Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schalkhaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Schalkhaar heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Schalkhaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Schalkhaar of directe omgeving.

23 klanten uit Schalkhaar bevelen een bij Casius in Schalkhaar aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Schalkhaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Schalkhaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Schalkhaar:

Dakreparatie tuinhuis

Graag wil ik een offerte voor de verzekering voor de reparatie van mijn tuinhuis. Dakbedekking is bij een recente windhoos los gewaaid. Het dak is ongeveer 2 bij 1 meter en er ligt nu dakleer op.

Dakpannen verankeren op de nok en aan de hoeken

Wij willen de nokpannen (9 m) en de pannen op de hoeken van het mansardedak (2x 9 m) laten vastzetten.

Vervangen van dakpannen, panlatten en folie 200 m2

Semi bungalow. Aan beide zijde zit een dakkapel, waar lekkage is. Schatting dat het over ongeveer 200 m2 zou gaan. Graag offerte voor nieuwe pannen, inclusief panlatten en folie. En vervangen van lood rondom de dakkapellen en de rondom de schoorsteen.

Lichtstraat of lichtkoepels in betonnen dak maken

We hebben een uitbouw met betonnen dakplaten. Hierin zouden we graag een lichtstraat of lichtkoepels willen hebben aangezien het in de kamer erg donker is. Kunt u aangeven wat ons dat gaat kosten als we een lichtstraat laten zagen/plaatsen in het beton. Ons huis is ca 6 meter breed dus ik weet ook niet wat mooi oogt of ewat het met de prijs doet als we 1 lange lichtstraat nemen of 2 koepels..... Kortom.. we zitten in een orienterende fase en horen graag wat mogelijk is. Met vriendelijke groet.

Nokvorsten repareren

Het voorste (ronde) gedeelte van een nokpan is kapot. Graag willen wij deze laten repareren.

Dakreparatie: nokvorsten repareren

De kap bij de nokvorsten is er af van onze hoekwoning. Deze kap laten wij graag weer plaatsen. Er is op dit moment nog geen lekkage.

Dakisolatie en vervangen pannen

Ik wil graag een prijsopgaaf ontvangen voor het plaatsen van SLIM FIX isolatie, het plaatsen van nieuwe panlatten en het vervangen van de dakpannen. Ik heb een woning uit 1927 met een mansardedak. Het dak is voorzien van 2 Veluxdakramen en een slaapkamerraam. Het dak is 15m lang en 5m breed. Hoogte is 2,5m en 2,5m (gebroken dak).

nok opnieuw

De nok dient op nieuw met cement vastgezet te worden 12 m2.