Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Almelo of directe omgeving.

509 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Almelo:

dakbedekking vervangen van een garagedak

Ik zoek een dakdekker voor het renoveren van mijn garagedak. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestaande daklaag en grind. Vervolgens dient het dak van 18 m2 opnieuw bedekt te worden.

Lichtkoepel plaatsen

Onze lichtkoepel is van onze carport gewaaid tijdens storm, deze willen we graag laten vervangen. Het gaat om een vierkante bolvormige koepel, afmetingen dagmaat zijn 70 x 70 cm. De nieuwe moet dezelfde afmeting hebben. We hebben de offerte nodig voor de verzekering. Materiaal: transparant polycarbonaat (zonwerend indien mogelijk), gesloten lichtkoepel.

Lichtkoepel op de carport laten vervangen

Onze lichtkoepel is van de carport verdwenen na storm. Ik wil graag een nieuwe laten plaatsen. Afmeting dagmaat koepel is 70 x 70 cm.

Pannendak of zinken dak realiseren

Graag wil ik op de containerwoning van mijn zoon een dak te laten zetten. Het gaat om ca. 100 m². Ik ben benieuwd naar de prijs voor een zinken dak en wat een pannendak gaat kosten, beiden inclusief de draagconstructie.

Bitumen dak vervangen met EPDM in verband met zonnepanelen

Plat dak met totale lengte van 11 meter. Waarvan 1 x breedte van 5,50 en een van 4,30. Op dit moment zit er bitumen op, ivm realisatie van zonnepanelen denken wij dat dit vervangen moet worden met EPDM. Kan ik in gesprek gaan met een vakman hierover en ook realisatie hiervan

Het renoveren van een dak

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn twee-onder-een-kap-woning kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de dakplaten, panlatten en dakzeil. De bestaande pannen moeten hergebruikt worden. Het dak is ongeveer 6 meter breed.

Windveren en boeien laten bekleden met Plastisol

We willen de windveren en de boeien laten bekleden met Plastisol. Het gaat om 4 dubbele windveren en 6 boeien rondom ons huis. De windveren zijn ongeveer 28 meter in totaal. Wij hebben windveren van hout, mogelijk zouden deze kunnen blijven, hier krijgen wij graag advies over. De boeien zijn ongeveer 18 meter voor de zijkanten en een apart stuk en een deel van de keuken van ongeveer 16 m in totaal. Rondom het huis is er makkelijk bij te komen. De nok is 11 meter hoog. Wij hebben een ladder die tot aan de nok komt. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Graag ontvangen wij een offerte inclusief materiaal.

2 lichtkoepels ophogen of vervangen

Ik heb 2 lichtkoepels, die opgehoogd moeten worden / eventueel vervangen. Randen van de koepels zijn vroeger al verkeerd geplaatst en liggen lager dan de dakrand. Hierdoor al een grote waterschade gehad. Moet dus opgehoogd worden, of eventueel nieuwe, hogere koepels plaatsen. Het dak is bedekt met epdm. Dit moet ook weer netjes gemaakt worden zodat de boel waterdicht is.

Dakgoot vervanging voor meerdere woningen

Ik en enkele buren willen onze bestaande zinken goten aan de voorkant laten verwijderen en afvoeren. Gootbeugels schoonmaken en waar nodig voorzien van zinkverf. Daarnaast het leveren en aanbrengen van nieuwe zinken goten e.a.a. als bestaand model. Voor deze klus is steigerbouw of hoogwerker zeer gewenst. Graag ontvang ik een opgave per woning. We zijn ook benieuwd naar een aparte prijsopgave inclusief achterkant van de woning.

Garageboei vervangen/repareren

De garageboei is op de hoek rot. Er is vocht in het multiplex getrokken en de boel zwelt op. heb al eens een strip geplaatst, maar nu moet het worden vervangen. Het moet wel weer multiplex worden, want ik heb heel veel van dit soort vlakken aan de woning. Beplating er over is geen optie. Als de hele boei vervangen moet worden gaat het om een meter of 4-5. Als het om alleen het gedeelte gaat dat rot is gaat het om ongeveer 3 meter.

