Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor pvc van dak vervangen:

PVC van dak vervangen

Betreft plat dak van 12 m2. Oude pvc moet worden verwijderd en een nieuwe pvc dakbedekking aangebracht. Er staat en stellage met 4 zonnepanelen op het dak. Deze moeten worden losgekoppeld en na de werkzaamheden terug worden gezet. Het huidige dak bestaat uit pvc met daarop grind.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc van dak vervangen uit heel Nederland:

Bitumen vervangen door EPDM of PVC en eventueel een groendak

Bestaande dak (balken, underlayment en bitumen ) lekt. Bitumen vervangen door EPDM of PVC en eventueel een groendak. Buitenmaat van de gemetselde schuur is 3 X 2,20 meter.

Groene daken aanleggen

Graag zou ik offerte ontvangen voor het vergroenen van mijn daken. Hierbij vast waar het om gaat. Het gaat om de volgende oppervlaktes: Dak schuur 3,10 x 5,70 meter plat dak, bekleed met EPDM dit is nog in goede staat. Uitbouw dak 1,50 x 6,30 meter plat dak, bekleed met bitumen of EPDM met grind eroverheen. En zie de foto, 16' schuin, bekleed met PVC 16 keer 0,35 x 2,45 meter 1 keer 0,45 x 2,45 meter Ik zou graag en extensief dak willen hebben. De daken zijn vermoedelijk sterk genoeg, ik kan erop lopen.

Pvc regenpijp vervangen door zink

Ik wil de pvc-regenpijpen van het huis met schuine daken voor en achter én van de schuur met plat dak, laten vervangen door zinken regenpijpen. De regenpijpen van het huis dienen voorzien te worden van een bladvanger. De afmeting van de huis regenpijp is ongeveer 2 x 5 meter. Van de garage ongeveer 4 meter.

Nieuw pvc plat dak

Het gaat om een platdak op de eerste verdieping van mijn woning. De afmetingen 8 meter breed en 3,5 meter lang, het materiaal is PVC, nu lekt het, ik heb een nieuw dak nodig.

PVC aanbrengen op het dak

Dak van bedrijfshal 15 x 20 (300 m). Verwijderen van oud materiaal en opnieuw pvc aanbrengen 1,5 mm en aansluiten van 8 x afvoer en nieuw aan te brengen nood overlopen 4 stuks.

Pvc dak vervangen

Het gaat om het vervangen van de pvc dakbedekking van een plat dak van 6,3 x 4,6. Het huidige grind en tegels kan ik zelf eraf halen en terug leggen. Toegang via dakterras op lager gelegen dak.

Het leggen van pvc dakbedekking op een opslag container

Het betreft een aluminium opslag container. Op het dak liggen nu houten platen. Zijkanten zijn nog aluminium en daar zou de pvc op gelijmd moeten worden. Breedte +- 2,6 meter, lengte 8,3 meter.

Reparaties aan dak

Het zijn enkele reparaties op en rond het (plat)dak nodig. Het betreft twee dakgoot delen lijmen (lekken nu), Het gaat om een pvc enkele afgewaaide dakpannen terugplaatsen en twintigtal rubberen tegels dakterras vervangen. Er kan ook een dankinspectie zou ook fijn zijn. Het gaat om drie woonlagen.

Dakbedekking vervangen

Heb een dak van 20 jaar, renovatie nodig, rond 50 m2. Momenteel pvc, weet nog niet wat voor materiaal ik wil. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, andere (PVC, Resitrix, Rhepanol, ...)

Het vervangen van ons pvc dak voor pvc of EPDM

Vernieuwen kunststof platdakbedekking van dakkapel i.s.m. buren. Huidige (fa.Kooy 1996) is versleten en lek. Gelegen op de2 etage, bereikbaar vanuit de voortuin. Thans 2 stadsuitlopen. Afmeting totaal breed 300 en diep 150 cm. 4-5m2 ongeveer. Aluminium daktrim. Bedekking ligt direct op houten dakbeschot. Geen isolatie mogelijk vanwege kleine opstand en reeds aangebracht a.d. onderzijde. Graag offertes voor PVC en EPDM.

Partners

Partners van Casius