Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht.

1610 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak renoveren, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak, pannendak volledig renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

maandag 23 april 2018

Dakgrind verwijderen

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 42 m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 7,5 meter hoogte met een klein stukje op het balkon op 5 meter hoogte - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor alleen het afzuigen en afvoeren van het grind - en een prijs voor het schoonmaken en terugplaatsen van het grind indien jullie dit kunnen aanbieden. Het terugplaatsen zal dan in de tuin zijn en niet op het dak zelf Op 2 mei komen ze het sedum dak aanleggen dus daarvoor moet het grind verwijderd zijn indien mogelijk (anders moeten we die afspraak verplaatsen)
maandag 23 april 2018

A-dak op een garage aanbrengen

Ik wil weten wat de globale kosten zijn van het brengen van een A dak op een garage van ongeveer 4 x 6 metre
maandag 16 april 2018

Dakgoot en regenpijp vervangen

Wij zoeken iemand die onze dakgoot kan vervangen. - rijtjeshuis; - zink halfrond met beugels; - pvc regenpijp; - verwijderen van de oude dakgoot, graag eruit zagen.
zondag 15 april 2018

Garagedak isoleren

Ik wil dakisolatie op een plat dak van een garage in verband met de koude ruimte. Deze is 4 bij 5 m2. Het gaat alleen om een gedeelte van het dak dat geïsoleerd moet worden.
zondag 15 april 2018

Bitumen op het schuurdak vernieuwen

Vervangen dak met bitumen 4m2
donderdag 12 april 2018

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

5 meter vogelwering plaatsen en 5 meter hout impregneren op het dak. Is bereikbaar middels een ladder.
woensdag 11 april 2018

Bitumen dak aanbrengen

Ik wil in de tuin een houten overkapping maken, met opstaande rand. Overkapping sluit aan op schuurtje. Bij elkaar is het ongeveer 3 x 3 m (achterkant is breder dan de voorkant). Hierop wil ik een bitumen dak aanbrengen dat mooi in elkaar overloopt en goed aansluit.
woensdag 11 april 2018

Dakbedekking plaatsen

Garagedak 3 x 11 meter (circa 6 m wordt keuken dus op enig moment moet er 1 of 2 doorvoeren in komen). Op basis van een beschrijving van PIR, lijkt ons dit goed te bevallen dus in principe kiezen wij daar voor. Graag uw vrijblijvende, complete offerte.
maandag 9 april 2018

Nokpannen losmaken en schoorsteenlood repareren

In verband met plaatsing zonnepanelen moeten de nokpannen worden losgemaakt, deze zijn nu vast gemetseld. Nadat de panelen geplaatst zijn zullen de nokvorsten weer vast gemetseld moeten worden. Daarnaast dient ook het lood rond de schoorsteen te worden gerepareerd. De nok lengte is ongeveer 11 meter, dit zijn 2 huizen.
zondag 8 april 2018

Kraaienkap en regenkap plaatsen op schoorsteen

Wij willen graag een kraaienkap (bol) op de schoorsteen laten plaatsen. En ook graag een regenkap.
zondag 8 april 2018

Isoleren van een dak

Wij willen het dak van onze jaren '70 woning laten isoleren. Het betreft een plat dak van ongeveer 65 m2. (Binnenmaat woning 6.3 x 9.7 meter). De huidige dakbedekking is bitumen en zo’n 13 jaar oud. Op het dak komen na isolatie ook zonnepanelen te liggen en er wordt een dakvenster gemaakt.
zaterdag 7 april 2018

Nieuw dak met isolatie aan buitenzijde

Wij hebben een pannendak dat in matige staat is. Houtwerk in orde, zo lijkt het, maar pannen slecht (mos, sommige gebroken, liggen scheef). De zolder is momenteel aan de binnenzijde geisoleerd, bij voorkeur halen we dat weg en isoleren het dak aan de buitenzijde (warm dak) met volledig nieuwe pannen. De zonnepanelen die het dakvlak bedekken aan een zijde (20 stuks, volledige dakzijde is belegd dus) moeten dan tijdelijk verwijderd en teruggeplaatst worden. Alternatief zou zijn om zonnecelpannen te leggen, maar daarover vind ik nog weinig informatie. Weet u daar iets van?
zaterdag 7 april 2018

Dak isoleren en sneldek pannen vernieuwen

Bestaand huis 1980. Beperkte dak isolatie 5 cm. Pan latten er af. Extra isolatie aanbrengen pan latten er weer op nieuwe pannen plaatsen welke al aanwezig zijn. Ik denk zelf aan isolatie sf 19 en dan bijvoorbeeld dampopenfolie. Ongeveer 2000 pannen moeten op het dak. De sneldekkers gaan er van af en worden voor nieuwe pannen vervangen.
woensdag 4 april 2018

Mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen

Een 1917 mansarde dak (90 m2) isoleren en voorzien van nieuwe dakpannen Tuille du Nord. En een plat dak (aanbouw, ook 90 m2) voorzien van een mansarde dak inclusief draagconstructie, isolatie en TDN pannen.
woensdag 4 april 2018

Reinigen en ontmossen van het dak en dakgoten

Dak en dakgoten reinigen. Het dak graag ontmossen, ook laat ik mij graag adviseren over de mogelijkheden een behandeling of een coating mogelijkheden een behandeling of coating aan te brengen mos tegen te gaan. Het dak oppervlak is circa 100 m2. Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 2004.
zondag 1 april 2018

Alle dakpannen vervangen

Alle dakpannen vervangen
vrijdag 30 maart 2018

Asbest dak laten vervangen

Ik heb een schuur van 3.40 bij 6.10 meter met golfplaten van asbest als dakbedekking. Ik wil die asbest golfplaten laten verwijderen en een nieuw dak laten plaatsen. Een foto van de schuur en het dak is bijgevoegd. Graag weer een nieuw dak met isolatie er voor in plaats.
vrijdag 30 maart 2018

Verschuivende dakpan vastleggen

1 dakpan blijft naar benden schuiven en dit moet opgelost worden, nieuwe dakpannen zijn aanwezig
woensdag 28 maart 2018

Schuurtje van nieuw dak voorzien

Ik wil graag een nieuw dak (ik denk aan golfplaten) op mijn schuur van 240 x 260 cm en een nieuwe schuurdeur inhangen (in de grondlak). Het oude dak ga ik zelf verwijderen op 1 april met toestemming van de gemeente in verband met asbest. Liefst dus in de week van 2 april.
dinsdag 27 maart 2018

Vogelwerende dakschroot plaatsen

Plaatsen 9 meter van bijvb. Vogelwerend ubbink Combidakvoetprofiel AIRTEC COMBIPROFIEL L 1000 X 125MM ZWART. Dit is voor 3 meter dakgoot voor en 5,5 meter dakgoot acher.
dinsdag 27 maart 2018

Asbest daken verwijderen en renoveren

Het gaat om circa 7 woningen (geschat 70 m2 per woning), waarvan er een één zeer groot puntdak heeft (140 m2). Een deel van het dak is een piramide met asbesthoudende leien. Deze moeten worden verwijderd en een nieuwe dakbedekking daarvoor in plaats.
maandag 26 maart 2018

Verschoven dakpannen recht leggen

Ik wil de lekkage bij de afvoer van de CV ketel en het ventilatie systeem laten verhelpen. Dit komt waarschijnlijk door verschoven dakpannen.
zondag 25 maart 2018

EPDM op keukendak leggen

Het betreft het leggen van EPDM over bestaande bitumen dakbedekking. De oppervlakte is ongeveer 15 m2 en er zal 1 hoek opgehoogd moeten worden in verband met de afvoer van het regenwater. Tevens moeten er nieuwe zinken randen van ongeveer 12 meter geplaatst worden.
zaterdag 24 maart 2018

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakpannen vervangen op mansardekap, tuile du nord. Vrijstaand huis van ruim 90 jaar oud, niet overal rondom het huis zijn steigers mogelijk. Dak lijkt nog goed te zijn, panlatten moeten misschien wel vervangen worden. Waterdichte folie ontbreekt nu. Van binnenuit geïsoleerd. Dak is 10. 5 m breed, dakvlakken zijn iets meer dan 2m lang (dus 2 meter 70 graden, 2 meter 35 graden). Dakpannen beginnen op 3 meter hoogte tot 6. 6 m hoogte. Onderbrekingen door 3 dakkapellen van rond de 2 meter breed , 4 veluxramen, 1 gemetselde schoorsteen, 1 rvs schoorsteenpijp. Graag meerprijs opgeven voor toevoegen 4cm dampopen isolatieplaten. Graag meerprijs voor toevoegen 2x dakuitstapraam. Ik ben ook geïnteresseerd in zonnepaneeldakpannen, kan u die leggen? Wat zou dat extra kosten?
vrijdag 23 maart 2018

Rieten kap vervangen door dakpanplaten

Ik heb op dit moment een rieten kap. We willen dit graag vervangen door stalen dakpanplaten. Het gaat om een zadeldak van 24,7 bij 8 meter.

Partners

Partners van Casius