Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht.

1690 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

donderdag 27 februari 2020

Groendak en (na)isolatie

We zijn bezig met de verduurzaming van onze woning. Als onderdeel van deze verduurzaming overwegen we de daken van onze woning aan te pakken. We overwegen 2 zaken: 1. Groendak 2. Extra dakisolatie In bijgevoegd document heb ik overzicht gemaakt van de situatie. Ik hoop dat dit een goede eerste indruk geeft. Ik zou graag een advies en (indicatieve) offerte ontvangen wat zinvolle verbeteringen zijn. Mocht u aanvullende informatie nodig hebben dan hoor ik dat ook graag.
woensdag 26 februari 2020

Dak reinigen en impregneren

Ik zou graag mijn dak willen laten reinigen en impregneren waar nodig. Het dak is ongeveer 9 meter breed met normale nok hoogte (een verdieping, ik schat 5 meter) met keramische pannen (bouwjaar 1968). Aan een zijde is een dakkapel over praktisch de gehele breedte. Graag op korte termijn reinigen en zo nodig impregneren. Het dak is vrij eenvoudig te bereiken.
maandag 24 februari 2020

Dakrenovatie van sporenkap

Hierbij het verzoek om een indicatie van de prijs voor een dakrenovatie. Ik ben bezig met de aankoop van deze woning en wil het dak renoveren en isoleren. Het betreft een sporenkap. Het huidige asbestdak laat ik door een gespecialiseerd bedrijf verwijderen om daarna direct de nieuwe dakbedekking aan te brengen. Het gaat om de volgende zaken: Vervanging al het zinkwerk (ook op de kopgevels woonhuis) en HWA (30 meter zinken bakgoot, ongeveer 6 regenpijpen ), aanbrengen Isobouw Slimfix dakplaten RC7 en nieuwe zwarte golfplaten (Woonhuis ongeveer 75 m2, aanbouw 50 m2, dit heb ik berekend met de stelling van pythagoras). Ik vermoed dat het dak iets omhoog komt, de dakgoot zou daar op aangepast moeten worden. Bouwtekeningen heb ik aangevraagd. Tevens alle dakdoorvoeren en schoorsteen vernieuwen. De planning is dat ik de woning vanaf mei in bezit heb om dan zo snel mogelijk deze dakrenovatie uit te laten voeren.
maandag 24 februari 2020

Waterschade aan plafond, mogelijk lekkage

Gisteren ontdekte ik wat vocht in de muur, waar het schilderwerk wat door is gebarsten. Ik vermoed door de hevige regenval, wat wellicht is opgewaaid, maar zou het graag even laten checken.
maandag 24 februari 2020

Hellend dak isoleren en dakpannen vervangen

Wij willen ons dak van buitenaf laten isoleren en de dakpannen te vervangen. Wij krijgen dakkapellen, een aan de achterzijde van ongeveer 5,20 meter en een aan de voorzijde van ongeveer 3 meter. Graag zouden wij willen overleggen wat het beste is om te doen: deze eerst laten plaatsen en dan het dak isoleren of eerst de dakkapellen laten plaatsen. Oude dakpannen graag afvoeren. De afmeting van het dak is ongeveer 6 meter breed en heeft een hoek van ongeveer 35 graden. Van binnenuit op sommige plekken hebben we isolatie. Over het nieuwe isolatie materiaal willen we graag advies, moet wel voldoen aan eisen voor subsidie. Dak is vrij makkelijk bereikbaar. Graag laten we de vergunning door de vakman regelen.
zaterdag 22 februari 2020

Groen dak (sedum) op garage

We willen graag op onze garage en op onze uitbouw een sedum dak. Het dak is plat. We zijn nieuwsgierig naar de kosten. Het gaat om een totaaloppervlakte van 20m2. Wij denken aan extensief. Er is nog geen draagkracht berekening uitgevoerd.
zaterdag 22 februari 2020

Sedum dak garage (30m2)

