Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zwolle of directe omgeving.

1912 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dubbele nokverhoging realiseren, dak isoleren en vervangen en dakkapel plaatsen, spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen, aanpassing + vernieuwen van het dak, boerderij dak isoleren, golfplaten dak op de schuur vernieuwen, dak vervangen, golfplaten op de schuur vervangen, dak vervangen, schuurdak vervangen, dakrenovatie pannendak, schuurdak vervangen, dakkoepel inspecteren en repareren, asbest golfplaten laten verwijderen, pannendak vernieuwen / renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zwolle:

Dakbedekking vervangen

Bij deze verzoeken wij offerte voor het overlagen van een bitumen plat dak van erker, 3,5 m2, praktijk en bijkeuken, 21 m2, en keuken, 7 m2. Daarnaast verzoeken wij offerte voor reparatie van een dakgoot. Totale lengte om en nabij 22 meter met gootstukken van 3 meter lengte. Op minimaal 2 plekken lekken de aansluitstukken van de gootdelen.

EPDM en daktrim aanbrengen

Hierbij vraag ik vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van het platte dak (EPDM 13 mm) van de aanbouw (3.5 x 1.5 meter). Dit dan inclusief plaatsing nieuwe daktrimmen en hemel water afvoer( 60 x 80 mm) en verwijderen en afvoeren oude bitumen. Ook zou ik graag willen weten op welke termijn dit zou kunnen. Het betreft geen spoedklus, maar het moet wel een keer gebeuren.

Info

Ik wil eerst wat info. Mijn huis is uit 1990 en zo ongeveer iedere 10 jaar krijg ik lekkage op het platte gedeelte van mijn dak en ik heb het twee keer opnieuw laten dekken met bitumen, over de oude laag heen. In mijn garage kan ik de onderkant van de hardboard platen die op de balken liggen goed zien en dan zie je precies waar ik in het verleden lekkage heb gehad aan de donkere vlekken. Die vlekken zitten vooral rond de doorvoeropeningen voor cv, luchtuitlaat en dak waterafvoer. Bij het lucht uitlaatpijpje is het hardboard nu aan het uitzetten en broos aan het worden. Ik zie echter nergens water liggen. Deze bitumenlaag is nu 7 jaar oud. Wat denkt u dat het beste is?

Bitumen dak vervangen of repareren

Ik heb een bitumen dak van 23 jaar oud. Last van lekkage en weet niet of plat dak vernieuwd of gerepareerd kan worden. Ik overweeg EPDM, maar laat mij graag adviseren door de vakman. Oppervlakte bedraagt ca. 40-60 m2.

Dakpannen vervangen en isoleren

Wij moeten een geheel nieuw dak. Betreft een dak van 14 pannen hoog met 36 pannen breed. Waarbij isolatie geplaatst moet worden, vervolgens ook nieuwe dakpannen plaatsen.

Stadsuitloop dicht maken

Het afdichten van een oude stadsuitloop door middel van een strook APP dakbedekking. Materialen voor de vakman. Redelijk bereikbaar.

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 60 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Jaren '30 woning in Zwolle. Eenvoudige constructie met balken en planken, daarop liggen de pannen. Van buiten isoleren is het mooist (i.v.m. vocht / condens) heb ik me laten vertellen. Maar ook meer werk. In het geval waarin van binnenuit geïsoleerd wordt wil ik graag weten hoe dat dan (vocht / condens vorming) voorkomen wordt. Circa 60 m2. In de punt 3.50 meter hoog, breedte 5 meter (ongeveer allemaal). Daarnaast gaan we ook een nieuw dakraam plaatsen, graag in overleg dit er voor of er na uit laten voeren. Als het te duur wordt, overweeg ik te proberen de isolatie zelf aan te brengen. PS: wat betreft dakbedekking, de huidige pannen graag terugplaatsen.

