Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Utrecht.

1509 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht:

maandag 11 december 2017

Reparatie aan bitumen dakbedekking

Ik woon in een geschakelde woning met een plat dak van ongeveer 60 m² met bitumen dakbedekking. Ik heb op dit moment een lekkage die ik zelf niet kan dichten. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Er ligt geen grindballast op het dak. Er zijn 3 schuine kanten op het dak met een verdiepte goot van ongeveer 60 cm. Ik denk dat bij dat opstaande randje de lekkage ontstaat. Ik laat de klus graag even bekijken en hoor dan wat de kosten zijn.
zondag 10 december 2017

Daklekkage repareren

Het gaat op een lekkage aan een dakkapel van de zolderverdieping. Een rand van druppels maakt het dat de vloer gisteren blank stond en nu bedekt met handdoeken. Helaas helpt het weer ook niet mee! Is het mogelijk om zo snel mogelijk (morgen) te komen kijken? Alvast super bedankt voor een antwoord.
zaterdag 9 december 2017

Repareren en controle dakgoot

Er is recent lekkage ontstaan aan mijn zinken dakgoot. Het lekt onder de goot. Het lek heb ik zelf niet kunnen ontdekken. Dit moet gerepareerd worden. Tevens wil ik dat graag een controle laten uitvoeren van al het zink werk aan de woning. Globale inschatting van aantal strekkende meters goot is 30 meter + een balkon.
zaterdag 9 december 2017

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren. Het gaat om een pannendak. De lokatie van de lekkage is bekend.
zaterdag 9 december 2017

Dakgootlekkage opsporen en repareren

Mijn dakgoot van mijn tussenwoning is ergens lek geraakt waardoor de houten afwerking nat wordt. Het water komt op 1 plek uit de houten ombouw. Het gaat om een zinken dakgoot van totaal ongeveer 5 meter lang. Ik vermoed dat een van de overgangen tussen 2 zinken delen niet in orde meer is. De voorkeur voor het ontvangen van de offerte is via e-mail.
vrijdag 8 december 2017

EPDM aanbrengen en daktoegang maken

Graag een kostenopgave voor het vervangen van een EPDM dak. Aangezien het platte dak op de 2e verdieping is, wil ik ook graag een daktoegang laten maken. Aanvullende info: op het platte dak zijn 17 zonnepanelen geplaatst.
vrijdag 8 december 2017

Dak lekkage repareren

Ik wil zo snel mogelijk een daklekkage van de schuur laten opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak dat bedekt is met bitumen. Aan een zijde mist de metalen strook (daktrim).
dinsdag 5 december 2017

Vervangen van daklatten en pannen

Wij hebben lekkage op ons dak van 50 m2 met oud Hollandse pannen en willen graag de pannen en daklatten vervangen hebben. Het gaat om een hoekwoning uit 1962 waar zwarte betonnen pannen op zitten. Het is een woning met 2 verdiepingen.
zaterdag 2 december 2017

Herstellen van dakbedekking

Bij vorst heb ik lekkage via het platte dak, het water druppelt in een redelijk ritme mijn slaapkamer in. Als het gewoon of hard regent is er geen probleem.
vrijdag 1 december 2017

Pannendak isoleren

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een gecombineerde kap, een sporenkap en een gordingenkap. Op het schuine dak liggen dakpannen met daaronder een asbestbeschot. Voor het verwijderen en afvoeren van het asbest hebben wij al een vakman gevonden. Wij zijn nu opzoek naar een vakman voor het verwijderen van de pannen, het plaatsen van een zelfdragende geïsoleerde dakplaten en daarna mogen de oude pannen terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.
vrijdag 1 december 2017

Daklekkage repareren

Ik heb daklekkage bij de dakgoot als gevolg van 3 kapotte oud Hollandse dakpannen. Daardoor moeten ook de bijbehorende panlatten en stukje dakbeschot vervangen worden. Het gaat om een stuk van 1 à 1,5 meter. Het dak is ongeveer 6 meter hoog.
donderdag 30 november 2017

Nieuwe daklijsten aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe daklijsten die geplaatst moeten worden. Het gaat om 4 daklijsten van ongeveer 5 meter ieder. Ook moet het bij een schuurtje gedaan worden. Daar zijn de afmetingen ongeveer 2 bij 2 meter van. Ik zou graag een voorbeeld willen zien omdat ik niet weet of ik hout of kunststof wil hebben.
woensdag 29 november 2017

