Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nijverdal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nijverdal heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nijverdal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nijverdal of directe omgeving.

88 klanten uit Nijverdal bevelen een bij Casius in Nijverdal aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nijverdal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nijverdal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nijverdal:

Renovatie plat dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van 2 woningen opnieuw kan bedekken. Het gaat om de daken boven de tweede verdieping met een oppervlakte van 14 bij 8,5 meter. Het dak is momenteel bedekt met bitumen en moet bedekt worden met EPDM. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Vervangen van de dakpannen

Ik wil mijn dakpannen laten vervangen. De woning is 7 bij 11 meter en het dak is ongeveer 100-110 m2. Het dak begint na 2 verdiepingen. Aan de voortuin kan een steiger geplaatst worden. Het dak is schuin.

Dak vernieuwen

Het dak van mijn huis moet worden vernieuwd. Het gaat om een mansardedak met dakpannen. De woning is circa 8 meter lang en 4 zijden van het dak zijn zo'n 2,5 meter. Totale oppervlak is dus ongeveer 80 tot maximaal 90 m2. Wat er moet gebeuren: - Oude dakpannen verwijderen en afvoeren - Enkele planken dakbeschot vernieuwen - Spinvlies of andere dampopen folie (woning is aan binnenzijde geïsoleerd) aanbrengen - Verticale panlatten kan ik zelf aanbrengen, horizontale panlatten laat ik graag doen - Eventueel boeidelen plaatsen - Nieuwe dakpannen plaatsen (eventueel kan ik zelf dakpannen regelen)

Lekkage bij Velux dakramen verhelpen

Bij harde regen, lekt het bij de veluxdakramen. Bij 1 raam extreem. De woning is 9 jaar oud. Het betreft dakramen in een schuin dak

Dakpannen op het tuinhuis plaatsen

Ik wil graag dakpannen laten plaatsen op mijn tuinhuis. Hij is 6 bij 2.50 meter. De tuin heeft een achterom.

Golfplaten vervangen

Ik wil graag de zwarte golfplaten laten vervangen van mijn schuur. De platen zijn kapot- en weggewaaid met de storm. Lengte 5 meter en breedte 2.8 meter. De huidige platen zijn hooguit 7 jaar oud.

Dakgoot van zink laten monteren

Het verwijderen van dakgoot, en nieuwe te plaatsen zink.

Daklekkage bij een dakraam repareren

Dak lekkage opsporen en verhelpen. De lekkage is bij een Velux kantelraam, aan beide kanten van de woning.

Solatube installeren

Voor een donkere woonkamer willen we graag een solatube laten plaatsen. De kamer heeft aan de voorzijde een deur met glas naar de voordeur en aan de achterkant een deur naar de bijkeuken. Aan de muurzijde grenst de garage. Op de bijkeuken is een schuin dak. Daar willen wij graag de solatube laten plaatsen. Het ligt komt hier van de zijkant en niet van bovenaf. De woning is van ons en staat in de verkoop op Funda. Een veel aangehaald punt van eventuele kopers is, dat het te donker is in de kamer. De woningsituatie is te bekijken op Funda. Wij vragen een offerte voor het compleet afleveren en installeren van de solatube. Minimaal doorsnee van 35 cm.

Daklekkage oplossen en lichtkoepel plaatsen

Het platte dak boven het garage carport lekt. Gevolg van een steen die er op is gevallen. Het gat lijkt duidelijk zichtbaar. Daarnaast willen wij dan ook meteen een lichtkoepel van 1 bi 1 meter laten plaatsen.

Lichtkoepel plaatsen

Het betreft onze carport waarop een lichtkoepel van ongeveer 2 x 1.60 meter ligt die door stormschade is vernietigd. Ik wil graag een nieuwe koepel van ongeveer 1.60 x 1.60 meter laten plaatsen, deze is al aanwezig. De draagconstructie moet dus aangepast en de nieuwe koepel geplaatst. De carport is voorzien van een bitumen dakbedekking, er is nog reserve bitumen aanwezig.

