Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen serredak:

Vervangen serredak

In 2006 werd aan ons huis een woonserre aangebouwd van 8 X 2.5 meter, met een aflopend dak van polycarbonaat platen van 32 mm. De serre voldoet nog, maar het dak niet meer: geluidsoverlast en te weinig hitte en koude isolatie. We zoeken naar een oplossing. Mogelijk een dicht dak met een lichtstraat of lichtkoepels. Met ingebouwde spotjes. Alternatief: dubbel glas. Graag vernemen wij over uw ervaring met dit soort werk en eventuele referenties.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen serredak uit heel Nederland:

Serredak vervangen en ramen vervangen

Het serre dak rust op een houten balk (ongeveer 3,5 - 4 meter lang), deze is rot en dient vervangen te worden. Onder de houten balk zijn tuindeuren met kunststof kozijnen. Bij voorkeur zie ik het serre dak vervangen door aluminium. Wel zitten we een klein beetje met het budget. Mocht hardhout of iets anders goedkoper zijn, willen we liever dat. Ons is wel verteld dat kunststof niet sterk genoeg zal zijn voor de ramen. Er zitten 4 ramen bij uit 1985, deze dienen ook vervangen te worden. Het serre dak is ongeveer 3,5 - 4 meter x 1,5 meter. De ramen zijn ongeveer 80 cm x 1,5 meter. De offerte graag inclusief afvoeren.

Serredak repareren of vervangen

We hebben een serredak van 2 bij 3 meter. De rubberafdichting tussen de polycarbonaat platen is lek. We denken dat de rubber is ingedroogd. Het dak is aangesloten op een kunststofgoot en kozijnen met openslaande deuren. Onze vraag of het dak te repareren/vervangen is.

Kunststof serredak repareren

Ik wil de kunststof (6) dakplaten vervangen in verband met hagelschade. Het gaat om een serre van 3 x 3 meter. Door de schade loopt er nu water in. Er liggen lichtdoorlatende platen op, deze moeten verwijdert worden. Als het mogelijk is wil ik het liefst dakpannen hebben. Als dit niet mogelijk is, wil ik weer lichtdoorlatende platen. Ook graag de platen afvoeren. Het is wel vrij lastig om er bij te komen. Het dak zit op de eerste etage. er zou drie meter overbrugt moeten worden, om erbij te komen. Ook zou er door de voortuin gewerkt moeten worden.

Vervangen verbindingsrubbers van een polycarbonaat serredak

Ik zoek een dakdekker die de rubbers tussen 9 (dak) polycarbonaat platen kan vervangen. Dit betreft dus 8 rubbers. Het gaat om platen van ongeveer 240 cm.

Een polycarbonaat serredak vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die 5 polycarbonaat dakplaten van mijn serre kan vervangen. De serre is ongeveer 3 bij 5 meter. De platen zullen dus ongeveer 1 bij 3 meter zijn. Het dak maakt gebruik van houten kozijnen.

Polycarbonaat platen vervangen op bestaande serre

Ons bestaande Serredak (ca. 5.2 x 3.2m met 5 polycarbonaat platen) lekt en is aan vervanging aan toe. De bestaande twee kanaal- platen zullen bij voorkeur door nog beter isolerende opake multi- kanaal platen incl. de nodige rubber dichtingen vervangen worden. Mocht er extra info voor een vrijblijvende offerte nodig zijn hoor ik dit graag.

Serre dakplaten vervangen

Ik wil het polycarbonaat serredak met aluminium profielen laten vervangen door dikkere hr++ platen of iets anders, incl nieuwe rubbers. De serre 4 x 2;5 meter hoort bij mijn woonkamer. De constructie is gemaakt van hout en dus niet gemaakt voor zware daken zoals glas. Van de 5 platen zijn er 2 recht en 3 in een punt.

Vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie

Wil graag het plastic dak van de huidige serre laten vervangen. Want deze lekt op een paar punten als de wind erop staat. En het Is er altijd tussen de 30 en 50 graden. En wil dus ook graag de warmte meer buiten houden. Het dak is ongeveer 4x4 meter. Graag bespreek ik ook de opties wat betreft de isolatie.

1 raam in serredak vervangen

Raam met HR++ glas vervangen. Afmetingen; zie foto in bijlage. Het is de bedoeling dat dit in overleg met de vakman wordt aangeschaft.

Polycarbonaat van een serredak herstellen

Onze serre heeft hagelschade opgelopen aan alle vier de polycarbonaat dakplaten. Deze dienen vervangen te worden. Afmetingen van de platen zijn (ongeveer) als volgt: 2 platen van ongeveer 60 centimeter breed en 238 centimeter lang 2 platen van ongeveer 100 centimeter breed en 238 centimeter lang De serre is ongeveer 2 meter hoog op het laagste punt en 2,5 meter op het hoogste punt. De serre is via twee kanten makkelijk te bereiken met een ladder.

Partners

Partners van Casius