Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten vervangen op paardenmanege:

Golfplaten vervangen op paardenmanege

Ik heb een manege met asbestvrije golfplaten en die moeten vervangen worden. De manege is 35 x 17 meter, bestaande uit 56 heldere golfplaten van 153 cm en met een zadelnok. Daarna wil ik het dak opnieuw bedekken met nieuwe golfplaten.
Onze klant uit Geesteren (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten vervangen op paardenmanege uit heel Nederland:

Golfplaten dakplaten vervangen

Op aanbouwschuur cq berghok liggen golf-platen dakbedekking. Afmetingen: (uit het duimpje) 4 bij 5 meter. Verwijderen en alternatief aanbrengen.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Beschadigd dak van tuinhuis vervangen

Er liggen nu 11 dunne, doorzichtige golfplaten op. Er is schade door een tak van een boom ontstaan. Willen graag het gehele dak laten vervangen. In verband met de stevigheid willen we graag plexiglas platen. De afmeting is B 610 x L 244 cm. Schuurhoogte 2.50 meter. Locatie is goed bereikbaar, echter met auto tot aan schuur is niet mogelijk. Met de platenkar kan wel.

Asbest golfplaten verwijderen

Er zijn bij ons 17 asbest golfplaten van 2.80 x 1 meter en 3 licht doorlatende kunststofplaten die wij willen laten verwijderen en eventueel laten vervangen. De dakhelling is 13 graden en is goed bereikbaar vanaf straatkant, maar ook vanuit de tuin. De platen liggen op een dragend frame van balken met een balkafstand van 75 centimeter die rusten op palen met betonnen poeren in de grond.

Golfplaten dak verwijderen en eventueel vervangen door cementvezelplaten

Ik wil ongeveer 30 m2 golfplaten dak verwijderen en eventueel vervangen door cementvezelplaten. Ook eventueel het afvoeren van het puin.

Afdak in tuin vervangen

Wij willen het oude plastic afdak van onze overkapping (4 x 5 meter) vervangen door nieuwe plastic golfplaten van hetzelfde materiaal. Het oude afdak heeft een houten constructie, de houten constructie blijft. Alleen het oude afdak moet worden vervangen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Golfplaten met asbest laten vervangen

Wij hebben asbestgolfplaten op het dak gehad en deze liggen nu klaar om afgevoerd te worden. Wat gaat ons dit kosten?

Golfplaten op de garage vervangen

Op het dak van de garage liggen golfplaten die verwijderd en afgevoerd moeten worden. De platen hebben waarschijnlijk asbest echter is hier nog geen inventarisatie rapport voor gemaakt. De garage is ongeveer 9 bij 3 meter groot.

Golfplaten puntdak op een schuurtje vervangen

Ik heb bij mijn woning een schuurtje waar in 1999 rode golfplaten op zijn gelegd (niet asbesthoudend). Ik wil die golfplaten laten vervangen. Het type plaat is in overleg, bij voorkeur rood, en ik wil graag 1 doorzichtige plaat voor wat lichtinval. De breedte is per zijde ongeveer 4 meter en de hoogte 1,5 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Golfplaten vervangen

Ik wil graag golfplaten op het dak van de garage (ongeveer 60 meter) vervangen. Bouwjaar 2001, dus asbestvrij. De klant ontvangt graag de offerte inclusief de afvoer van de oude platen. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de nieuwe golfplaten.

Partners

Partners van Casius