Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zwolle of directe omgeving.

1951 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, isoleren en dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zwolle:

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Graag wil ik birdblockers laten plaatsen rondom 9 zonnepanelen. Buren links en rechts willen ook graag een offerte. Graag een all in prijs.

Vervangen pvc dakbedekking plat dak (12m2)

Betreft 12 m2 aan dakbedekking dat vervangen moet worden. Er staat een stelling met 4 zonnepanelen op. Deze moet dan tijdelijk worden verplaatst.

Dak met asbest vernieuwen

Ik wil graag mijn dak renoveren of vernieuwen. De dakpannen moeten daarvoor eerst van het dak worden gehaald, eventueel moeten er nieuwe dakpannen worden gebruikt. Er zit mogelijk asbest welke verwijderd moet worden. En aanbrengen isolatie. Graag ontvang ik advies of het handig is om deze isolatie aan de buitenkant of binnenkant aan te brengen. Mogelijk moeten dakkapellen worden mee genomen, deze zijn van hout. Gaat waarschijnlijk om twee geschakelde woningen, mogelijk drie. Het is in de binnenstad. Panden van 1900. Het huis is 3 verdiepingen hoog. De tuin is te bereiken via een achterom.

gootdrain aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een gootdrain in de dakgoot om vogels te weren. Maat van de kunststof gootdrain 110mm doorsnede. Offerte inclusief werkzaamheden en materiaal. Dakgoten zijn bijna 12 m in lengte, aan beide zijde van het dak. Dus totaal 24 meter. Graag contact per mail.

Serre dak vervangen

Ik wil de huidige kanaalplaten (kunststof) van de serre laten vervangen. Het zijn 5 platen van 4,5 meter lang.

vogelwering onder zonnepanelen

Totaal 3 daken met panelen. geschatte lengte panelen 75 meter

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.

PVC van dak vervangen

Betreft plat dak van 12 m2. Oude pvc moet worden verwijderd en een nieuwe pvc dakbedekking aangebracht. Er staat en stellage met 4 zonnepanelen op het dak. Deze moeten worden losgekoppeld en na de werkzaamheden terug worden gezet. Het huidige dak bestaat uit pvc met daarop grind.

Dakbedekking uitbouw en luifel vervangen

Betreft uitbouw woonkamer aan achterzijde woning en een afdak voor de voordeur waar kleine scheurtjes in bestaande bitumenlaag te zien zijn. Uitbouw heeft een lichtkoepel en zinken dakranden. Dak is al geïsoleerd. Beide daken zijn in 2000 en 2001 bedekt. Oppervlak uitbouw kamer ongeveer 7 x 2,5 m (inclusief lichtkoepel). Oppervlak luifel ongeveer 1,5 x 4 m. Het zit er nu ongeveer 20 jaar op. Een drietal foto's eventueel via de app toe te sturen. Ik weet niet wat het duurzaamst is qua nieuwe dakbedekking, wat opties zijn gewenst ook betreft duurzaamheid. Als de nieuwe bedekking 20 jaar meekan, vind ik dat ook goed

Dakpannen laten vastzetten en evt. schoonmaken

Bij elke flinke storm komen een paar van onze dakpannen los te liggen, daarom willen we deze graag vast laten zetten. Mogelijk ook even een dakinspectie bij de dakkapel. Huis is gebouwd in 2000. De dakpannen zijn ook aan een schoonmaak toe.

EPDM leggen op een nieuw dak

Het is een nieuwbouwhuis 60 m2 platdak 140 mm isolatie moet ook aangebracht worden. Eventueel een groendak.

Dak renovatie

Hoekwoning waarschijnlijk dak oppervlak ongeveer 45-50 m2. Bouw 1977. Van binnenuit is er isolatie 5 cm stramit + 1,8 kunststofschuim bekleed met gebitumineerd kraftpapier. Dit is misschien niet voldoende en dan zou misschien van buitenaf nog iets geplaatst kunnen worden. Het is eigen woning. Nu gaat de woningbouw (naast mij huurwoning) de huizen renoveren met isolatie van buiten af en nieuwe betonnen dakpannen. Wij als eigenaren kunnen meedoen maar ze vragen denk ik de hoofdprijs. Daarom wil ik graag verschillende offertes om te vergelijken. Want de dakpannen zijn toch 43 jaar oud.

Vervangen dakbedekking door een groen dak

Het betreft een appartementen complex van 7 verdiepingen met een plat dak. De huidige dakbedekking bestaat uit bitumen met een toplaag van grint Het gaat om 240 m2 en een vve.

