Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Deventer of directe omgeving.

1042 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Deventer:

Dakgoot- en bekleding vervangen

Goedendag, onze dakgoot, in ieder geval de bekleding, is aan vervanging toe. Graag zou ik mij hierover willen laten informeren

Dak vervangen/ constructie vervangen

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor ons dak. Wij hebben schade gehad door (waarschijnlijk) vocht, zie foto's. En zouden de reparaties willen laten doen. Het betekend wel dat er nog “onderzoek” gedaan dient te worden na wat er allemaal zou moeten gebeuren. Zie uw mail/ belletje graag tegemoet.

Dak van kapschuur opnieuw bedekken

Ik wil een schuin dak van een kap schuur (beide kanten ongeveer 4 bij 3 meter) voorzien van nieuwe dakbedekking i.v.m. stormschade. Bestaande bitumen is kapot gewaaid.

Shingles op het dak vervangen door dakpanplaten of iets anders

De shingles op het dak van ons tuinhuis worden slechter. Daarom overwegen we hier dakpanplaten overheen te zetten, of dakpannen of weer shingles. Wij kijken een beetje wat binnen ons budget past en zouden graag per mogelijkheid de kosten willen weten. De afmetingen van het zadeldak zijn: lengte 7,60 m en de breedte (van nok tot rand dakbeschot) 2,95 m (dus 2 x). Er zijn geen goten aan de lange zijde aanwezig en de korte zijden zijn afgewerkt met boeiborden die iets boven het dak uitsteken. Van de grond tot de nok is het dak ongeveer 2,60 meter hoog en er is heel makkelijk bij te komen. We gaan regelmatig naar Spanje, dus we willen graag spoedig in contact komen.

Solatube laten plaatsen

In onze blinde muur van de begane grond (het is een hoekhuis) willen we graag twee solatubes (160DS of 290DS) laten plaatsen. Wanneer mogelijk met licht vanaf het dak. Het gangetje naast de muur krijgt namelijk niet heel veel licht. Ons huis heeft een hellend pannendak.

Vervangen riet en dakpannen (monument)

Graag een offerte voor het vervangen van een rieten dak en dakpannen. Het dak is ongeveer 110 m2. Geen dakkapel, waarschijnlijk wel 5 of 6 langwerpige dakramen. Alvast bedankt.

Golfplaten op de veranda vernieuwen na hagelschade

Ik wil ons golfplaten dak laten vervangen na hagelschade met deze golfplaten: Martens golfplaat 32/9 PET structuur 153 x 66 cm De afmeting van het dak is 300 cm bij 315 cm.

Drainage aanleggen

Wij hebben voor het regenwater van het ons platte dak een oplossing nodig die het water in de tuin verdeeld of opvangt. Er zitten namelijk nu 4 regenpijpen op die niet aangesloten zijn, en we willen daarom een drainage aanleggen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Het isoleren van een plat dak boven een slaapkamer

Ik zoek een dakdekker die het platte dak boven mijn slaapkamer kan isoleren en opnieuw dekken. Het gaat om een dak van 6 bij 3 meter wat waarschijnlijk bedekt is met bitumen. Ik bespreek graag met de vakman wat de beste manier van isoleren is.

Het dak van de woning isoleren en opnieuw bekleden

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan isoleren en opnieuw kan bekleden. Het betreft een dak van 9 bij 6 meter boven de eerste verdieping. Het gaat om een tussenwoning.

Bitumenlaag vervangen

De huidige bitumenlaag van ons platte dak is aan vervanging toe. We willen het onderhoud combineren met het aanbrengen van isolatie. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Het dak is vrijstaand van de naaste buren, onze woning is 1 verdieping hoger. Voor aanvullende informatie, graag contact opnemen.

Daklicht plaatsen

Wij willen graag meer licht in onze woonkamer. Dit willen we bereiken door een daklicht te plaatsen in onze uitbouw. Kenmerken van de uitbouw: -plat dak -bekleed met dakleer -Binnenmaten uitbouw: 216 cm diep * 570 cm breed -Plafond van gipsplaten (gespoten met spackwerk) -Spotjes langs de buitenrand in het plafond (centraal doos in het midden van het plafond -5 jaar geleden geplaatst (vorige bewoner, bouwbedrijf ASM Bouw Deventer). Wat we willen: -Glazen daklicht van ongeveer 3 meter bij 1 meter. -Licht hellend zodat er geen water op blijft staan -HR++ glas -Niet warmte werend -Geen zonwering -Gewoon vast glas, hoeft dus niet open te kunnen -afwerken inclusief de huidige spotjes in plafond en elektra/lichtpunt aan de rand van het daklicht. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen waarop de binnenafwerking apart in de offerte vermeld is. Uiteraard kunnen we ook een afspraak om te kunnen beoordelen indien nodig.

Plat dak isoleren

Het betreft hier het platte dak van de inpandige garage. Deze dient vorstvrij te worden geïsoleerd. De binnenmaten van de garage zijn: breedte 3,3 meter en de diepte 6,80 meter. Buitenmaat: 3.20 x 7.55 meter. Het huis is 10 jaar oud, dus de reeds gebruikte materialen zullen niet 'op' zijn. Er ligt bitumen met grind op het dak. Ik kan er ook een foto van mailen.

