Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Deventer of directe omgeving.

1037 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen, pannendak vervangen door Rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Deventer:

Daklicht plaatsen

Wij willen graag meer licht in onze woonkamer. Dit willen we bereiken door een daklicht te plaatsen in onze uitbouw. Kenmerken van de uitbouw: -plat dak -bekleed met dakleer -Binnenmaten uitbouw: 216 cm diep * 570 cm breed -Plafond van gipsplaten (gespoten met spackwerk) -Spotjes langs de buitenrand in het plafond (centraal doos in het midden van het plafond -5 jaar geleden geplaatst (vorige bewoner, bouwbedrijf ASM Bouw Deventer). Wat we willen: -Glazen daklicht van ongeveer 3 meter bij 1 meter. -Licht hellend zodat er geen water op blijft staan -HR++ glas -Niet warmte werend -Geen zonwering -Gewoon vast glas, hoeft dus niet open te kunnen -afwerken inclusief de huidige spotjes in plafond en elektra/lichtpunt aan de rand van het daklicht. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen waarop de binnenafwerking apart in de offerte vermeld is. Uiteraard kunnen we ook een afspraak om te kunnen beoordelen indien nodig.

Plat dak isoleren

Het betreft hier het platte dak van de inpandige garage. Deze dient vorstvrij te worden geïsoleerd. De binnenmaten van de garage zijn: breedte 3,3 meter en de diepte 6,80 meter. Buitenmaat: 3.20 x 7.55 meter. Het huis is 10 jaar oud, dus de reeds gebruikte materialen zullen niet 'op' zijn. Er ligt bitumen met grind op het dak. Ik kan er ook een foto van mailen.

Velux dakramen in schuin bitumen dak plaatsen

Kunnen jullie iemand vinden die bedreven is in het plaatsen van Velux dakramen in een schuin dak, belegd met bitumen (zie Google maps) De dakramen (1.14 x 1.18 meter, serie: GGL SK06) zijn al aangeschaft, maar de bouwmarkt wil ze niet plaatsen in verband met bitumen dakbeslag.

Dakdoorvoer maken voor afzuigkap

Ik wil graag een nieuwe dakdoorvoer door het bitumen dak van de garage. De oude doorvoer (100 mm) is niet toereikend voor de nieuwe afzuigkap, deze vereist 160 mm en zit op een andere plek. De doorvoer komt (van bovenaf gezien) rechts van de bestaande en dat is van binnenuit gezien tussen de volgende twee dakbalken.

Dakfolie vervangen

Bij een inspectie is gebleken dat er scheuren zitten in het dakfolie. Dit zal dus vervangen moeten worden. Het gaat om ongeveer 60 m2. Graag worden wij geïnformeerd over de kosten hiervan.

Daken isoleren

Hoekwoning met hellend dak en buurhuis met plat dak. Offerte gevraagd voor beide woningen. Oppervlakte per woning 8,50 x 5,50 m. Schuin dak, isolatie aanbrengen (wat zijn hierin de mogelijkheden?) en hergebruik pannen gewenst. Plat dak (heeft lekkage) mastiek eraf, isolatie aanbrengen en EPDM toplaag.

Plat dak renoveren en isoleren

Betreft huis is uit 1914. Het bitumen dak moet worden vervangen en de loodaansluiting idem naar EPDM. Gaat om het dak van het woonhuis (55 m2) plus dak van de uitbouw (5 m2). Tevens isolatie van het dak. Graag in offerte aangeven wat de kosten zijn van dak vervanging inclusief isolatie. Tevens aangegeven welke materialen er gebruikt worden.

Dak na de storm repareren

Er zijn dakpannen van ons herenhuis gewaaid. Deze hebben het dakraam van de aanbouw beschadigd, deze zal vervangen moeten worden. Het betreft ogeveer 2 vierkante meter gelaagd glas. En ook de dakbedekking van het platte dak is beschadigd door een dakpan die deze doorboord heeft, het gaat om een dak van drie bij drie waar dus een jaap in zit. Verder is de tv-antenne losgeraakt en ligt ergens op de dakkapel. Wie kan mij helpen? Huis heeft een achterom, wel een besloten tuin.

Complete dakvernieuwing

Wij overwegen komend jaar het pannendak van ons woonhuis te laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 54 m2 schuin pannendak, 2 maal 8740 x 3000. Het dakbeschot is van asbest, dus dat moet verwijderd worden. De panlatten zijn niet goed meer en moeten worden vervangen en daarna moeten of de oude of nieuwe pannen geplaatst. Aan de noordoostkant van ons dak nestelen een groepje huismussen, die willen we graag weer een plek bieden. We willen van de gelegenheid gebruik maken om gelijk goed te isoleren. Verder overwegen we de volgende opties: - aanleg van een dakkapel aan de zuidwestzijde, hele lengte: 5,50 meter of 3,50 meter - aanleg extra energiebesparende maatregelen, warmtepomp, we hebben 1000 kW per jaar overcapaciteit op onze zonnepanelen afhankelijk van de kosten. We zouden graag een offerte van jullie ontvangen. Als er mogelijkheden zijn om bepaalde kosten te drukken door zelf dingen te doen, dan horen we dat graag.

