Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen:

Spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen

Ik wil graag het dakbeschot laten vervangen. dit is nu van spaanplaat 18/20 mm. moet ook weer het zelfde worden i.v.m. hoogte verschil buren. word later aan de binnenkant geïsoleerd Aan de binnenkant van het dakbeschot zitten vochtplekken (uitgezet en gaten) door lekkages en slecht isolatie. Tevens moet er nieuwe panlatten op en nieuwe dakpannen. En dakbeschot bekleedden met dak folie oppervlakte ongeveer 80 m2 dakpannen betonnen sneldek antraciet 700 dakpannen 16 gevelpan links 16 gevelpan rechts 18 vorstpan 1 eindvorst er zitten twee dakramen in 1 kleine en 1 grote (hergebruiken?) plus aanbrengen 1 dak doorvoer voor de ketel.
Onze klant uit Oldenzaal (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen uit heel Nederland:

Dak isoleren en bekleden

Het betreft een woning uit 1974 met spaanplaat dakbeschot en overhangende dakgoten. Wij zijn woonachtig in het hoekhuis van een rijtje van 5 woningen. De breedte is ongeveer 6 meter met zowel aan de voor- als achterzijde een grote dakkapel. Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van binnen- en buitenuit. Mocht het vanaf de buitenzijde geïsoleerd moeten worden dan zullen de pannen vervangen moeten worden, als het van binnenuit gedaan worden zal ik zelf de afwerking aanpakken. De beste mogelijkheid en kostenraming zullen wij dan ook voorleggen aan de eigenaren van de 4 aanpalende woningen.

Dak met dakisolatie laten isoleren

Ik wil graag het dak vanaf buiten isoleren, waarschijnlijk aankomende lente. Er liggen nu 9 zonnepanelen op die ik er eventueel zelf wil afhalen. Er is een dakkapel aanwezig en een rookkanaal. Het bestaande dakbeschot is van spaanplaat en dat wil ik graag gelijk vervangen. Er gaat een + en - kabel van mijn omvormer onder de dakpannen van de voorkant door naar de achterkant naar de zonnepanelen. Het dakpannen dak is goed bereikbaar en ongeveer 85 m2 groot.

Oude spaanplaten dak vervangen

Ik heb een hoekhuis met dakkapel. Graag wil ik het oude spaanplaat wat op het dak ligt, laten vervangen met elementen op dragend dakbeschot met R waarde 6.0. Ik zou graag een offerte willen met verwijderen en plaatsen dakpannen en als ik de dakpannen zelf verwijder en plaats. Oppervlakte is circa 61 m2.

Dakdoorvoer van de kachelpijp vervangen

We hebben lekkage bij de dakdoorvoer van de cv installatie, deze zit onder de eerste (ingemetselde) dakpan vanaf de vorst, het lekt hier al langere tijd en het spaanplaat dakbeschot is al zacht en vochtig. Mijn vrees is dat het lood rondom de kachelpijp ergens water door laat omdat ik verder niets vreemds kon zien bij de pannen buiten op het dak toen ik gekeken heb. We willen dit liefst zo snel mogelijk opgelost hebben omdat het houtwerk al slecht is geworden.

Lekkages aan dak opheffen en herstelwerk binnenzijde

Onze twee-onder-een-kapwoning uit 1969 heeft een slecht dakbeschot van spaanplaat. In de nok zitten diverse punten waar het bij een heftige regenbui lekt. Aan de achterkant van het dak zit over de hele breedte een dakkapel die op één plek ook lekt. Ik heb de oude isolatie en andere zaken gestript zodat goed te zien is wat de klus gaat inhouden: ik wil het pannendak laten inspecteren, lekkages laten opheffen en het dakbeschot laten vernieuwen. Optioneel is het aanbrengen van isolatie en afwerking van het dakbeschot. Daarbij moet ook elektra worden geplaatst. Hiervoor mag ook een aparte aanbieding worden gedaan. Graag zou ik met u een afspraak willen maken voor het maken van een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u.

Zolder van binnenuit isoleren

We willen de gehele zolder graag geïsoleerd hebben met harde isolatieplaten die meteen netjes afgewerkt zijn aan de binnenzijde (bijvoorbeeld Isover platen). Maar we staan open voor goede alternatieven. Wel een goed systeem wat goed luchtdicht afsluit, zodat we geen condens krijgen tussen het dak en de isolatie. Dikte in overleg, maar ga voor de offerte maar uit van 10cm dikke platen. Het gaat om het hele dak bestaande uit een zolderkamer met dakkapel, voorzolder wat als washok gebruikt word, andere kant van de voorzolder is een kleine opbergruimte en het stuk boven het trapgat. Dit is ongeveer snel gemeten 45M2. Het huidige dakbeschot bestaat uit spaanplaat, met aan de buitenzijde een heel dun laagje pur. Materiaal mag toegeleverd worden door u. U bent welkom om te komen kijken voor u een offerte uitbrengt.

Herstelwerk na lekkage dakraam

Ons dakraam heeft gelekt, met als gevolg schade aan het dakbeschot, spaanplaat, isolatielaag en binnenafwerking. Graag wil ik de schade laten herstellen. Het dak is 6 bij 3 meter groot. Foto van de schade is beschikbaar.

Dakbeschot en dakleer van plat dak garage vervangen

Ik wil graag een deel van het dakbeschot en dakleer laten vervangen van het platte dak van de garage. In de hoek van onze garage, die grenst aan de garage van de achterburen, is het dakbeschot verrot. Ik kon er gewoon stukken spaanplaat uit laten vallen door er tegenaan te kloppen. Waarschijnlijk is de lekkage veroorzaakt door ingroei klimop of door een lek in het dakleer. Het gaat om een rotte plek van zo'n 30 cm bij 50 cm.

Herstelwerk na een daklekkage

Ons dakraam heeft gelekt, met als gevolg schade aan dakbeschot, spaanplaat met pur buitenzijde, isolatielaag, binnenafwerking en laminaatvloer. Graag wil ik nieuwe lekkage graag voorkomen en de schade laten herstellen. Het dak is ongeveer 6 bij 3 meter groot. Er is een foto beschikbaar.

Dubbelwandig rookkanaal aanbrengen

Dubbelwandig RVS-rookkanaal aanleggen. Ik wil graag een dubbelwandig rookkanaal door 2 verdiepingsvloeren en dak laten plaatsen, voor een houtkachel. Het is een huis van 1979 met schuin pannendak. De pijp kan vanaf de beneden verdieping recht omhoog zonder verslingeren naar het dak. Lengte pijp is 6 meter, vanaf plafond begane grond tot aan dakbeschot. De verdiepingsvloeren zijn van beton. Het dakbeschot bestaat uit spaanplaat met betonnen dakpannen. Graag een offerte inclusief omkering. Tekening van onze woning is beschikbaar.