Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Enschede of directe omgeving.

1161 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak plaatsen, twee schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug, rieten dak vervangen, compleet dak vervanging inclusief isolatie platen, gehele dakconstructie vervangen en verhogen, vergroening van de platte daken op ons pleintje (14 huizen), dakpannen vervangen voor 4 woningen, dak vervangen en zonnepanelen leveren en plaatsen, dakpannen vervangen, het vervangen van de dakbedekking van een plat dak, nieuwe dakconstructie maken, dak isolatie aanbrengen, dakisolatie verhogen, dakpannen vervangen, dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen van groot landhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Enschede:

Lood in de achtergevel vervangen

De loodflap van de hoofdbouw naar de aanbouw loopt niet ver genoeg door en hierdoor hebben wij af en toe lekkage als het regent en de wind op de betreffende muur staat. Het betreft een muur van 9 meter. Het huis is van 2007. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u.

Nieuwe dakgoot plaatsen

We willen graag voor twee huizen totaal 24 meter dakgoot vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot en deze moet vervangen worden met een nieuwe zinken dakgoot. Het gaat om 2 huizen op een aansluiting en deze moet gescheiden worden.

Vorst pannen zit cement los

Het cement tussen de vorstpannen van onze tussenwoning zit los. Graag willen wij dit laten repareren. De woning is ongeveer 6 meter breed.

Hellend dak door zink vervangen

Ik heb een hellend dak met asbest dat ik wil laten vervangen door een zinken dak. Het dak is ongeveer 300 m2 en tussen de 3 en 4 meter hoog.

Plat dak met bitumen vernieuwen

Het huidige dak is een PVC dak (65 m2) met daarop grind. Dit moet afgevoerd worden. Voorkeur voor het nieuwe dak is bitumen. Graag een vrijblijvende offerte voor de totale kosten inclusief randkappen.

Opknappen dak van woning en schuur

Ons dak (hoekwoning) is nu voorzien van shingles. De bedoeling is hier overheen geïsoleerde dakpanplaten aan te brengen inclusief de nieuwe dakdoorvoer aanpassen. Verder de ommanteling van de schoorsteen aanpassen, dakgoot en de benodigde boeien. Eveneens is er een vrijstaande schuur waarvoor graag apart een prijsopgave. Het vlakke dak van de woning is plusminus 90 m2, de schuur plusminus 10 m2. In afwachting van uw bericht.

Dak vervangen

Ons schuurdak moet vervangen worden in verband met een lekkage door regenwater. Helaas is de houten constructie onder het dak waarschijnlijk ook aan vervanging toe. De afmeting is circa 3.26 x 3.26 meter. Schuur is van steen en hout. Geen voorkeur voor materialen.

Ombouw om de dakgoot maken

Wat is de prijs voor een brede ombouw vervangen van de dakgoot? De dakgoot is geprofileerd en brede delen. De dakgoot is ongeveer 31 meter. Er staat een steiger voor.

Boeidelen vervangen

Wij willen de boeidelen laten vervangen van onze carport Gaat om 10 meter, rondom platdak.

Dakgoot vervangen

Ik wil de dakgoot laten vervangen

Pannendak isoleren en renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): 80 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu alleen MDF platen die na lekkage kromgetrokken zijn. We willen dit direct goed aanpakken, isoleren en zonnepanelen plaatsen (op 1 zijde van 40 m2). Daarbij zullen door ophoging van het dak door isolatie de dakgoten vervangen moeten worden. In verband met de verhuizing moet dit in mei 2018 gebeuren.

Plat dak renoveren en isoleren

** Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing. ** Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. ** Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er moet een plat dak geïsoleerd worden en nieuwe dakbedekking moet geplaatst worden. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 80 m2.

APP-shingles aanbrengen

De shingles op het dak van mijn woning dienen te worden verwijderd. Op de verrotte dakplaten moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag een APP onderlaag en dampremmende folie laten aanbrengen en underlayment platen van 18 mm. Als laatste komen er APP shingles op. De oppervlakte is ongeveer 120 m2.

Dak bedekken met PVC of bitumen

Ik wil een dak volledig bedekken met PVC of bitumen. Het liefst met garantie. De afmeting is 4 x 2,5 meter. Op dit moment is er een bitumen dak in redelijk/slecht staat. Graag all in prijs inclusief btw.

Bruin geglazuurde dakpannen aanbrengen

Alleenstaand huis ongeveer 8x10m google

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Dit betreft een zadeldak bedekt met pannen van ongeveer 20 m2.

Dakgoten met lekkages repareren

Aan de achterzijde zijn er 2 zinken dakgoten die op de naad lekkage verzorgen. Graag laat ik dit door ene vakman repareren. De goot is goot bereikbaar.

Dakgootinspectie

Inspectie/ en/of vervanging goot

Vervangen van de dakgoot

Het is de bedoeling dat de dakgoten van onze woning en van de buren worden vervangen. Voor en achter, de huidige zijn van zink (zonder ombouw) en zullen rond de 40 jaar oud zijn. Het zal gaan om 7 woningen. De totale lengte van voor en achter is rond de 84 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen zodat ik het rond kan maken met de buren daar de goten al flink aan het lekken zijn moet het geen maanden mee duren.

Dakgoot lekkage verhelpen

Daklekkage is duidelijk te zien. Het gaat om een klein stuk van de dakgoot circa een halve meter.

Dakgoot en regenpijp rapareren

De goot aan de achterzijde van onze woning is lek. Tevens is de gootbekleding van PVC, dit is al eens een noodoplossing geweest, waarschijnlijk voor een lekkende goot. Omdat de goot achter de beplating waarschijnlijk erg slecht is zou de goot eventueel vervangen moeten worden?

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

Plat dak 10.30 bij 4 meter oude dakbedekking verwijderen Dan een nieuw dak leggen van 5 cm dikke isolatie met bitumen dakbedekking en nieuwe daktrimmen aanbrengen. Er zitten 2 afvoeren op het dak en 2 ontluchtingskappen.

Dakgoot vervangen van tussenwoning

Het betreft een tussenwoning. De dakgoot moet worden vervangen aan de voor en achterzijde, voor een onderhoudsarme versie. Het gaat om ongeveer 15 meter goot.

Dakgoten vervangen bij appartementencomplex

Ik wil de dakgoten vervangen van het appartementencomplex. Het is aan beide zijden ongeveer 160 meter lengte. De beugels mogen blijven bestaan. Het gaat om de woningen 15 t/m 45.

Eterniet dakbeschot vervangen

Eterniet. Dakbeschot vervangen. Oppervlakte huis 6x6 nokhoogte 1.95