5 meter. Er zijn twee regenwaterafvoeren en twee dakdoorvoeren aanwezig. Ik wil ook graag een extra dakdoorvoer voor bekabeling en/of airco bijplaatsen. Een klein deel ca. 1 m2 dient opgevuld te worden met ca. 8mm plaat.
zaterdag 16 mei 2020

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Graag ontvang ik informatie over de uitvoering en kosten van het laten verwijderen van een vogelnest. Het gaat om een nest dat zich bevindt in en nabij mijn CV-ontluchtingspijp, aan de buitenzijde van mijn appartement op driehoog. Met een ladder kom ik er zelf niet; maar ben benieuwd of en hoe jullie dat kunnen regelen. En natuurlijk ook het plaatsen van een gaas of andere vorm van wering, zodat er geen nieuw nest in kan.
donderdag 14 mei 2020

Lichtkoepel in badkamer plaatsen

Wij zouden graag een kleine lichtkoepel laten plaatsen in de badkamer (plat dak). We weten de afmetingen niet precies, maar liefst 60 cm x 60 cm. Liefst ook voorzien van ventilatie. Graag laten we ons adviseren over het verdere materiaal van de lichtkoepel.
donderdag 14 mei 2020

Dakbedekking vervangen

Het betreft het dak van de dakkapel ca 14m2, op de 2e verdieping aan de achterzijde
maandag 11 mei 2020

Groendak plaatsen

Graag advies of de mogelijkheid bestaat een schuin aflopend metalen dak van 4 x 7 meter te voorzien van een isolerende grasbedekking.
zondag 10 mei 2020

Lekkage dak schuur laten repareren

Ivm kleine lekkage, het dak van de schuur repareren
donderdag 7 mei 2020

Golfplaten schuurdak vervangen

Ik wil graag de golfplaten van het dak van mijn schuurtje laten vervangen. Ik schat in dat het 4 x 2 meter is. Het houtwerk is nog goed genoeg. Graag aan 1 lange zijde ook een nieuw dakgootje. Graag ook de gaten/kieren tussen golfplaat en muurtje zoveel mogelijk dichten. Het schuurtje is makkelijk bereikbaar en niet hoog.
donderdag 7 mei 2020

Dakdoorvoer afvoerslang mobiele airco realiseren

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken in een schuinpannen dak voor de slang van een mobiele airco. Inclusief de juiste materialen (pan met pijpje) etc. Het pijpje komt naast een dakkapel en aan de binnenzijde in een kastje naast de knieschotten
woensdag 6 mei 2020

Pannendak isoleren

Dakisolatie met Rd waarde tenminste 3,5 via buitenzijde met daarna terugplaatsen eigen dakpannen, oppervlak ongeveer 150 m2. Moet geschikt zijn om daarna zonnepanelen aan te brengen
woensdag 6 mei 2020

Vogelnest verwijderen van het pannendak

Wij hebben last van mijt en denken dat het van een vogelnest komt . We zoeken iemand die het nest kan opsporen en verwijderen
woensdag 6 mei 2020

2 platte daken vernieuwen met pvc dakbedekking

Wil graag 2 platte grind daken vernieuwen met pvc dakbedekking. Is ongeveer 35 a 40 m2.
woensdag 6 mei 2020

Asbest saneren en zonnepanelen plaatsen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die het asbest (chrysotiel 10-15%) op mijn dak kan vervangen. Dak is 84 m², bedekking in overleg maar voorkeur naar een licht materiaal (bv. leien). Dak is grotendeels schuin maar loopt over in een vlak stuk. Op dit vlakke stuk wil ik zonnepanelen laten installeren. Asbestrapport aanwezig.
maandag 4 mei 2020

Het isoleren en renoveren van een pannendak

We willen graag het dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Het gaat om 115 m2 dak met daarna waarschijnlijk nieuwe dakpannen en weer zinkwerk om het af te werken. Dit betreft een vrijstaande woning.

Partners

Partners van Casius