Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Overijssel.

613 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen, nieuwe dakpannen leggen, dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Overijssel:

maandag 11 december 2017

Nieuwe pannen

Vervangen huidige pannen voor zwart verglaasd. Isolatie RC 5 en afwerking met rockpanel. Zonder goten.
zondag 10 december 2017

Lekkage verhelpen en pannendak inspecteren

Ik heb lekkage op mijn zolderverdieping, bij de aansluiting van het dak van de dakkapel op het pannendak. Op de dakkapel ligt bitumen dakbedekking. Ik laat graag herstelwerk verzorgen. Ook wil ik dan het pannendak laten nakijken. Misschien zijn er dakpannen aan vervanging toe. Ik ontvang daarover graag uw advies en een prijsopgave.
zondag 10 december 2017

Lekkage dak erker verhelpen

Heer/mevrouw, In het plafond van onze erker zien we waterschade, we verwachten dat dit door het dakje komt. We zouden graag een offerte ontvangen om de lekkage te verhelpen. Met vriendelijke groet.
dinsdag 5 december 2017

Dakgoot lekkage verhelpen

Daklekkage is duidelijk te zien. Het gaat om een klein stuk van de dakgoot circa een halve meter.
maandag 4 december 2017

Golfplaten vervangen op paardenmanege

Ik heb een manege met asbestvrije golfplaten en die moeten vervangen worden. De manege is 35 x 17 meter, bestaande uit 56 heldere golfplaten van 153 cm en met een zadelnok. Daarna wil ik het dak opnieuw bedekken met nieuwe golfplaten.
woensdag 29 november 2017

Dakbedekking vernieuwen met bitumen

Op mijn bijkeuken en op de 1e verdieping van mijn woning wil ik in totaal 50 m² bitumen dakbedekking laten vervangen. Er ligt geen grindballast op. De bijkeuken heeft 1 afvoer, het andere dak 2, en deze dienen ook te worden vervangen. Bovendien wil ik de nokpannen laten renoveren. Er is momenteel lekkage bij de aansluiting van die nokpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.
woensdag 29 november 2017

Dakbedekking op een uitbouw vervangen

De dakbedekking op onze uitbouw is al 43 jaar oud en er is momenteel lekkage. Ik wil de dakbedekking graag op korte termijn laten vervangen. Het gaat om 12 m² met 1 dakdoorvoer en 1 uitloop. Op de dakranden moeten nieuwe aluminium daktrimmen. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 27 november 2017

Nieuwe zinken dakgoot monteren

Nieuwe dakgoot plaatsen (ongeveer 6. 50 meter) en een nieuwe zinken regenpijp (liefst vierkant, 2e verdiepingen tot aan dakgoot) plaatsen.
zaterdag 25 november 2017

Dak volledig vervangen

Ik ben bezig met de aankoop van een oude woonboerderij. Daar moet waarschijnlijk een compleet nieuw dak op. Afmeting woning: 11 x 7 meter.
vrijdag 24 november 2017

Dak reinigen en impregneren of coaten

Wij zouden het dak willen laten reinigen en eventueel impregneren / coaten
woensdag 22 november 2017

Zinken dakgoten vervangen

Zinken dakgoten (bakgoten) vervangen. Circa 12 meter. Graag een richt prijs. wat gaat dat ongeveer kosten?
maandag 20 november 2017

Rieten dak laten vernieuwen

Het gaat om een nieuw te dekken Rieten dak van 430 m2 en 35 meter blauwen nokpannen en 1,5 meter vlakke pannen onder dakraam. Te gebruiken 1e klas Chinees Riet.
zondag 19 november 2017

Zinken kilgoot vervangen of repareren

Bij hevige regenval ontstaat er lekkage. Vermoedelijk wordt dit veroorzaakt door scheurtjes in de zinken Kilgoot van ongeveer 5 meter. Graag ontvang ik een offerte en advies voor het vervangen of repareren van de Kilgoot.
zondag 19 november 2017