Van ons nieuwe huis in Driebergen is het dak van de garage (plat 30m2) verouderd en moet daarom opnieuw gedekt. Wij zouden graag een groen (sedum) dak willen en willen daarom graag weten wat dit zou kosten. Bij voorbaat dank!
zaterdag 22 februari 2020

Groen dak realiseren

Graag willen wij onderzoeken of het mogelijk is ons 45 m2 dak te vervangen voor een groen dak. Ik kan eventueel aanvullende foto's sturen van binnen en buiten.
donderdag 20 februari 2020

Aanleggen groen dak en vervanging dak

Het gaat om een groen dak voor drie schuurtjes voor drie buren. Nu golfplaat. In totaal hebben de schuurtjes 20m2, het zijn nu 3 aangrenzende daken. Ons plan is om het dak te laten vervangen en vervolgens een simpel groen dak te realiseren. Wij willen graag een partij uitnodigen om te beoordelen of dit tot de mogelijkheden behoort.
dinsdag 18 februari 2020

Pannendak van buitenaf isoleren

Wij zouden ons dak graag van buitenaf laten isoleren. Betreft het dak op de uitbouw van ons huis. Ongeveer 50 - 60 m2 vanaf de 1e verdieping. Steigers plaatsen is geen enkel probleem. Ik ben flexibel in termijn, het heeft niet heel veel haast. We hebben nu dakpannen, deze willen we hergebruiken. Het huis is uit midden jaren 70, ik verwacht niet dat er echt isolatie zit. We grenzen aan weilanden en staan op het westen en het zuiden, er staat veel wind op. Daarom denken we aan PIR achtig isolatie materiaal. Ik denk dat isolatie materiaal ertussen spuiten niet afdoende is. Graag ontvang ik dan ook advies.
maandag 17 februari 2020

Dakkoepel vervangen door grotere variant

Ik wil een Oude dakkoepel van 100 x 120 cm laten vervangen door een grotere variant. 120 x 120 cm. De oude mag worden afgevoerd. Het platte dak is bedekt met bitumen.
maandag 17 februari 2020

Het controleren renoveren en van een dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan controleren en eventueel kan renoveren. Het gaat om een dak van 68,5 m2 boven de 1e verdieping.
zondag 16 februari 2020

Extensief groen dak realiseren

Ik wil graag een groen dak, bij voorkeur extensief. Mijn huis heeft een uitbouw en twee dakkapellen met plat dak, totaal ongeveer 12-15 m2. Met een bitumen dak van minstens 20 jaar oud. Wat is er voor nodig om een groendak te realiseren en wat kost het.
zaterdag 15 februari 2020

Groen dak carport realiseren

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze carport zou kunnen voorzien van een sedumdak. Het gaat om een dak van 10 m2 met een stalen/houten constructie. Met wat het (platte) dak nu bedekt is, is onbekend.
zaterdag 15 februari 2020

Nieuwe golfplaten plaatsen

Ik heb een houten overkapping aan de achterkant bij mijn keuken en daar liggen doorzichtige platen op. Die zou ik graag laten vervangen door eventueel witte platen waar de zon niet doorschijnt, daar ik het zo verschrikkelijk heet word. Er liggen 3 platen op van 140 cm lang en 4 platen van ,170 cm lang.
vrijdag 14 februari 2020

Dakbedekking vernieuwen door erkende dakdekker

Het gaat om de volgende oppervlaktes: Aanbouw 12 m2 Achter dakkapel 9 m2 Balkon voor 6 m2. Graag goed advies en mogelijkheden over de materialen.
woensdag 12 februari 2020

Een dak van een woning voorzien van een groen dak

Wij willen graag een sedumdak op ons platte dak: dit is bovenop de 2e verdieping en betreft 20 m2. En willen direct ook weten of er ook zonnepanelen op het sedumdak kunnen worden geplaatst, is die combinatie mogelijk? Het dak is van hout. Wat de huidige bedekking is, is onbekend.
woensdag 12 februari 2020