Platte daken met EPDM bedekken

2 platte daken bedekken met epdm daken zijn klaar om bedekt te worden hebben een schuin oplopende rand met de volgende afmetingen. - 3. 5x1. 7 met zij afvoer - 4. 5x2. 0 met zij afvoer afvoer is nog niet geplaatst

Dak op Balinees tuinhuis vervangen

Ik wil graag het dak laten vervangen van mijn Balinees tuinhuis. Op dit moment ligt er gras op, de bovenste laag is kapot. Laag eronder is nog de originele laag, deze wil ik graag laten zitten. Nieuw dak moet er dus over heen. Mag hout, leer of pannen zijn. Graag hoor ik de opties en kosten.

Dak isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een huis uit 1920 met een Mansardedak, en een dakkapel, en 2 kilkepers en kilgoten. Nu denken we eraan om dak te isoleren aan buitenkant (binnenkant niet mogelijk, te weinig werkruimte ook) en dakkapel moet ook deels vernieuwd worden met kunstroof delen. Ook de kilgoten moeten vervangen worden. Oude schoorsteen kan verwijderd worden, en eventueel nieuwe dakpannen. Verder hebben we op eerste verdieping 3 raamkozijnen waar in zijkant wel asbest is verwerkt, (minder dan 35m2)en dat moet dan vervangen worden door kunstplaat bijvoorbeeld. We willen niet de dakgoten vervangen. We vroegen ons af of Triso-laine van Actis als isolatie gebruikt zou kunnen worden, hoge RD waarde. Als we per-platen doen dan is kans groot dat de dakgoten ook vervangen moeten worden namelijk. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen

Er zijn 5 dakpannen van het dak gewaaid. Ook is de kunststofruit van een dakraam weggewaaid. Afmetingen ongeveer 50 cm bij 50 cm ongeveer. Het is een hoekhuis dus het huis is goed toegankelijk.

Vervangen bestaand dak

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het vervangen/ vernieuwen van een dak van 370 m2. Het gaat om een boerderij die we overwegen te kopen. Wat er moet gebeuren is: - kap achterhuis, 220 m2, uitvlakken, mits de conditie van de daksporen dit toestaat - 18 mm underlayment aanbrengen op kap voor- en achterhuis, incl. Tengels/spinvlies dampopen folie/panlatten - in het werk maken van 2 dakkapellen, ongeveer 5-6 meter lang per kapel, op noordelijk en zuidelijk dakvlak achterhuis, uitvoering kozijn /prijs nader te bepalen leggen nieuwe dakpannen, Monier Aerlox sneldek lichtgewicht betonpan zwart zijdeglans, op voor- en achterhuis vervangen, - aangetaste gootklossen voorzijde voorhuis vervangen

Dak reinigen en zinken goot repareren

Op ons platte dak van de uitbouw ligt grind wat verwijderd moet worden. Onder het grind ligt iets van Bitumen/APP/SBS, volgens het bouwrapport. Het dak moet gereinigd worden en nagekeken worden. Dit gaat om zo'n 60 m2. Daarnaast is de zinken dakgoot lek aan de voorzijde van het huis. Dit moet gerepareerd, of wellicht een deel vervangen worden. Het gaat om een scheur van zo'n 50 cm op een dakgoot van 8,25 meter, de voorgeven. Op de foto ziet u links de uitbouw met het platte dak. De scheur in de dakgoot zit links, te herkennen met de grote natte vlek op de gevel eronder, spatplek.

Dak vervangen

Betreft een woning 1961. Zit asbest in het dakbeschot. Willen deze woning misschien aankopen maar willen weten wat de kosten zijn voor vervangen dak en asbest verwijderen. Dakpannen dak. 6x5,20 dus ongeveer 30m2.

Dak volledig vervangen

Ik ben bezig met de aankoop van een oude woonboerderij. Daar moet waarschijnlijk een compleet nieuw dak op. Afmeting woning: 11 x 7 meter.