Dak vervangen

Ik wil graag een offerte laten maken voor het vervangen voor het dak van mijn hoekwoning. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal het dak geïsoleerd moeten worden en nieuwe pannen geplaatst. De oppervlakte van het dak is ongeveer 63 m2.
donderdag 9 november 2017

PVC dakgoot vervangen door zink

Ik laat graag de dakgoot van mijn schuur repareren. Het gaat om een stuk van 240 cm lang. Er zit nu een kunststof dakgoot tussen de zinken goot, maar ik wil dat deel weer in zink laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.
woensdag 8 november 2017

Betonnen dakpannen reinigen en van kleurcoating voorzien

Het dak van onze eengezinswoning heeft betonnen dakpannen die 23 jaar oud zijn. Deze dakpannen waren bij de bouw blauw van kleur maar die kleur is in de loop der tijd vervaagd en niet meer zichtbaar. Ik heb de wens om het dak te laten reinigen en een kleurcoating te laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs, dan kunt u ook het totale oppervlak even berekenen.
maandag 6 november 2017

Dakpannen reinigen en impregneren

Wij willen het pannendak van ons vrijstaande huis graag laten reinigen en impregneren. Het gaat om 150 m² waarop rode sneldek dakpannen liggen. Wij ontvangen graag uw offerte.
donderdag 2 november 2017

Kantpannen aanbrengen bij zes huizen

Ik stel deze vraag namens de hele straat: we willen graag de houten afwerking laten vervangen door kantpannen. Het gaat om 6 woningen die ieder ongeveer 16 (denk ik) kantpannen nodig heeft. Maar wat gaat het kosten? De kantpannen moeten zwart van kleur worden.
donderdag 2 november 2017

Dakgoot en regenpijp rapareren

De goot aan de achterzijde van onze woning is lek. Tevens is de gootbekleding van PVC, dit is al eens een noodoplossing geweest, waarschijnlijk voor een lekkende goot. Omdat de goot achter de beplating waarschijnlijk erg slecht is zou de goot eventueel vervangen moeten worden?
donderdag 2 november 2017

Leien vervangen

Leien vervangen. Het zijn asbesthoudende leien. Circa 120 m2. Het dak is 10 meter breed en gaat 12 meter omhoog. De helling is circa 40 graden, schat ik in. Er is een asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Mogelijk zijn er ook bewoners in de buurt die mee willen doen.
donderdag 2 november 2017

Montage van zinken regenpijpen

Wij willen onze kunststof regenpijpen laten vervangen door regenpijpen van zink. Het betreft aan de voor- en achterzijde van de woning en aan de carport. Wat gaat dit kosten incl. Montage? Ik hoor graag van u.
dinsdag 31 oktober 2017

Vervangen van dakgoten

Vervangen van 20 meter dakgoot en een pijp aansluiting. zijn oude goten half rond.
zaterdag 28 oktober 2017

Lichtkoepel plaatsen in carport

Kunt u mij een offerte doen voor het plaatsen van een lichtkoepel in een houten carport. De grootte van de lichtkoepel zal 100 x 200 cm moeten zijn.
dinsdag 24 oktober 2017

Dak vervangen van stacaravan

Wij hebben lekkage aan ons dak van de Abi stacaravan. De caravan heeft een punt dak die nu bekleed is met aluminium. Wij zouden er graag een dak op willen met dakpan platen. De afmetingen van de caravan zijn 11.70 meter lang en 3.70 meter breed, in zijn geheel.
zondag 22 oktober 2017

Dakpannen reinigen

Ik wil graag mijn betonnen dakpannen gereinigd en gecoat hebben. Bouwjaar 1995. Oppervlakte ongeveer 180 m2. De kleur van de dakpannen is zwart. Ze zijn in de loop der tijd een beetje vergrijst. Op een van de daken liggen zonnepanelen. Het dak is niet vanuit binnen bereikbaar.

Partners

Partners van Casius