Bevestiging regenpijp repareren of vervangen

De bovenste bevestiging van mijn regenpijp aan de gevel van mijn woning is defect. Deze zou ik graag willen laten repareren / vervangen. De bevestiging bevind zich op ca. 9 meter hoogte net onder de dakrand.
dinsdag 11 februari 2020

Het vervangen van ons pvc dak voor pvc of EPDM

Vernieuwen kunststof platdakbedekking van dakkapel i.s.m. buren. Huidige (fa.Kooy 1996) is versleten en lek. Gelegen op de2 etage, bereikbaar vanuit de voortuin. Thans 2 stadsuitlopen. Afmeting totaal breed 300 en diep 150 cm. 4-5m2 ongeveer. Aluminium daktrim. Bedekking ligt direct op houten dakbeschot. Geen isolatie mogelijk vanwege kleine opstand en reeds aangebracht a.d. onderzijde. Graag offertes voor PVC en EPDM.
maandag 10 februari 2020

Lichtstraat met zadeldak realiseren

Ben met nieuwbouw bezig. Heb een lichtstraat nodig met zadeldak. min twee ramen die open kunnen. Warmte werend glas. Afmeting +- 3 m lang, 1 m breed. Materiaal Kunststof of hout (op kleurcode). Het is belangrijk dat het zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden.
maandag 10 februari 2020

Dakpannen vervangen door dakpanplaten

Ik wil de mulder dakpannen vervangen door aluminium dakpanplaten of andere dakpanplaten. Dak is circa 32 m2 pan ook. Het dak is van binnenuit alleen aan de bovenkant geïsoleerd. Wat is het beste om te doen: of geïsoleerde dakpanplaten of niet geïsoleerde dakpanplaten en dan dampfolie aanbrengen?. Dakbeschot is nog goed en de panlatten ook. Graag de dakpannen afvoeren. Eventueel zou ik samen met iemand anders kunnen helpen met het verwijderen van de dakpannen. De vakman moet aantoonbaar ervaring en gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van dakpanplaten. De vakman moet aangesloten zijn bij een branche vereniging. En ik wil graag garantie hebben.
zondag 9 februari 2020

Dak isoleren en dakbedekking vervangen

Huidige bedekking bestaat uit pannen. De nokvorsten zijn vastgemetseld met speci. Het dak is niet geïsoleerd. Het gaat om de stationsweg west 133 te woudenberg. Ik verwacht ongeveer 115 m². Dit is ruim geschat. Op funda kunt u het huis bekijken. Wij willen graag het dak isoleren en hierbij nieuwe latten en pannen laten plaatsen zodat deze weer een tijd meekunnen. Huidige dakpannen ook graag afvoeren. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
zondag 9 februari 2020

Groendak realiseren en lekkend dak herstellen

Het gaat om 2 klussen: 1. Het aanleggen van een sedumdak op een uitbouw met epdm bedekking van +- 4.30 x 5.70 m. 2. Het herstellen van een lekkend dak van een overkapping, momenteel bitumen. +- 5.2 x 3.2 m wellicht ook epdm + sedum van maken.
zaterdag 8 februari 2020

Rieten dak vervangen door leiendak

Voor het maken van een begroting zou ik graag vernemen wat bij benadering de kosten zijn voor het vervangen van een rietenkap naar een geïsoleerd pannendak. Betreft een boerderij van 25 m lang en 10 m breed. De pannen die er op moeten komen die het type gesmoorde kruispannen. Inclusief geïntegreerde hemelwater afvoer die veel voorkomt. Het is dan de bedoeling dat er zo'n hoog mogelijke isolatie waarde terecht komt.
woensdag 5 februari 2020

EPDM leggen op bestaand dak

Graag een indicatie van de kosten voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking over de bestaande bitumen op. Oppervlakte ca 30 m2 verdeeld over 2delen (10 + 20 m2). Bij voorbaat dank! Er ligt momenteel bitumen op, van ik denk meer dan 35 jaar oud, hierover heb ik nog geen klachten. Ik heb begrepen dat EPDM over bitumen geplaatst kan worden, dit wil ik graag.

Partners

Partners van Casius