Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rijssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rijssen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rijssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rijssen of directe omgeving.

45 klanten uit Rijssen bevelen een bij Casius in Rijssen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rijssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakrenovatie / isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Rijssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rijssen:

200 m2 aan bitumen dakbedekking leggen

Betreft nieuwe bitumen dakbedekking voor gezamenlijk dak van twee 2-onder-1 kap woningen.(1 keer gezamenlijk dak van de 2 woningen en 2 keer het dak van de aangebouwde bergingen). Nieuwe dakbedekking kan over de bestaande dakbedekking gelegd worden. Gezien de kwaliteit van het bestaande dak, graag nieuwe dak voor de winter periode leggen. Totale dakoppervlakte van de 2 woningen en de 2 schuren circa 200 m2.

Dak bedekken met riet

Het betreft een kap van het type Hallehuis welk vervangen gaat worden en weer (gedeeltelijk) met riet gedekt moet worden. De maten van de totale kap zijn 21 x 14 meter met 21 meter nok.. zo nodig kunnen we u een foto sturen. Graag zien we uw reactie tegemoet.

Schuin dak bedekken van chalet

Ik zoek een dakdekker die het dak van een extra bedekking kan voorzien door middel van dakplaten. Het gaat om een plat dak van 37 m2. Ons chalet is 10. 00 lang en 3. 70 breed, en willen er een nieuw dak op. Graag willen wij hier een offerte van ontvangen. pan platen en tegels.

Epdm dak

Aanbrengen en verlijmen van epdm dakbedeking en aanbrengen 2x hwa . Afm dak 1,30x 7,80

EPDM op afdak leggen

Ik zou graag een prijs willen hebben van Dak epdm op mijn afdak van 4x6 meter ik wil het zelf het epdm leggen kunt u mijn een prijs geven van epdm en de lijm die ik moet gebruiken

EPDM op het dak isoleren en vervangen

Er zit oude bestaande dakbedekking op het inpandige balkon met hierop tegels van 30 x 30 cm. Graag prijsopgave van een nieuwe geïsoleerde 80 mm pir met EPDM dakbedekking. Hier overheen weer de bestaande tegels indien mogelijk. Het dak/balkonvloer moet weer goed beloopbaar zijn. Ik heb eventueel foto's van de kluslocatie. Het oude dakleer en oude tegels moeten er ook af. Betreft een inpandig balkon van 3 bij 3 meter.

Dakbedekking op een uitbouw vervangen

De dakbedekking op onze uitbouw is al 43 jaar oud en er is momenteel lekkage. Ik wil de dakbedekking graag op korte termijn laten vervangen. Het gaat om 12 m² met 1 dakdoorvoer en 1 uitloop. Op de dakranden moeten nieuwe aluminium daktrimmen. Ik ontvang graag uw offerte.

Rieten dak laten vernieuwen

Het gaat om een nieuw te dekken Rieten dak van 430 m2 en 35 meter blauwen nokpannen en 1,5 meter vlakke pannen onder dakraam. Te gebruiken 1e klas Chinees Riet.

Renovatie van het keukendak

Het dak van onze keuken is aan renovatie toe, het gehele dak is ongeveer 3 x 5 meter groot. Een plaat aan de boei moet vervangen worden en de dakrand moet waterdicht gemaakt worden. Deze klus moet binnen 2 weken uitgevoerd worden omdat de woning in de verkoop komt.

Lekkages bij de nok repareren

Ik wil graag enkele lekken in de nok laten herstellen. De lengte is ongeveer 5 meter.

Mansarde kap volledig vervangen

Een mansarde kap compleet vervangen 9 x 10 meter. De dakgoten zijn een paar jaar geleden vervangen dus isoleren alleen als die behouden kunnen worden. Misschien goed om even te komen kijken. Graag zo spoedig mogelijk een offerte, graag binnen twee weken.

Overkapping voorzien van dakleer

Ik heb een overkapping waarop (normaal) dakleer gelegd moet worden. Het betreft hier een dak van 20 vierkante meter. Het dak moet ook voorzien worden van een afvoer en daktrim. Het betreft nieuw hout, er hoeft dus niets verwijderd te worden.

Dakpannen verwijderen en vervangen

Woning: twee-onder-een-kap van ongeveer 240 m2. Wat kost het verwijderen van de oude pannen (betonnen sneldekkers)? En wat kost het leggen van de nieuwe pannen?

Informatie gevraagd over leidekking op een nieuw te bouwen villa

Ik laat momenteel een villa ontwerpen door een architect. Ik wil daar ongeveer 640 m² Chinese leien op het dak. Ik wil hier graag informatie over ontvangen, met name over de verschillende kwaliteiten die aangeboden worden en de prijs.

Lichtstraten in het dak plaatsen

Wij gaan de kamer en keuken uitbouwen. Hierdoor komt er minder licht binnen. Wij willen graag 1 of 2 lichtstraten plaatsen van bijvoorbeeld 1 bij 1 meter. Wat zijn de kosten hiervoor en wat zijn ongeveer de kosten voor zonwering voor een lichtstraat.

Dakwerk plat schuurdak

We hebben lekkage aan ons schuurdak. Het is een plat dak van ongeveer 18 m2. Ook de planken aan de zijkanten zijn ook aan vervanging toe. Het gaat om een bitumen dak.

Dakpannen op een woonhuis vervangen

Ons huis is gebouwd in 1970 en het gaat om een rijtjeswoning. De dakpannen en misschien ook wel de onderliggende platen en dergelijke zijn aan vervanging toe. Dit moet vervangen worden in verband met een lekkage. De woning heeft een zadeldak, echter zit aan de voorkant van de woning de garage. Het dak loopt hier voor de helft van de tweede verdieping van de woning, een aantal meter schuin naar beneden tot aan de garage deur. De woning is ongeveer 6 meter breed en de garage ongeveer 3 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit te vervangen.

Dakpannen vervangen

Woning jaren '50 waarvan het dak bekeken is en de pannen en een deel van de panlatten vervangen moeten worden. Woonhuis +/- 50 m2 met daaraan vast een uitbouw met bijkeuken en woonkamer van resp. +/- 12 en 25 m2. Totaal dus ongeveer 87 m2.

Leien vervangen

In verband met de lekkage van ons leien dak, wil ik graag een offerte opvragen voor de vervanging van de leien, ook zullen sommige dakplaten vervangen moeten worden. Wij wonen in een zogenaamde piramidewoning, waar 4 woningen zich elk op een hoek bevinden. Het gaat dus om 1 van deze 4 daken.

Nieuwe EPDM dakbedekking aanbrengen

Het platte dak van de aanbouw dient te worden bedekt met EPDM. Het dak is ongeveer 42 m2 groot.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Nieuwe dakgoten + regenpijpen helft van dubbelle woning (gescheiden) voor en achter Zink ??? Graag een prijs evt per meter.

Dakbedekking dakkappellen vernieuwen

Wegens lekkage vernieuwen bitumen dakbedekking op 2 dakkapellen op 1 hoog. 1 Aan de voor- 1 aan de zijkant.

Het is maar een klein klusje, toch zou ...

Het is maar een klein klusje, toch zou ik het willen uitbesteden. De dakgoot aan de voorkant van ons huis zit vol onkruid en moet leeggemaakt worden.

Ik heb lekkage aan mijn dakgoot op de ...

Ik heb lekkage aan mijn dakgoot op de scheiding van de dakgoot en de afvoer.

Dak Schuur is aan vervanging toe. ...

Dak Schuur is aan vervanging toe. Inclusief nieuwe dakplaten. Oppervlakte ongeveer 15 meter.