Dak van buitenaf isoleren en de dakpannen vervangen

Ik wil graag 260 m2 dak vervangen en isoleren van onze woning. Het gaat om een hellend dak, waar isolatie van buitenaf verwijderd moet worden tussen de gorden en afgevoerd. Vervolgens moet er nieuwe isolatie geplaatst worden. Er zou ook een zeil geplaatst moeten worden tussen de gorden. De oude dakpannen moeten vervangen worden. We hebben zwarte dakpannen en willen dezelfde ervoor terug. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het dak begint ongeveer op de hoogte van 2,60 meter. 100 m2 zou niet geïsoleerd moeten worden, maar de latten moeten er wel af, folie moet erop en er zouden ook nieuwe pannen moeten komen (van de bedrijfshal).

Mos verwijderen uit dakgoten en plat dak

Wij willen graag het mos uit de dakgoten en van het platte dak laten verwijderen, zie foto's. Het platte dak is ongeveer 5 x 4 meter, zit op ongeveer 2.5 meter hoogte. De goten zijn er 2

Plat dak met PVC vervangen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van een woning kan repareren/vervangen. Het betreft een plat dak van ~80 m2 wat zich boven de eerste verdieping bevindt. Het is een dak wat momenteel is bedekt met PVC. Hierdoor wil ik het waarschijnlijk ook laten vervangen.

Golfplaten met asbest vervangen

Graag laat ik mijn dak vervangen van 210 m2 golfplaten asbesthoudend dak met scharnierende nok, geen windveren en zwarte golfplaat eterniet. Graag zou ik het willen vervangen door dezelfde golfplaten. Het inventarisatierapport is verlopen, deze moet dus gemaakt worden. Er is redelijk makkelijk bij komen.

Plat dak vervangen

Plat dak van de garage /schuur is aan vervanging toe (door gerot). Er ligt nu bitumen op. Dus nieuwe planken en dakbedekking. Afmeting dak is 2,68 m x 7,55

Regenpijp verplaatsen

Een regenpijn verplaatsen ivm met aanbouw van de buren. Gaat om een regenpijp van de tweede verdieping naar een plat dak op de eerst verdieping.

Lichtkoepel plaatsen in betonnen plat dak

Ik wil graag een lichtkoepel plaatsen op ons dak, zodat onze badkamer natuurlijk licht krijgt. Het zou fijn zijn als de lichtkoepel er op kan, anders wordt onze badkamer een sauna. Ons dak is een plat dak van beton van zo'n 7 cm dik. De afmetingen van de koepel het liefst rond de 60 X 60 cm of 70 X 70 cm. Het liefst eind oktober plaatsen.

Boeidelen vervangen onderaan bij dakgoot

De boeidelen zijn verrot aan de onderkant van de dakgoot, en aan de zijkant van de windveren. Zinken dakgoot kan lek zijn. Ik wil deze stukken laten vervangen met buitenhout.

Dak isoleren en dakpannen vervangen

Bestaand dak bedekt met beton pannen. Deze dienen vervangen te worden. Daarna moeten de pannen afgevoerd worden, en moet het dak geïsoleerd worden. Ik schat dat het dak 45 m2 is.

Dak renoveren

Het gaat om een schuin dak en om een woning uit 1895. Een vrij oude woning maar we denken niet dat de dakpannen zo oud zijn. Wel zijn sommige dakpannen aan de zijkant, waar de lijst is, en waar de hoek worden afgewerkt, vrij bijzonder aan elkaar geplakt zijn en je ziet purschuim eronder weg komen. Voor het isoleren en eventueel nieuw dakpannen: het gaat om een oppervlakte van 2x ± 30 m2 = 60 m2 aan de zijkanten. Aan de voorzijde en achterzijde aan de zijkanten van de dakkapelletjes van 4x ± 2 m2= 8 m2 Wij zouden het dak willen isoleren dus via de buitenzijde en eventueel nieuwe dakpannen willen laten leggen als de oude niet meer voldoen. Of anders deels nieuw en deels huidige dakpannen. We weten niet hoe het eruit ziet onder de dakpannen.

Afschot van de dakgoot corrigeren

Dakgoot laten aanpassen Afschot dakgoot (achtertuin) is niet goed, bij regenbui stroomt het in midden van goot als waterval buiten de goot. Graag check regengoot, reparatie afschot. De dakgoot is voor de rest prima en relatief jong. Onze buren hebben beide een hwa buis. In rijtjes huis zijn wij de enige waar het overstroomt. Wij zitten naast een hoekwoning. Graag snel herstel is gewenst. Ik heb foto’s toegevoegd, maar ook eventueel filmpje beschikbaar . Bereikbaarheid kan via achtertuin en doek kan ik zo weghalen, dus trap of steiger kan gebruikt worden .

Daklatten vervangen

op mijn dak moeten de horizontale daklatten vervangen worden. De precieze afmetingen weet ik niet. Ik ontvang graag een offerte.