Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor overkapping waterdicht maken met dakbedekking:

Overkapping waterdicht maken met dakbedekking

Het is een overkapping in de tuin het dak is 6,5x3. 5 Graag waterdicht maken
Onze klant uit Harbrinkhoek (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overkapping waterdicht maken met dakbedekking uit heel Nederland:

Overkapping plaatsen in tuin

Mijn tuin is opnieuw betegeld en ik wil een overkapping (3 x 3 meter) laten maken van hout naast mijn berging (zie plaatje). De zijkanten van de overkapping zijn gewoon open (gebruik van palen), het dak moet natuurlijk waterdicht zijn maar niet met golfplaten. Een voorbeeld zoals ik het ongeveer wil hebben heb ik er ook bij gedaan.

Polycarbonaat platen op veranda plaatsen

Wij hebben een houten terras overkapping waar normaal zeildoek op geplaatst wordt als waterdicht dak. Graag zouden we hier melkwitte polycarbonaat platen met goot aan voorzijde op laten plaatsen. Afmeting is circa 6 meter breed en uitval 3,5 meter. Dus offerte voor polycarbonaat dak platen leveren en waterdicht plaatsen op bestaande houten terrasoverkapping.

Opgemetselde overkapping maken

Wij willen graag een vrijstaande opgemetselde overkapping met ingebouwde schuur in onze tuin laten bouwen. Er is een bouwtekening beschikbaar. Het gaat om : 1) het maken van een fundering, 2) het opmetselen van de muren, 3) het bouwen van een waterdicht plat dak, 4) het plaatsen van een deur in het schuurtje. LET OP: Afwerkingen zoals plafond, vloer, wanden en elektra doen we allemaal zelf. Wat gaat dit bij jullie kosten? L 6,3 x B 3,6 x H 2,7 meter.

Dakshingles waterdicht maken

Ik heb in de tuin een overkapping gemaakt met daksingle's van de gamma maar nu blijkt dat ik nog op div plaatsen lekkage heb. Is er misschien iets voor om over de daksingel's te smeren zodat hij weer waterdicht word?

Lichtkoepel plaatsen in de overkapping

Ik heb een afdak waarin nu een lichtkoepel zit van 1 x 1 meter. Deze wil ik vervangen voor een lichtkoepel van 1 x 2.80 meter. De lichtkoepel en dagopstand zijn inmiddels aangeschaft en hier aanwezig. Afdak bestaat uit bitumen, moet dus opnieuw waterdicht afgewerkt worden. Ook moeten enkele balken verplaatst/verwijderd worden om ruimte te maken voor het nieuwe raam.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag een overkapping realiseren met houten of ander soort palen, waar een waterdicht harmonica doek (handmatig) overheen kan. Ruimte is ongeveer 3. 70 x 3. 70 en het kan aan een kant aan de berging worden gemonteerd. Ik zat te denken aan 4 palen met daarop 4 balken waartussen het doek kan worden geplaatst. Andere optie is tussen de muur van de bering en de schutting twee balken, graag advies betreffend de mogelijkheden en kosten.

Houten overkapping over het terras laten maken

Ik wil een (verwijderbare in verband met een tijdelijke vergunning van de woningbouw ) houten overkapping over het gehele terras, waarvan het gedeelte tussen de achterdeur en de schuur extra stevig moet zijn daar ik dat ook als nooduitgang voor boven wil kunnen gebruiken. Hij moet ook iets over de schuur uitsteken daar ik een regengoot wil hebben die op het schuurdak eindigt. In eerste instantie gaat het om het frame, daar ik waarschijnlijk geen geld genoeg heb om het in 1 x te betalen, dus komt er op het frame een paar MDF afdek platen om het dicht te maken en een zeil daaroverheen om het waterdicht te maken. Later moeten er heldere lichtdoorlatende platen op, behalve waarschijnlijk het "nooduitgang" gedeelte die heldere platen houden waarschijnlijk mijn gewicht niet. Het ligt aan de prijs, wanneer u kunt beginnen daar ik ervoor aan het sparen ben en geen idee heb hoeveel zoiets zou kosten. Ik denk het gaat om een houten overkapping van 6 meter breed en 4.50 meter diep. Ik wil gewoon buiten droog kunnen zitten en roken.

Katten verblijf in de tuin bouwen

Ik wil in mijn tuin graag een overkapping/schuurtje/tuinhuisje laten maken. Het is alleen geen standaard project. Het moet namelijk een dierenverblijf worden van 6 x 2 meter, ruimte met twee verblijven voor de dieren, of 6 x 3 meter. Er moet een sluis komen zodat ik binnen kan komen zonder dat de dieren ontsnappen. Het is belangrijk dat de ruimte goed schoon te houden is, dus een putje heeft en een afvoer. Daarnaast moeten de muren en vloer goed waterdicht zijn en bestand tegen schoonmaakmiddelen/kattenurine. Als laatst dient de ruimte goed geïsoleerd te worden zodat het niet te koud wordt in de winter en niet te warm in de zomer. Ik ben met name op zoek naar iemand die met een duurzame oplossing komt voor wat betreft schoonhouden/waterdichtheid en de beste oplossing voor isolatie/temperatuurregulatie heeft. Een aantrekkelijke prijs is een pre.

Dakpannen leggen op gepotdekseld dak

Ik heb 400 pannen liggen die op een overkapping moeten komen te liggen van 5.40 x 3.40 meter. Het dak is hout hetgeen gepotdekseld aan gebracht is in de veronderstelling dat waterdicht zou zijn. Vandaar de pannen. De vorsten moeten er nog bijgekocht worden. Moeten er nog panlatten op gemaakt worden?

Dak op de overkapping waterdicht maken

Het dak van de overkapping van 250 bij 500 meter wil ik graag waterdicht laten maken.