Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van buitenaf isoleren:

Dak van buitenaf isoleren

Ik ben opzoek naar iemand die het bestaande dak kan isoleren van buitenom en volledig luchtdicht. Ik dacht zelf aan zelf dragende isolatie platen. De pannen wil ik opnieuw gebruiken. Van binnenuit is er geïsoleerd in het houten dakbeschot. Dit kan blijven zitten. Het gaat om ongeveer 90 m2. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Grafhorst (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van buitenaf isoleren uit heel Nederland:

Het vervangen van bitumen dak en purplaten isolatie

Bestaand oud bitumen dak van ongeveer 7,5 x 11 meter. Drie lichtkoepels aanwezig. Nieuwe dakbedekking en isolatie. Van buitenaf met purplaten, Het dak ligt op 8 meter hoogte.

Isoleren van mijn dak

Wij zijn opzoek naar een partij die ons pannendak kan isoleren één deel van het dak is ongeveer 25m2 en de andere helft is 3 x 4m en een ander deel van 1 x 6 meter. Van buitenaf isoleren of van binnenuit, graag advies hierover.

Dak van buitenaf isoleren

Het betreft een oud pakhuis met een hellend dak van in totaal 200 m2. Het moet van buiten geïsoleerd worden met dakplaten waarop de bestaande pannen teruggeplaatst worden. Er moeten in het werk 3 dakramen geplaatst worden, die heb ik al gekocht. Er liggen nu dakpannen op en het is van binnenuit geïsoleerd. Dak planken zijn nog goed. De nok is 9 meter hoog en het gebouw is 2 etages hoog. Met een steiger is erbij te komen. Huidige dakpannen willen we hergebruiken. We bevinden ons in de oriëntatie fase.

Pannendak van buitenaf isoleren, mogelijk eerst asbest verwijderen

Ik wil het dak graag van buitenaf isoleren. Bestaande situatie is dak met dakpannen. Graag prijsopgave voor het aanbrengen van isolatiepanelen onder de pannen. Vermoedelijk is er asbest aanwezig onder de pannen. Ik heb geen inventarisatierapport. De dakpannen daarna weer hergebruiken. De afmeting is ongeveer 200 m2. Ik denk niet dat er iets van isolatie aanwezig is. Over het soort isolatie materiaal wil ik graag advies. Het is een vrijstaande woning waar makkelijk bij het dak te komen is. Ik wil graag aanspraak maken op de subsidieregeling.

Dak van buitenaf isoleren + verwijderen schoorsteen

We willen het dak van buiten af laten isoleren met een duurzaam isolatiemateriaal, welk materiaal weten wij nog niet. Het huis is 8 bij 10 m met een hellingsgraden van 55. Daarnaast gaat het om het verwijderen van de schoorsteen op het dak (ongeveer 1 m hoog) en dak weer dicht maken. We willen graag dakpannen hebben. Wij willen in juni of juli de klus uitvoeren. Wellicht is een stijger nodig.

Het van buitenaf isoleren van het dak en eventueel het dak vervangen

Het gaat om een vrijstaand huis, het heeft een oud pannendak en is nauwelijks geïsoleerd. We zijn benieuwd naar de opties rond het isoleren van buitenaf, zodat we de kleine ruimte onder het dak niet nog kleiner maken. Het is een woning uit 1932, wij weten nog niet of het dak vervangen moet worden dit laten wij graag ook inspecteren. De begane grond is ongeveer 50m2, de hellingshoek zal ongeveer 50-60 graden.

Isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. De maten zijn zo 5 meter bij 9 meter lang. Het huisje is uit 1904 en heeft maar 1 verdieping, hout is nog goed volgens de vakman die de schoorsteen heeft geplaatst voor de houtkachel. Dakpannen zijn oud en een isolering is alleen van binnen een beetje aangebracht. Windveren moeten ook worden vervangen. Ik wil het dan graag van buitenaf laten isoleren. De dakpannen kan ik er zelf afhalen en voer ik dan ook af. Graag de kosten voor betonnen dakpannen en keramische dakpannen apart op de offerte vermelden als dat mogelijk is.

Dak beoordelen en mogelijk vervangen en isoleren

Het dak is te laag, niet geïsoleerd en lek en oud. Daarom zouden we graag iemand langs willen hebben om het dak te beoordelen en om samen te bespreken wat er nodig is. Het dak is een ongeveer 10 m2 en ongeveer 2 meter hoog, hellend en bedekt met dakpannen. Of het dak van buitenaf of binnen af geïsoleerd moet worden, is afhankelijk van wat er nodig is. Hier willen we dus advies over. Het dak is makkelijk bereikbaar, het is een kleine woning.

Dak van de keuken van binnenuit isoleren

Wij zijn ons aan het oriënteren wat de kosten zijn om het dak van de keuken van binnenuit te isoleren. Afhankelijk van de kosten doen we het zelf, of laten we het doen. Het huis is uit 1978. Het platte dak van de keuken is ongeveer 3 x 5 m. De vorige bewoners hebben hier een verlaagd schroten plafond aangebracht met een glaswol deken. Het is er echter altijd kouder dan de rest van het huis. Omdat we muizen en kortsluiting in de keuken hadden, hebben we het plafond open gemaakt. Onder de schroten ligt een glaswol deken, daaronder een vezelplaten dak. Het geheel zit er al sinds 1980. Isoleren van buitenaf is geen optie omdat het platte dak ook over de bijkeuken 4 x 4 en de garage 4 x 6 loopt. Wij willen het zelf gaan doen maar vragen ons af wat het kost om te laten doen. Het gaat dus om het van binnenuit isoleren van een keuken dak van 3 x 5 m. Afvoeren van oude materiaal is niet nodig.

Dak isolatie

Wij willen graag een offerte ontvangen om ons dak van buitenaf te isoleren (90 m2). Het dak lijkt nog steeds in orde te zijn, dus voor een isolatie buitenaf zou het nodig zijn om de huidige dakpannen los te maken en daarna terug te plaatsen.

Partners

Partners van Casius