Zinken kilgoot vervangen of repareren

Bij hevige regenval ontstaat er lekkage. Vermoedelijk wordt dit veroorzaakt door scheurtjes in de zinken Kilgoot van ongeveer 5 meter. Graag ontvang ik een offerte en advies voor het vervangen of repareren van de Kilgoot.

Dak isoleren en pannen vervangen

Graag willen wij het dak laten renoveren. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er vanaf de buitenzijde isolatie aangebracht te worden en nieuwe pannen. De tussenwoning, jaren '30, is ongeveer 7 meter breed en heeft aan de achterzijde een dakkapel en voor een Velux dakraam.

Garage voorzien van nieuw dak met isolatie

Ik heb een huis uit 2010 gekocht met een daaraan een garage. Het dak is echter niet geïsoleerd. Dat wil ik wel. Het is een garage met bakstenen wanden en plafond met houten balken. Nu kan ik twee dingen doen. Of zelf isoleren vanaf de binnenkant met dampdichte folie of vanaf de buitenkant MET goede isolatie door jullie bijvoorbeeld. Dat laatste doe ik het liefst. Maar dit is voor mij een afweging. Het oppervlak van de garage is 25m2. Wat kost een nieuw dak inclusief goede isolatie (PIR)?

Dakrenovatie schuur: lekkage opsporen en repareren aangetast hout

Het platte dak van mijn kant van de schuur (schuur van de buren zit er aan vast) lekt waardoor de houten planken van het dak aan de binnenkant aan het rotten is. Boeisel is ook aangetast. Ik ben op zoek naar iemand die het lek kan opsporen, die het kan repareren en het rottende hout kan vervangen. Ik weet niet of alleen mijn kant/dak gerepareerd kan worden of dat het hele dak, dus ook de kant van de buren, gerepareerd/vernieuwd moet worden. Het gedeelte van mij is ongeveer 3 bij 1.5 meter (6 tot 8 m2) en dat betekend het dubbele wanneer de kant van de buren meegenomen moet worden.

Compleet dak met asbest vervangen

Lezer, we willen het complete dak vervangen en van dakkapellen laten voorzien. Onder het dakbeschot zitten asbest platen. Het gaat om ongeveer 72 m2. (zie foto). We krijgen in oktober de sleutel.

Lekkage bij platte dak tuinhuis

Ons tuinhuis heeft last van lekkage. Het dak van ongeveer 15 m3 is plat, en afgedekt met een rubberen afdeklaag. In de hoek bij de afgoot zit nu een scheur.

Lekkage bij het dakraam verhelpen

Klein formaat dakraam (ik denk 40 bij 50 cm) lekt. Het dakraam is ongeveer 16 jaar oud. Vanaf de bovenzijde, waar de scharnieren zitten druppelt het op verschillende plekken. Ik wil dit graag laten repareren of vervangen. Graag hoor ik wat het kost om dit te verhelpen.

Opknappen van het schuurdak

Betreft vrijstaand opbergschuurtje (circa 3 x 2 m) met plat dak (bitumen met grind) en houten boeidelen. Gewenst offerte vervangen dakbedekking (circa 30 jaar oud) en vervangen van houten boeidelen (rondom) voor kunststof of trespa boeidelen.

Lichtkoepels in een uitbouw plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van 2 lichtkoepels bij een uitbouw van 1.20 meter bij 6 meter. Het betreft een plat dak waar op dit moment geen lichtkoepel/dakraam is. De keuze voor de afmeting is 90 x 90 cm.

Dakpannen laten leggen

Aan 1 zijde van het dak dienen er nieuwe pannen gelegd te worden. Aan de andere zijde zal er door derden een dakkapel geplaatst worden maar ook hier zullen er nieuwe pannen gelegd moeten worden. Het hout en de daklatten zullen nog in orde zijn. Zo niet dan dient de vakman dit te vervangen. De oppervlakte zal ongeveer 30 a 40 m2 zijn.