Dakrenovatie van een schuin pannendak

Ik wil het dak laten renoveren. Het gaat om een schuin dak van 23 m2 met dakkapel en daar moeten nieuwe houten platen, dakpannen en isolatie komen. Het dak is op de 2e verdieping.
dinsdag 28 november 2017

Gebroken hemelwaterafvoer reapreren of vervangen

De hemelwaterleiding blijkt gebroken te zijn onder het huis. Deze dient vervangen/gerepareerd te worden.
dinsdag 28 november 2017

Pannendak aanbrengen op een schoolgebouw

Ik ben uitgenodigd om een prijsopgave te maken voor uitbreiding van een school in Mijdrecht. Hiervoor dient een dak opnieuw bedekt te worden met bestaande dakpannen. Het betreft een oppervlakte van ca. 150m2. Zou u aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte willen maken? Alvast bedankt,
dinsdag 28 november 2017

Zinken dakgoot met lekkage repareren

Ik wil de lekkage in mijn zinken dakgoot laten opsporen en herstellen. De dakgoot is een jaar of 8 oud en 5 meter lang. Deze staat op de 2e verdieping, is makkelijk toegankelijk en er is een mogelijkheid voor het plaatsen van een steiger.
maandag 27 november 2017

Dakgoot herstellen

Dakgootreparatie
zaterdag 25 november 2017

Dakpannen vervangen

De dakpannen van mijn hoekwoning wil ik graag laten vervangen. De oude pannen moeten worden vervangen en afgevoerd, een dampwerende folie geplaatst en nieuwe pannen geplaatst. Er zijn 2 dakkapellen aanwezig en de oppervlakte ligt tussen de 70 en 80 m2.
vrijdag 24 november 2017

Schoorsteen verwijderen en dak repareren

Ik wil de schoorsteen van mijn huis van 1910 verwijderd hebben, het dak vervolgens aanhelen en het dak nalopen. Er zitten Utrechtse dakpannen op die eventueel kapot kunnen zijn en vervangen dienen te worden. Het dak is ongeveer 25 m2.
vrijdag 24 november 2017

Vervangen van dakpannen en panlatten

Het betreft het vervangen van de dakpannen en de panlatten op het dak van de woning en de garage. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe panlatten geplaatst te worden en nieuwe dakpannen. De woning is ongeveer 7 bij 11 meter en de garage 3 bij 7 meter.
woensdag 22 november 2017

Dak renoveren

Plaatsen van folie (op bestaande folie), vervangen van panlatten, vervangen van dakpannen. Type pan: Monier Stonewald of Nelskamp planum top longlive, kleur: antraciet / mat zwart. Betreft ongeveer 145 m2.
zaterdag 18 november 2017

Dakgootlekkage herstellen

Ik heb een dakgootlekkage, de aansluiting van de zinken dakgoot op die van de buurman lekt en veroorzaakt natte muur en raam onder de goot. De las is door een dakgootreparateur met een smeersel behandeld, maar na 2 pogingen is de lekkage nog steeds niet verholpen.
zaterdag 18 november 2017

Dak vernieuwen

De oude holle dakpannen dienen vervangen te worden door nieuwe Vieille rood. Tevens dient het dak aan de buitenzijde geïsoleerd te worden met folie SF40 of vergelijkbaar. Het dakbeschot is in uitstekende staat, zinken goten dienen te worden vervangen, houten afwerking mogelijk ook, bij voorkeur met Trespa RAL 9001. Het dak is ongeveer 6 meter breed en 14 meter lang en is redelijk goed bereikbaar.
woensdag 15 november 2017

Schuurdak vervangen

Schuur met plat dak is ongeveer 30 jaar oud. Dak is aan vervanging toe. Dak lekt. 1 of 2 balken zijn plaatselijk verrot, deze moet(en) sowieso vervangen worden. En wellicht 1 of 2 platen vanwege het vocht en de schimmel. Dak is ongeveer 4,5 meter lang en 2,5 meter breed. Op het dak ligt grind. Nieuw dak graag uitgevoerd zonder grind. Wil graag snel het dak laten vervangen, want elektra/ accu's hebben last van het vocht in de schuur. Locatie is goed bereikbaar. Brandsteeg bereikbaar vanaf openbare weg.
woensdag 15 november 2017

Plat dak vernieuwen

Er dient nieuw dakleer op een plat dak. De oppervlakte is 20 m2.

Partners

Partners van Casius