Vervangen van de dakgoot

Het gaat om het vervangen van de dakgoot aan voorzijde en achterzijde van de woning. Het betreft ongeveer twee keer ongeveer 620 cm rechthoekige bakgoot. Ik heb een zinken dakgoot.

Polycarbonaat serre dakplaten vervangen

Vervangen na hagelschade van polycarbonaat dakplaten 16 mm opaal kleurig. 6 platen van 89 cm breed en 5 meter lang.

Dak met asbest vervangen door pannendak

Ik wil mijn dak met asbest dakbeschot laten vervangen met dakpannen. Het dak is ongeveer 60-70 m2. Het dak is 6 meter hoog.

Vogelnest verwijderen

Wij zitten met een vogelnest onder het dak die verwijderd moeten worden. Het gaat om een pannendak met een nest bij de goot. De goot kan bereikt worden met een ladder op het dak van de aanbouw. Tevens dient de vakman ook te kijken naar de vogelwering die wellicht gerepareerd of vervangen moet worden.

Reparatie daklekkage stacaravan

We hebben een stacaravan en die heeft momenteel lekkage in de dakgoten. Deze graag opnieuw kitten. Type Topline 1000s.

Pannen en panlatten vervangen

Pannen en panlatten vervangen +-9 M2

Plat dak isoleren

Wij hebben een 20 jaar oud dak dat niet zo goed geïsoleerd is. Wij willen daar graag verandering in brengen door het dak van 60 m2 opnieuw te laten leggen. Dit moet dan met EPDM gelegd worden. Er is geen lekkage.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

De goten aan de zijkant van mijn vrijstaande woning geven lekkage en dienen te worden vervangen. De lengte van de goten zijn 12 meter en ik zou graag zinken goten willen laten plaatsen.

Daklekkage oplossen

De dakgoten aan de voor- en achterzijde hebben op een aantal plekken lekkage. Graag zou ik deze laten opsporen en laten repareren. De goten zijn ongeveer 6 meter lang. Daarnaast hebben wij in de tuin een overkapping staat. Hierlangs willen wij graag een regenpijp laten plaatsen.

Lekkage verhelpen en pannendak inspecteren

Ik heb lekkage op mijn zolderverdieping, bij de aansluiting van het dak van de dakkapel op het pannendak. Op de dakkapel ligt bitumen dakbedekking. Ik laat graag herstelwerk verzorgen. Ook wil ik dan het pannendak laten nakijken. Misschien zijn er dakpannen aan vervanging toe. Ik ontvang daarover graag uw advies en een prijsopgave.

Zinken dakgoten vervangen

Zinken dakgoten (bakgoten) vervangen. Circa 12 meter. Graag een richt prijs. wat gaat dat ongeveer kosten?

Montage van zinken regenpijpen

Wij willen onze kunststof regenpijpen laten vervangen door regenpijpen van zink. Het betreft aan de voor- en achterzijde van de woning en aan de carport. Wat gaat dit kosten incl. Montage? Ik hoor graag van u.

Prefab dak op nieuw te bouwen woning

Ik wil een dak van prefab laten maken van 160 m2. Het moet een schuin dak worden met pannen, maar de pannen hoeven niet gelegd te worden. Het gaat alleen om het dak plaatsen. Ik wil het dak 48-49 graden hebben. Ik ben bezig met de vergunning en hoop dit binnen 2 maanden te hebben.

Dakrenovatie en isolatie

Ik wil graag mijn mansarde dak laten renoveren. Oppervlakte 140 m2. Nieuwe pannen dakbeschot en panlatten. Wil graag een indicatie met isolatie en zonder isolatie.

Boeireparatie en dakinspectie

Mijn dak boei is in de hoek verrot, wat kost het om deze te vervangen of te repareren. De boei is ongeveer 30 cm breed en 300 cm lang.