Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten vervangen:

Dakgoten vervangen

Ik wil graag mijn dakgoten repareren of vervangen. Er is namelijk een lek. Mijn dak heeft een omvang van 7 m bij 5 m ongeveer.
Onze klant uit Enter (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten vervangen uit heel Nederland:

Dakgoten vervangen incl. van de buren

Wij zoeken iemand die onze dakgoten kan vernieuwen. Het is nu een zinken dakgoot en we willen het pvc of kunststof hebben. Totale lengte dakgoot incl. buren is ca 30 meter.

Zinken dakgoten vervangen

Het gaat om 3 goten. 4, 5 en 10 meter. Met elk een afvoer naar pvc-pijp. Zinken plaat gezet met een kraal.

Dakgoten en kozijnen vervangen

Vervangen van kunststof kozijnen het gaat om 4 kozijnen boven, de voordeur beneden, een schuifpui een kozijn in de woonkamer en een kozijn in de keuken. Daarnaast zijn er twee zijde waar de dakgoten van 6 meter. Ik nodig u graag uit om de kozijnen in te meten en een goede offerte op te stellen.

Vervangen zinken dakgoten

Ik heb 2 zinken dakgoten - 25 jaar oud - die moeten worden vervangen inclusief de bak. Dakgoot 1 is 5 meter lang op 3 meter hoogte (aanbouw). Dakgoot 2 is 1.5 meter lang op de hoek van het huis en op 5 meter boven de grond. Dakgoot 2 voert water af via dakgoot 1.

Dakgoten vervangen

Ik wil graag hulp bij het vervangen zinken goten voor en achter bij 3 eengezinswoningen, aan elkaar geschakeld, waarvan 1 hoekhuis en 2 tussenwoningen. Voor totaal 19 meter en achter totaal 19 meter. Beugels zijn nog intact en hoeven niet vervangen te worden. Wel 3 afvoerpijp voor en 3 x afvoerpijp achter. Het gaat om zinken goten.

Dakgoten en boeidelen vervangen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van alle dakgoten, +-25 m. Ook voor een deel van het huis de boeidelen vervangen. Graag verwijderen en afvoeren.

Het vervangen van dakgoten aan de voorzijde woning

Ik zoek een specialist die mijn dakgoten kan vervangen. Het betreft ongeveer 11 meter. Ze zijn volgens mij van zink of kunststof, en waar ik het door wil laten vervangen bespreek ik graag nog even.

Dakgoten vervangen

Ik met onze buren willen wij de zinken dakgoten laten vervangen dit zijn 3 huizen in totaal lage goot lijn houten bekisting erom heen. Het is in totaal 18 meter.

Dakgoten vervangen

Wij willen met de buren gezamenlijk de dakgoten vervangen. Het gaat om een gezamenlijke hemelwaterafvoer. Op dit moment willen 3 huizen sowieso de dakgoten voor en achter laten vervangen. Daarnaast zijn 3/4 buren zeer geïnteresseerd maar willen eerst meer informatie qua prijs en tijdstip. Huizen zijn ongeveer 6 meter breed. Gaat om voor en achter vervangen.

Verzakte dakgoot laten repareren

Mijn dakgoten (voor en achter) van mijn hoekwoning lijken licht verzakt waardoor water naar deze hoeken loopt en bij hevige regen overloopt. Ik zoek een specialist die de goten weer goed kan afstellen/vervangen.

Partners

Partners van Casius