Daklekkage herstellen

Wij hebben al een tijdje last van lekkage op het dak, maar aangezien we lang heel krap hebben gezeten konden we het niet eerder betalen. We hebben een lekkage waarschijnlijk vanuit een paar kapotte dakpannen op het dak en er moet een klepje op de schoorsteen. Het gaat om een eengezinswoning.

Barst in dakgoot repareren

Het betreft een reparatie van een dakgoot waar op 1 plek een lekkage is ontstaan door een barst/breuk. De goot is ongeveer 6 meter lang en zit op 3 meter hoogte aan de achterzijde van de woning. Graag wil ik ook een gaas laten aanbrengen.

Lekkage dak erker verhelpen

In het plafond van onze erker zien we waterschade, we verwachten dat dit door het dakje komt. We zouden graag een offerte ontvangen om de lekkage te verhelpen.

Dak vervangen

Ik wil graag een offerte laten maken voor het vervangen voor het dak van mijn hoekwoning. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal het dak geïsoleerd moeten worden en nieuwe pannen geplaatst. De oppervlakte van het dak is ongeveer 63 m2.

Leien vervangen

Leien vervangen. Het zijn asbesthoudende leien. Circa 120 m2. Het dak is 10 meter breed en gaat 12 meter omhoog. De helling is circa 40 graden, schat ik in. Er is een asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Mogelijk zijn er ook bewoners in de buurt die mee willen doen.

Dakgootlekkage herstellen

Voorzijde huis dakgoot lek, lekkage op het verbindingsstuk. PVC dakgoot. Graag een kostenberekening.

Nokvorsten aansmeren

Gaarne de dakvorsten opnieuw aansmeren cq vastzetten, het gaat om een geheel dak van 3 rijtjeswoningen ongeveer 18mtr. De werkplek is goed bereikbaar en het afval valt onder de verantwoording van de vakman.

Bakgoot laten vervangen

Het vervangen van een bakgoot, circa 40 meter (8 woningen), met 4 uitlopen, 2 eindkappen. De beugels kunnen blijven zitten. Goed bereikbaar. Op circa 6 meter hoogte. En er zijn een aantal lekkages. De oude goot verwijderen en de nieuwe leveren en plaatsen.

Lekkage op zolder verhelpen

Onlangs geconstateerd dat er een dakpan verschoven was, helaas is dit niet de eerste keer dat op deze plek een lekkage heeft plaatsgevonden, vorige eigenaren van de woning zouden dit hebben verholpen maar overduidelijk niet dus. Dakplaat onder pannen is rot en gedeeltelijk beschimmeld dient vervangen te worden. Exacte omvang kan ik niet geheel vast stellen maar gezien de omvang van het rot en vocht in het hout zal dit op een 6 tot 10 m2 uitkomen.

Regenpijp vervangen

Het gaat om het vervangen van een regenpijp (van 3 a 4 meter) aan de benedenverdieping van mijn woning, door een grijze pvc pijp. Graag voor de winter uitvoeren.

Nieuwe dakpannen leggen op eindwoning

Ik heb een eindwoning met aan de voorkant een dak van ongeveer 425 dakpannen, die moeten allemaal vervangen worden. Ik wil graag dat de vakman de materialen levert. Betreft een V-monument. Naast de woning zit een gangetje. Week 33 of week 35.

Dakbedekking en daktrimmen vervangen op de garage

Ik heb wat lekkage via het platte dak van mijn garage en wil daarom de bitumen dakbedekking daarop laten vervangen. Het gaat om 310 x 610 cm. Er ligt ook grindballast op. Ik wil ook de hemelwaterafvoer en daktrimmen laten vervangen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Renoveren dak met asbest

Indicatie prijs verbouw te kopen huis: dakranden en daklijst, dakgoot kapot, dak is al geisoleerd, dakpannen vervangen, staat dakbeschot onbekend (graag in offerte opnemen), er zit asbest in. Grove prijsindicatie is voldoende.

Dakgoot vervangen bij een rijtjeswoning

Bakgoot (kunststof) vervangen aan de achterzijde van een rijtjes woning, inclusief beugels van de regenpijp. Het gaat om ongeveer 6 - 7 meter.

Plat dak laten coaten

Ik heb een plat dak op mijn dakkapel en mij is aangeraden deze eens te laten coaten, zodat hij dan langer mee gaat. Er ligt bitumen op. Het is circa 10 m2. Dit wil ik graag laten doen, omdat ik geen ladder heb voor deze hoogte.

Dakkoepel vervangen

Ik wil graag een dakkoepel laten vervangen. Maat 1.07 meter bij 1.07 meter. De bovenkant is van kunststof en het kozijn ook. De dakkoepel zit in een plat dak. Het dak is makkelijk toegankelijk.