Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten met lekkages repareren:

Dakgoten met lekkages repareren

Aan de achterzijde zijn er 2 zinken dakgoten die op de naad lekkage verzorgen. Graag laat ik dit door ene vakman repareren. De goot is goot bereikbaar.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten met lekkages repareren uit heel Nederland:

Pannendak isoleren en vernieuwen

Het betreft een woning uit 1926. Op dit moment zijn er geen lekkages en liggen er Tuile du Nord op het dak. Het is onbekend wat de staat van deze pannen zijn. Wij willen graag de maximaal gewenste isolatie volgens het bouwbesluit en de de dakgoten dienen opnieuw aangebracht te worden. De nokpannen zijn gemetseld en de oppervlakte ongeveer 90 m2.

Bitumen bekleedde dakgoten vervangen

Vervangen en/ of renoveren van bitumen goten. Het gaat om circa 2 stuks van 5,5 lang en 30 cm breed. We hebben meerdere kleine lekkages en zoeken een duurzame oplossing voor de goten. De dakgoten zitten onder de shingles, boven de tweede etage net onder de kapverdieping.

Lekkages aan dakgoot repareren

Vorige week tijdens het schoonmaken van de goot blijkt er 2 lekkage's aanwezig te zijn. Deze zinken dakgoten dienen daar waar mogelijk te worden gerepareerd. De goot aan de voorzijde is goed bereikbaar.

Dak vervangen van een recreatiewoning

Wij hebben in een recreatiedorp een L-vormig chalet waar op het dak van ongeveer 70 m² nu dakpanplaten liggen. We willen die laten verwijderen, het dak laten isoleren en daar dan kunststof platen laten plaatsen. Verder willen we de bestaande dakgoten laten voorzien van nieuw dakleer, de afvoeren laten vervangen en de aansluitende regenpijpen laten controleren op lekkages. Er is verder nog een schuur met aansluitend een afdak. Ook daarvan moet het dak worden vervangen en aan 1 zijde worden voorzien van een dakgoot. We laten de klus graag op locatie beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Zwaar materieel heeft weinig ruimte op het terrein, maar een tractor met aanhanger heeft goede toegang.

Dakgoten inspecteren/repareren

Ik zou graag een inspectie van 3 zinken dakgoten willen en bij eventuele lekkages reparatie hiervan. Gaat om 1 lange van ongeveer 9 meter en 1 van 5 meter op de 2e verdieping en 1 van ongeveer 4 meter op de 1e verdieping.

Dakgoot repareren

Ik heb een vrijstaand huis met rondom zinken dakgoten met hout eromheen. De goot lekt op een aantal plekken bij de naden. Bovendien lopen 2 goten niet goed af, waardoor er altijd water in de goten blijft staan. Door de lekkages is het hout op verschillende plekken rot. Ik zou graag eens overleggen wat de mogelijkheden zijn, reparatie/vervangen.

Timmer-, metsel- en dakwerk

Ik wil graag enkele onderhoudswerkzaamheden aan mijn woning laten verzorgen. De dakgoten aan de voorzijde van mijn woning hebben onderhoud nodig. De houten boeiboorden voor en opzij en de planken onder de brede dakgoot moeten vervangen worden. Verder heb ik aan de zijkant van mijn huis nu een schutting staan van rasterwerk met klimop. Die ga ik weghalen en ik wil daar een fundering met een gemetselde muur laten maken van ongeveer 250 x 200 cm. Als derde klus wil ik wat onderhoud aan de dakbedekking op mijn platte dak laten verzorgen. Ik heb incidenteel lekkages en wil het dak laten nakijken en zo nodig repareren of helemaal opnieuw bedekken.

Dak, dakgoten en windveer herstellen

Het betreft een offerte aanvraag voor herstelwerkzaamheden aan mijn dak. Ik heb een bedrijf mijn dak laten herstellen maar dit is helaas helemaal fout gelopen. De afwerking is slecht gedaan, de dakpannen liggen te strak waardoor er kieren zijn ontstaan. De geplaatste dakgoot moet worden gecontroleerd op lekkages en 1 windveer moet opnieuw geplaatst worden (hiervoor is al materiaal aanwezig). ook moet de dakkapel nagekeken worden.

Dakgoten reinigen en zo nodig repareren

De zinken dakgoten reinigen, 2 stuks, à ongeveer 6 meter per stuk. Nakijken of er geen lekkages zijn. Als die er zijn dan moet dat gerepareerd worden. Ze hangen aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Oude lekke dakgoot vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van 2 dakgoten, de dakgoten zijn 5 en 10 meter lang. Ook wil ik graag het pannendak laten controleren op lekkages.

Partners

Partners van Casius