Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Delden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Delden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Delden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Delden of directe omgeving.

23 klanten uit Delden bevelen een bij Casius in Delden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Delden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren, dak voorzien van zinken felsbanen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Delden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Delden:

Dakgoten vervangen bij 4 rijtjeswoningen

Ik zoek een loodgieter die de zinken dakgoten van 4 woning kan vervangen. Het gaat om 4 rijtjeswoningen. Het betreft in totaal 60 meter aan dakgoot wat vervangen dient te worden. De bekisting van de goten is nog in een goede staat.

Dak van dakkapel vernieuwen en ontbrekende dakpannen plaatsen

Op het pannendak dienen ongeveer 50 pannen geplaatst te worden die nu ontbreken, weggewaaid door de wind. Daarnaast dient het bituum op de dakkapel te worden vernieuwd. De oppervlakte hiervan is ongeveer 1 m2.

Vernieuwen dak garage en bijgebouw

Nieuw dak op garage 60 m2, houten ondergrond. Nieuw dak op bijgebouw, betonnen ondergrond. Deel van 5 meter bij 60 centimeter en 5 meter bij 2.5 meter.