Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen verankeren op de nok en aan de hoeken:

Dakpannen verankeren op de nok en aan de hoeken

Wij willen de nokpannen (9 m) en de pannen op de hoeken van het mansardedak (2x 9 m) laten vastzetten.
Onze klant uit Schalkhaar (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen verankeren op de nok en aan de hoeken uit heel Nederland:

Dakpannen opnieuw stevig verankeren

Een aantal pannen op de onderste 3 a 4 rijen in een makkelijk bereikbare hoek van ons dak, moeten opnieuw verankert worden. Onlangs is er één dakpan vanaf gewaaid en de omringende pannen zitten ook losjes, vermoedelijk vanwege verbogen panhaken. De weggewaaide pan is weer terug geplaatst. Eventuele reserve pannen zijn aanwezig. Maar het geheel zit nog niet goed vast. In het verleden zijn er wel vaker pannen uit deze hoek gewaaid. Wij zouden deze dan ook graag zeer stevig verankert willen zien. Dit om de kans op herhaling aanzienlijk te minimaliseren. Het zal gaan om ongeveer 3 m2.

Dakpannen leggen en verankeren

Betreft het leggen en verankeren van +/_ 5000 dakpannen, het slijpen van 1 kilgoot van 8 m1 en het slijpen van 5 hoekkepers van 8 m1 en het slijpen van 6 velux dakramen. Graag ontvang ik hier 2 offertes voor 1 met alleen randverankering en 1 met dambord verankering. Alle materialen worden door ons geleverd. Ik wacht op uw reactie`

Dakpannen volledig vervangen

Graag ontvang ik van u een offerte voor werkzaamheden aan het dak van mijn woning. Hieronder de bijzonderheden: Woning: De woning is ongeveer 6 meter breed heeft een totaal dakoppervlak van ±72 m2. De hoeveelheid benodigde dakpannen is ±62 m2, na aftrek van ±10 m2 voor dakkapellen/-ramen aantal pannen voor aantal pannen achter ±483. Werkzaamheden 1. Aanbrengen nieuwe panlatten voor en achter 2. Aanbrengen waterkerende en waterdamp doorlatende kunststof folie (damp-open folie) onder de nieuwe pannen 3. Aanbrengen isolatie buitenzijde zonder hoogteverschil met aangrenzende woningen In de offerte graag aangeven wat de kosten zijn mét en zonder het aanbrengen van isolatie 4. Aanbrengen en verankeren nieuwe dakpannen voor: type Tuile du Nord TDAanbrengen en verankeren nieuwe dakpannen achter: type VHV Cottage blauw 6. Aanbrengen en verankeren nokvorsten 7. Waterdicht maken dakkapellen 8. Voeg- en metselwerk van schoorsteen vervangen 9. Nieuw voetlood voor schoorsteen, dakkapellen en dakraam, verwijderen oud lood en zink. Randvoorwaarden: verankeren volgens NEN 6707 en NPR. Graag met berekening waarop de verdeling van de verankering is te zien. Dakpannen met KOMO-productcertificaat. Voldoende ventilatiemogelijkheden onder de pannen. Bijkomende kosten: Inclusief alle bijkomende kosten, zoals arbeidsuren, gebruiken materialen verwijderen en afvoeren van de oude pannen en nokvorst en steigerwerk. Als u nog aanvullende informatie nodig heeft, verneem ik dat graag.

Nieuwe dakpannen leggen

Prijs indicatie voor: - aanbrengen tengels; - leggen en verankeren dakpannen 180 m2. Het is een hellend dak +/- 45 graden (standaard dak). OVA dakpan, keramisch. Reeds gedaan op dat moment: - nieuw dakbeschot 18mm underlaynment; - dampdoorlatende folie aangebracht. Graag ontvangen wij een indicatieprijs. Uitvoering deze zomer.

Bitumen door EPDM op schuin dak vervangen

Er dienen diverse werkzaamheden aan de daken uitgevoerd te worden: - Vervangen dakpannen, keramische pannen: Tuile du Nord, ongeveer 60 m2 en nokvorsten 25m - Verankeren pannen - Nokvorsten en wolfseinden opnieuw in cement zetten - Isolatie onder de pannen - Houten daklatten vervangen - Vervangen zinkwerk kilkepers - Dakgootbetimmering vervangen inclusief betimmering bij schuin dak bij uitbouw - Herstellen/vervangen loodaansluitingen - Nieuwe zinken goten Bitumen door EPDM op schuin dak vervangen: - Herstellen/vervangen loodaansluitingen - Vervangen bitumen op verschillende platte daken met EPDM (rubber) Dakdeel 1 (balkon) afm:75cm x 2m Dakdeel 2 (woonkamer) afm: 3m x 3m Dakdeel 3 (boven voordeur) afm: 30cm x 2m

Dakpannen verankeren

Ik wil graag mijn dakpannen, die nu los liggen, laten verankeren. Het gaat om een 1/2 stolp, de oppervlakte van het huis is 7x14. Totale oppervlakte is denk ik 150m2. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Dakpannen dak vervangen

Vervangen Tuile du Nord (dakdekking) door FD rood Engobe. Dak is ongeveer 100 m2 groot. Aanbrengen dak-folie en verankeren van de pannen. Tevens zijn er zijn 10 zonnepanelen aanwezig die eerst verwijdert dienen te worden en daarna weer teruggeplaatst moeten worden. Het betreft een puntdakhuis uit 1932. Dakpannen graag over de rand van dak laten lopen. Dit wil ik even bespreken met de vakman.

Dakpannen verankeren

Een hoekwoning met een steil dak dat een zware windkracht van een aantal weken geleden niet kon weerstaan. De eerste 4 rijen pannen vanaf de hoek wil ik verankerd hebben.

Dakpannen leggen en losliggende pannen verankeren

Dakwerk: Op het dak van een appartementencomplex (3 woonlagen) kap vanaf 1e verdieping vanaf platdak bereikbaar moeten ongeveer 12 pannen worden aangebracht en verankerd, bij kilgoot 2 pannen pasgezaagd, ( 15 stuks als reserve aanwezig) en meerdere losliggende pannen +/- 20 stuks worden rechtgelegd en verankerd. Het project is gelegen in Callantsoog in het centrum.

Vervangen pannendak

Pannendak ca. 76 m2. Dakpan: Koramic Narvik VHV kleur: natuurrood. Verwijderen en afvoeren oude stoflatten, panlatten, dakpannen/nokvorsten. Aanbrengen: Waterdicht damp-open onderdak folie, stof-en panlatten. Pannen dakbordsgewijs, verankeren (lichting dichtbij zee!!!). Halfronde vorsten. Steigers/ladderlift. Ook de schoortsteen en dakgoten renoveren. Betreft ook het leveren van de pannen en andere materialen.