Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuwleusen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuwleusen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuwleusen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuwleusen of directe omgeving.

35 klanten uit Nieuwleusen bevelen een bij Casius in Nieuwleusen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuwleusen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nieuwleusen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuwleusen:

Plat dak van erker verbouwen tot sedum dak

Graag zouden we op onze platte dak, van ongeveer 10 jaar oud een groene bedekking laten aanleggen. Extensief gebruik. Oppervlakte ongeveer 7 a 8 vierkante meter. Alvast bedankt voor uw reactie.

Dakgoot en gootombouw vervangen

Ik wil graag mijn kunststof dakgoot laten vervangen voor een zinken goot en aansluiten op de regenpijp, en tevens de gootombouw van hout verwijderen en onderhoudsvriendelijk materiaal monteren. Als de gootklossen slecht zijn deze ook graag meenemen. Lengte van de goot is ongeveer 6 meter.

Compleet nieuw pannendak opbouwen

We zijn bezig met de aankoop van een boerderij. We willen graag weten wat complete vernieuwing zou gaan kosten, bij benadering. Het compleet vervangen van het dak dus inclusief alles opnieuw opbouwen en nieuwe pannen en vier Veluxramen. We willen heel graag een indicatie van de kosten.

EPDM dakbedekking aanbrengen op een schuin dak

Het aanbrengen van EPDM dakbedekking op een schuin dak van 11 meter breed en 4,5 meter lang (50m2). Inclusief materiaal en afwerking aan beide kop-zijde. Hierop worden zonnepanelen geplaatst. Op de nok komen nokpannen omdat de andere zijde met pannen wordt afgewerkt. In de offerte melden de dikte van het gebruikte EPDM.

Plat dak vernieuwen

Het platte dak moet vernieuwd worden: 9 meter lang x 4 meter breed,2 lucht doorvoeren (1 CV en 1 douche), 2 hemelwater afvoeren, aluminium rand, heel makkelijk bereikbaar op 220 meter hoogte.

platdak

plat dak van 7,6x3,5 mtr. voorzien van nieuwe dakleer en afwerken van randen