Velux dakramen in schuin bitumen dak plaatsen

Kunnen jullie iemand vinden die bedreven is in het plaatsen van Velux dakramen in een schuin dak, belegd met bitumen (zie Google maps) De dakramen (1.14 x 1.18 meter, serie: GGL SK06) zijn al aangeschaft, maar de bouwmarkt wil ze niet plaatsen in verband met bitumen dakbeslag.

Dakdoorvoer maken voor afzuigkap

Ik wil graag een nieuwe dakdoorvoer door het bitumen dak van de garage. De oude doorvoer (100 mm) is niet toereikend voor de nieuwe afzuigkap, deze vereist 160 mm en zit op een andere plek. De doorvoer komt (van bovenaf gezien) rechts van de bestaande en dat is van binnenuit gezien tussen de volgende twee dakbalken.

Dakfolie vervangen

Bij een inspectie is gebleken dat er scheuren zitten in het dakfolie. Dit zal dus vervangen moeten worden. Het gaat om ongeveer 60 m2. Graag worden wij geïnformeerd over de kosten hiervan.

Daken isoleren

Hoekwoning met hellend dak en buurhuis met plat dak. Offerte gevraagd voor beide woningen. Oppervlakte per woning 8,50 x 5,50 m. Schuin dak, isolatie aanbrengen (wat zijn hierin de mogelijkheden?) en hergebruik pannen gewenst. Plat dak (heeft lekkage) mastiek eraf, isolatie aanbrengen en EPDM toplaag.

Plat dak renoveren en isoleren

Betreft huis is uit 1914. Het bitumen dak moet worden vervangen en de loodaansluiting idem naar EPDM. Gaat om het dak van het woonhuis (55 m2) plus dak van de uitbouw (5 m2). Tevens isolatie van het dak. Graag in offerte aangeven wat de kosten zijn van dak vervanging inclusief isolatie. Tevens aangegeven welke materialen er gebruikt worden.

Dak na de storm repareren

Er zijn dakpannen van ons herenhuis gewaaid. Deze hebben het dakraam van de aanbouw beschadigd, deze zal vervangen moeten worden. Het betreft ogeveer 2 vierkante meter gelaagd glas. En ook de dakbedekking van het platte dak is beschadigd door een dakpan die deze doorboord heeft, het gaat om een dak van drie bij drie waar dus een jaap in zit. Verder is de tv-antenne losgeraakt en ligt ergens op de dakkapel. Wie kan mij helpen? Huis heeft een achterom, wel een besloten tuin.

Complete dakvernieuwing

Wij overwegen komend jaar het pannendak van ons woonhuis te laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 54 m2 schuin pannendak, 2 maal 8740 x 3000. Het dakbeschot is van asbest, dus dat moet verwijderd worden. De panlatten zijn niet goed meer en moeten worden vervangen en daarna moeten of de oude of nieuwe pannen geplaatst. Aan de noordoostkant van ons dak nestelen een groepje huismussen, die willen we graag weer een plek bieden. We willen van de gelegenheid gebruik maken om gelijk goed te isoleren. Verder overwegen we de volgende opties: - aanleg van een dakkapel aan de zuidwestzijde, hele lengte: 5,50 meter of 3,50 meter - aanleg extra energiebesparende maatregelen, warmtepomp, we hebben 1000 kW per jaar overcapaciteit op onze zonnepanelen afhankelijk van de kosten. We zouden graag een offerte van jullie ontvangen. Als er mogelijkheden zijn om bepaalde kosten te drukken door zelf dingen te doen, dan horen we dat graag.

Daklekkage herstellen

Wij hebben al een tijdje last van lekkage op het dak, maar aangezien we lang heel krap hebben gezeten konden we het niet eerder betalen. We hebben een lekkage waarschijnlijk vanuit een paar kapotte dakpannen op het dak en er moet een klepje op de schoorsteen. Het gaat om een eengezinswoning.

Barst in dakgoot repareren

Het betreft een reparatie van een dakgoot waar op 1 plek een lekkage is ontstaan door een barst/breuk. De goot is ongeveer 6 meter lang en zit op 3 meter hoogte aan de achterzijde van de woning. Graag wil ik ook een gaas laten aanbrengen.

Lekkage dak erker verhelpen

In het plafond van onze erker zien we waterschade, we verwachten dat dit door het dakje komt. We zouden graag een offerte ontvangen om de lekkage te verhelpen.

Dak vervangen

Ik wil graag een offerte laten maken voor het vervangen voor het dak van mijn hoekwoning. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal het dak geïsoleerd moeten worden en nieuwe pannen geplaatst. De oppervlakte van het dak is ongeveer 63 m2.

Leien vervangen

Leien vervangen. Het zijn asbesthoudende leien. Circa 120 m2. Het dak is 10 meter breed en gaat 12 meter omhoog. De helling is circa 40 graden, schat ik in. Er is een asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Mogelijk zijn er ook bewoners in de buurt die mee willen doen.