Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokpannen vastzetten:

Nokpannen vastzetten

Bevestigingsmateriaal laat los van de nokpannen.
Onze klant uit Hasselt (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokpannen vastzetten uit heel Nederland:

Nokvorsten vastzetten

Het cement tussen de nokpannen is heel broos. Ik wil het cement laten vervangen en opnieuw laten dichten. De breedte van het huis is ongeveer 5 meter. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Nokvorsten vastzetten

Het vervangen van het cement tussen de nokpannen. Ongeveer 5 tot 6 meter nok.

Nokpannen vastzetten

De nokpannen vastzetten. Het gaat om circa 8 meter, het is een tussenwoning. Het cement is er tussenuit. Ze moeten aangesmeerd worden.

Nokpannen vastzetten met flexibel materiaal

Vastzetten van de nokpannen met flexim. Het gaat om ongeveer 5 meter.

Nokpannen vastzetten met flexibel materiaal

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vastzetten van 4,5 meter nokvorsten op mijn hoekwoning. Het kit onder de nokvorsten is losgeraakt en dit wil ik graag zo snel mogelijk laten herstellen.

Nokpannen opnieuw vastzetten met cement

Nokpannen opnieuw vastzetten met cement 6.5 meter

Schoorsteen afdekplaat & nokpannen vastzetten

De afdekplaat van de schoorsteen is deels afgebrokkeld. Er is nu nog geen lekkage, maar dat willen wij wel voorkomen. Een aantal nokpannen lijken van beneden op het oog niet helemaal vast te zitten. Deze willen wij meteen graag goed/opnieuw vastzetten/aanhelen.

Nokpannen vastzetten en dichtmaken

De nokpannen van onze woning liggen los, deze mogen worden vastgezet en afgedicht. Het gaat om 6 meter. We wonen in een hoekwoning, er zit een vogelnest onder de nok, aan de zijkant van het huis, deze mag worden verwijderd en het gat dichtgemaakt ter voorkoming van een nieuw nest.

Dakonderhoud aan een pannendak

Schoonmaken en met flexim vastzetten nokpannen van sneldekpannendak. De nok is ongeveer 9 meter. Ook de loodaansluitingen schoorsteen schoonmaken en met gel eronder aankloppen.

Nokpannen vastzetten

Graag wil ik de nokpannen van onze rijtjeswoning uit 1923 opnieuw laten vastzetten. De lengte is ongeveer 6 meter. Kunt u mij een prijsopgaaf doen toekomen?

Partners

Partners van Casius