Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten vervangen bij 4 rijtjeswoningen:

Dakgoten vervangen bij 4 rijtjeswoningen

Ik zoek een loodgieter die de zinken dakgoten van 4 woning kan vervangen. Het gaat om 4 rijtjeswoningen. Het betreft in totaal 60 meter aan dakgoot wat vervangen dient te worden. De bekisting van de goten is nog in een goede staat.
Onze klant uit Delden (Overijssel) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten vervangen bij 4 rijtjeswoningen uit heel Nederland:

Zinken dakgoten vervangen

Graag een prijsindicatie voor het vervangen twee van zinken dakgoten. Het gaat om 2 x 6 meter, aan de voor- en achterkant van de woning.

Zink goot vervangen

Ik wil graag 3 zinken dakgoten vervangen. Ongeveer 50 meter, 1e 2e en 3e verdieping. Gaat om een VvE.

Dakgoten boeien windveren

Vervangen/repareren van lekke dakgoten en aanbrengen van kunststof windveren en boeien. Het zijn zinken dakgoten van totaal 18 meter lang. Als het zo is dat deze vervangen moeten worden, dan wil ik dat de oude dakgoten afgevoerd worden.

Dakpannen vervangen en controle dakgoten op lekkages

Enkele dakpannen moeten vervangen, ik zoek een vakman die deze kan leveren, plaatsen en daarnaast een controle van de dakgoot op lekkages kan uitvoeren.

Dakgoot vervangen

Wij willen samen met onze buren de kunststof dakgoten vervangen. zowel voor- als achterkant. 2 maal 6 meter voor en 2 maal 6 meter achter. Beide kanten hebben wij in het midden de afvoer pijp.

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen en dakgoten repareren/vervangen

Wij willen van onze vrijstaande woning de daklijsten ( ca. 2 x 6 meter) en de ombouw van de dakgoten (ca. 2 x 8 meter) vervangen door kunststof. Lekkage van de dakgoot moet gerepareerd worden. Mogelijk zijn de dakgoten aan vervanging toe. De regenpijpen aan de voorzijde van de woning zouden we graag vervangen door zinken exemplaren.

Dakgootrenovatie meerdere huizen

Ik wil dakgoten van meerdere huizen laten vervangen. Totaal 70 meter. De oude dakgoten hoeven niet afgevoerd te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Vervanging zinken dakgoot

Ik zoek iemand die onze zinken dakgoten kan vervangen. Deze zijn 6 meter lang en denk rond de 50 cm breed.

Zinken dakgoten en kilgoot vervangen

wij willen voor aanvang van schilderwerk graag de lekkende (zinken) dakgoten laten vervangen voor minimaal twee aansluitende woningen. Voor een van deze twee woningen moet ook de kilgoot van ongeveer 5 meter vervangen worden. Ongeveer 7 meter van de woningen zijkant is 10 meter achterkant goten ongeveer 5 meter. Gelieve de offertes voor beide woningen gesplitst

Dakgoot en boeidelen vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van mij dakgoot (bakgoot) en boeidelen voor trespa 6 meter, tussenwoning. Afvoeren doe ik zelf. Dakgoten zijn op ongeveer 6 meter hoogte.

Partners

Partners van Casius