Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor 200 m2 aan bitumen dakbedekking leggen:

200 m2 aan bitumen dakbedekking leggen

Betreft nieuwe bitumen dakbedekking voor gezamenlijk dak van twee 2-onder-1 kap woningen.(1 keer gezamenlijk dak van de 2 woningen en 2 keer het dak van de aangebouwde bergingen). Nieuwe dakbedekking kan over de bestaande dakbedekking gelegd worden. Gezien de kwaliteit van het bestaande dak, graag nieuwe dak voor de winter periode leggen. Totale dakoppervlakte van de 2 woningen en de 2 schuren circa 200 m2.
Onze klant uit Rijssen (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 200 m2 aan bitumen dakbedekking leggen uit heel Nederland:

Muur en balken vervangen en eventueel tegelen

Ik wil graag een stuk muur (pilaar) wegbreken 200 x 800 mm x 2400 hoog en stalen balk vervangen Eventueel ook stucwerk muren (nu metselwerk 86 M2) en plafonds (nu oud stucwerk 54 M2) in woonkamer/ keuken. En nieuwe tegelvloer leggen (tegel is 60 x 120 cm, wel dun) totaal 65 M2. Liefst vanaf 20 of 27 juli indien mogelijk.

Vloer voor woning en bijgebouw

In oktober zal onze nieuwe woning met bijgebouw in Herpt (gemeente Heusden) klaar zijn. Het wordt met een betonvloer worden opgeleverd We overwegen een siergrind vloer. Oppervlak is totaal 200 m2. De uiteindelijke prijs zal onze keuze zeer beïnvloeden.

Terras laten aanleggen

Het betreft het aanleggen van een terras van ca. 90 m2 met betonplaten van 200 x 200 cm. Grond dient opgehoogd te worden. Ook moet er een parkeerplaats met looppad bestraat worden

Waterbron slaan in de tuin

Waterbron slaan in tuin voor beregening. Achtertuin ca 200 m2 en voortuin ca 70 m2, daarnaast diverse hagen. Locatie bevindt zich in de Gemeente Huizen. Toegang vanaf openbare weg. Ook aanleg van pomp en verdeelapparatuur (computer) en diverse slangen. Reeds diverse druppelslangen en sproeiers aanwezig.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik wil een grondwaterput laten slaan om mijn tuin van circa 200 m2 te kunnen beregenen.

Waterbron/ puntstuk slaan

Wij hebben een tuin van circa 200 m2 en willen hiervoor een grondwaterpunt laten slaan voor de beregening.

8 Toiletten renovatie

De plattegrond is 8 meter breed bij 5 meter en de hoogte is 3 meter. Alle materialen moeten worden ingekocht door de aannemer en graag top kwaliteit. De hele projectplaats is kaal. - Alle waterleidingen moeten worden aangesloten vanuit de 2 nieuwe cv ketels naar de kranen. de mechanische ventilatie komt vanuit de hoofdkast. * De hele nieuwe *systeemplafond, * Hele wanden stukken (ongeveer 200 m2). * Gietvloer ( +- 50 m2). Graag alleen bedrijven gevestigd in Nederland voor de garantie.

Nieuwbouw wanden spachtelputzen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn wanden kan spachtelputzen. Het gaat om 200 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Leidingen leggen voor 8 badkamers

Ik ga 8 badkamers plaatsen. Voordat ik dat ga doen moeten de leidingen gelegd worden (ook voor de keuken). Het gaat om 4 badkamers op de benedenverdieping en 4 badkamers op de eerste verdieping (totaal 200 m2 aan badkamers. Ik ontvang graag een offerte.

Vloer leggen met laminaat

Gaarne een prijsopgave voor het leggen van een thermofelt ondervloer en clicklaminaat 200 mm breed. Totaal 50 m2. Ondervloeren zijn van beton renovatie woning. De Plannings datum is in week 27.

Partners

Partners van Casius