Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lutten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lutten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lutten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lutten of directe omgeving.

12 klanten uit Lutten bevelen een bij Casius in Lutten aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lutten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Lutten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lutten:

Rieten dak vervangen door een pannendak

Wij zijn bezig met de aankoop van een Rietgedekte boerderij. Het is een traditioneel Rieten kap. Het Rieten dak willen wij vervangen door een pannendak. Het gaat om ruim 200 m2. Het dak is goed bereikbaar en de materialen zouden moeten afgevoerd worden. De dakpannen zouden ook geleverd moeten worden.

Dakgoten vervangen

Onze zinken dakgoot lekt. Een gedeelte van de boeidelen is al rot, ongeveer een meter. Er zit ongeveer 30 a 40 meter aan dakgoten rondom de woning. Het is een gedeeltelijk vrijstaande woning, met een tussenstuk wat wij delen met de buren. S.v.p. dakgoten nakijken en vervangen waar nodig. S.v.p een offerte.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil een oude, ongebruikte, niet meer functionerende schoorsteen laten verwijderen van het dak van mijn oude woning, van vóór 1900. Het puin moet afgevoerd worden en het dak moet dichtgemaakt worden. De juiste dakpannen zijn aanwezig.

Solatube in het dak plaatsen

Ik wil een solatube laten plaatsen in het dak. Het is een plat dak op de begane grond. De afmeting afhankelijk van wat u adviseert. De ruimte is aan een kant vrij donker. Dat is een hoek van ongeveer 12 m2.

Vernieuwen van dakpannen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het vernieuwen van de dakpannen. Het betreft een vrijstaande woning uit 1967. De woning is 7 bij 6 meter groot. De daklatten zijn voor zo ver wij weten nog goed.

Dakpannen coaten

De dakpannen van een dubbele woning dienen te worden gecoat. De volledige oppervlakte bedraagt 166 m². De woning is goed bereikbaar.