Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor betonnen dakpannen reinigen en van kleurcoating voorzien:

Betonnen dakpannen reinigen en van kleurcoating voorzien

Het dak van onze eengezinswoning heeft betonnen dakpannen die 23 jaar oud zijn. Deze dakpannen waren bij de bouw blauw van kleur maar die kleur is in de loop der tijd vervaagd en niet meer zichtbaar. Ik heb de wens om het dak te laten reinigen en een kleurcoating te laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs, dan kunt u ook het totale oppervlak even berekenen.
Onze klant uit Haaksbergen (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen dakpannen reinigen en van kleurcoating voorzien uit heel Nederland:

Dakpannen reinigen

Ik wil graag mijn betonnen dakpannen gereinigd en gecoat hebben. Bouwjaar 1995. Oppervlakte ongeveer 180 m2. De kleur van de dakpannen is zwart. Ze zijn in de loop der tijd een beetje vergrijst. Op een van de daken liggen zonnepanelen. Het dak is niet vanuit binnen bereikbaar.

Haard en rookkanaal plaatsen

Rookkanaal plaatsen in een huis van 2 verdiepingen met een betonnen vloer en komt uiteindelijk uit op een schuin dak met dakpannen. Huis gebouwd in 1983. Het rookkanaal kan verticaal vanuit de haard aangelegd worden. Liefst met dubbelwandige pijp en er moet een houtkachel in mee worden genomen.

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Dakbedekking maken op blokhut

Ik wil dakbedekking plaatsen op mijn nieuwe blokhut waar een zadeldak op zit. Het dak is recent waterdicht belegd met gebrand dakleer. Ik wil eventueel betonnen dakpannen als dat kan. De afmetingen zijn 221,5 x 339,5 en 321,5 x 339,5 cm.

Doorvoeren maken in beton en dak

Er moet een doorvoer komen in 2 plafonds en een zadeldak ten behoeve van een rookkanaal en toevoer voor verse lucht. Het zijn betonnen verdiepingen en het dak is een zadeldak met dakpannen. Op dat moet alles gedaan worden, de rest in eigen beheer.

Dakreparatie na lekkage

In de tussenwoning van mijn zoon is sprake geweest van een langdurige lekkage via zijn dak. Er is daar een sporenkap met betonnen dakpannen. Een aantal van de balken zijn door vocht aangetast en willen we laten repareren of vervangen. Ook moeten er enkele balken worden geplaatst bij een bestaand dakraam. Het aangetaste isolatiemateriaal moet worden vervangen en er moet nieuw dakfolie worden geplaatst. Ook een deel van het dakbeschot moet worden hersteld. Wij willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Dakpannen vervangen

Wij wonen sinds kort in een geschakelde bungalow uit bouwjaar 1986 met een lessenaarsdak van ongeveer 50 m². De dakpannen zijn aan vervanging toe en we willen graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van nieuwe betonnen of keramische dakpannen. We laten nu eerst enkele kozijnen vervangen. De klus aan het dak zal daarom pas in het voorjaar van 2018 uitgevoerd kunnen worden. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij stellen een bezoek op prijs, dan kunnen we de klus hier laten beoordelen.

Dak reinigen van mos

Het betreft een woning uit 1988. Aan de noordzijde groeit er mos op de betonnen dakpannen. Graag laat ik dit verwijderen en het dak reinigen. Eventueel dient er hierna een impregnatie laag geplaatst te worden. Dit zou ik graag separaat geoffreerd zien. De woning is 5 meter breed en dak loopt vanaf 2e etage schuin.

Vervangen van dakpannen

Bestaande dak, ongeveer 110 m2 met betonnen dakpannen vervangen. Liggen al 40 jaar. Het dak is goed bereikbaar. Laat mij graag adviseren naar de beste mogelijkheden.

Pannendak vernieuwen

Verwijderen van ca. 180 m2 bestaande dakpannen en aanbrengen van nieuwe gebakken pannen. Huidige pannen zijn sneldekkers betonnen pan. Graag tevens uw advies of de panlatten vervangen moeten worden en eventueel even dampfolie laag moet worden aangebracht.

Partners

Partners van Casius