Solatube in uitbouw plaatsen

In de keuken is het vrij donker. Daarom willen wij daar een Solatube laten plaatsen. We denken aan een Solatube van ongeveer 40 - 50 centimeter doorsnede. De keuken is een uitbouw met een plat dak, met redelijk dunne betonbroodjes en een bitumen afdichting (op hout, mag ik aannemen). Het dak is ongeveer 30 centimeter dik. Kunt u dit werk snel uitvoeren, en wat wordt de totaalprijs?

Asbestverwijdering en dak vervangen

Ivm verhuizing de kosten weten voor vervanging dak ivm asbest dat er in verwerkt zit. Ben dus niet de huidige bewoner

Dakconstructie en dakplaten vervangen

Twee dakvlakken van ongeveer 6.40 x 4 meter (nok tot aan goot) moeten worden vervangen inclusief draagconstructie. Het moet vervangen worden door isolatieplaten. De bestaande pannen kunnen worden hergebruikt. Er moet een Velux dakraam geplaatst worden.

Dakgoot met EPDM renoveren

Getimmerde dakgoot (zink) renoveren met EPDM, 11 meter. Recht, 2 einden en 2 uitlopen voor HWA aansluitingen. Goothoogte 3 meter. Geheel langs oprit dus met rolsteiger goed bereikbaar. Dakpannendak. Onderste rij verwijderen, omhoog schuiven, voorbewerken en EPDM aanbrengen voorzien van de 2 einden en 2 uitlopen.

Vervangen van de oude dakpannen

Huidige dakpannen, vorsten en gevelpannen vervangen inclusief nieuwe latten en afvoer afkomend materiaal. Ik kies voor thule du nord blauw. Omdat mijn dak een ronding heeft en daar passen alleen kleine pannen op. Totaal ongeveer 100 m².

Mastgoot van zink vervangen

Ik wil graag een mastgoot van zink vervangen. Ongeveer 2 maal 8.80 meter mastgoot + beugels. Vervangen op een golfhoogte van 3.80 meter boven maaiveld, de diameter is m37 (breedte van 20 cm).

Nokvorsten vastzetten en afdichten

Nokvorsten vast zetten en afdichten, er zitten volgens mij nesten onder, deze verwijderen en kijken of er meer schade daardoor is aangericht, en dan eventueel in overleg repareren. Breedte van het huis is 5 meter.

Dakgoot repareren

Ik wil graag een prijsopgave voor een dakgoot reparatie. Het gaat om een zinken dakgoot. Ik heb een kleine lekkage in mijn dakgoot.

Nieuwe leien op het dak aanbrengen

Ik heb nu een leien dak met asbest. Graag laat ik het dak vervangen door een nieuw leien dak. De oppervlakte is ongeveer 250 m2. Ik verneem graag wat de mogelijkheden zijn en of er subsidies gegeven worden voor deze werkzaamheden.

Schuin dak vervangen

Schuin dak.

Dakgoot repareren en boeidelen vervangen

Dakgoot repareren en boeidelen vervangen. Het gaat om 2 x 9 meter zinken dakgoten zonder bochten. En 2 x 9 meter houten boeidelen die ik wil laten vervangen voor trespa of keraliet.

Vervangen dakbedekking garage

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dakleer op een vrijstaande garage. De garage is ongeveer 7.50 bij 4 meter.

Bitumendak repareren

Ik laat graag mijn met bitumen bedekte dak renoveren. Hier blijkt ergens een lekkage te zijn. Het dat is 3,5 m x 6 meter. De bitumen is in de lengte erop gelegd, met lange naden dus. Hier zijn ook 2 dakkoepels aanwezig. Ergens is er lekkage dus alle naden moeten worden langsgelopen. Wat kost dat ongeveer?

Oude boerderij woning voorzien van nieuw dak.

Op dit moment hebben wij mondeling akkoord op een woning. Graag zouden wij de woning weer in de zelfde stijl, buitenzijde, terug willen zien, aangezien het dak is ingezakt zijn wij genoodzaakt om een nieuw dak te plaatsen, de aannemer gaf aan dat er eventueel gebruik gemaakt kan worden van de oude dakpannen. Graag zien wij aan de binnen zijde de balken terug. Er komt geen verdieping in de woning. In de bijlage een aantal foto''s van het aanzicht van de woning. Graag zien wij een eventueel richtprijs van u. het betreft een dakoppervlakte van ongeveer 90 m2.