Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Overijssel.

651 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Overijssel:

vrijdag 20 september 2019

Lekkende dakgoot repareren

Mijn dakgoot lekt en ik wil het graag repareren. Het is 10 meter lang. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 10 september 2019

Dak opnieuw bekleden en isoleren

Ik wil graag het dak van het opnieuw bedekken en dan ook de isolatie mee nemen. Het is een plat dak van ongeveer 20 m2. Er ligt nu bitumen op, maar die is aan het verouderen en niet geïsoleerd. We willen dus een nieuwe dakbedekking (met isolatiemateriaal er onder). We dachten aan EPDM, maar ontvangen graag advies. Via een luik op zolder is er makkelijk op het dak te komen.
vrijdag 6 september 2019

Dakpannen verankeren op de nok en aan de hoeken

Wij willen de nokpannen (9 m) en de pannen op de hoeken van het mansardedak (2x 9 m) laten vastzetten.
donderdag 5 september 2019

Daknokken repareren

Ik wil graag dat er renovatie gedaan wordt aan mijn dak. Nokvorsten dienen opnieuw voorzien te worden van Flexim (of iets dergelijks) en oude cement Verwijderen. Lengte daknok totaal ongeveer 6 meter.
woensdag 4 september 2019

Dak van buitenaf isoleren

Ik ben opzoek naar iemand die het bestaande dak kan isoleren van buitenom en volledig luchtdicht. Ik dacht zelf aan zelf dragende isolatie platen. De pannen wil ik opnieuw gebruiken. Van binnenuit is er geïsoleerd in het houten dakbeschot. Dit kan blijven zitten. Het gaat om ongeveer 90 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 4 september 2019

Vervangen van dakpannen, panlatten en folie 200 m2

Semi bungalow. Aan beide zijde zit een dakkapel, waar lekkage is. Schatting dat het over ongeveer 200 m2 zou gaan. Graag offerte voor nieuwe pannen, inclusief panlatten en folie. En vervangen van lood rondom de dakkapellen en de rondom de schoorsteen.
donderdag 29 augustus 2019

Bitumen dak vervangen met EPDM in verband met zonnepanelen

Plat dak met totale lengte van 11 meter. Waarvan 1 x breedte van 5,50 en een van 4,30. Op dit moment zit er bitumen op, ivm realisatie van zonnepanelen denken wij dat dit vervangen moet worden met EPDM. Kan ik in gesprek gaan met een vakman hierover en ook realisatie hiervan
woensdag 28 augustus 2019

Dak isoleren

Betreft een Sporenkap. Inmiddels alles verwijderd voor de plaatsing van isolatie. Zit zelf te denken aan een gesloten pur oplossing vanwege de snelheid en efficiënte dichting van alle hoekjes en gaatjes. Het dak is 145 m2.
zaterdag 24 augustus 2019

Regenpijp verplaatsen

Een regenpijn verplaatsen ivm met aanbouw van de buren. Gaat om een regenpijp van de tweede verdieping naar een plat dak op de eerst verdieping.
dinsdag 20 augustus 2019

Dakisolatie, vervangen dakkapel en plaatsen dakraam

De werkzaamheden kunnen pas op zijn vroegste eind september beginnen. Ik wil het dak van de buitenkant geïsoleerd hebben met een minimale Rc waarde van 4. Hierbij moet ook de dakkapel vervangen worden en aan de andere kant van het huis moet er een dak raam komen van Velux van ongeveer +/- 950 x 950. Dak oppervlakte is 128 m2 .
dinsdag 20 augustus 2019

Lichtkoepel plaatsen in betonnen plat dak

Ik wil graag een lichtkoepel plaatsen op ons dak, zodat onze badkamer natuurlijk licht krijgt. Het zou fijn zijn als de lichtkoepel er op kan, anders wordt onze badkamer een sauna. Ons dak is een plat dak van beton van zo'n 7 cm dik. De afmetingen van de koepel het liefst rond de 60 X 60 cm of 70 X 70 cm. Het liefst eind oktober plaatsen.
dinsdag 20 augustus 2019

Hellend dak isoleren

Voor een betere isolatie van ons dak zijn we op zoek naar de mogelijkheden. Op dit moment lijkt ons het PUR materiaal het meest geschikt voor onze situatie. Het gaat om 350 m2. Het is een hellend dak en ik wil dat het vanaf de buitenkant geïsoleerd word.
donderdag 15 augustus 2019

Dakpannen vervangen en overige dakwerkzaamheden

Het betreft een 2/1 kap van begin jaren 70' met betonen dakpannen deze zijn nog nooit vervangen. Specielaag in nokvorsten laat los bij renovatie (indien mogelijk) kapotte dakpannen vervangen en onderste panlat vervangen specie van nokvorsten vervangen waar nodig en anti-ongedierte-strip plaatsen.
donderdag 15 augustus 2019

Lekkage van plat dak repareren

We hebben lekkage op het platte dak van de garage, in de buurt van de ontluchtingspijp. Bij hevige regen lekt het in de bijkeuken. Dit wil ik graag zo spoedig mogelijk laten herstellen.
vrijdag 9 augustus 2019

Boeidelen vervangen onderaan bij dakgoot

De boeidelen zijn verrot aan de onderkant van de dakgoot, en aan de zijkant van de windveren. Zinken dakgoot kan lek zijn. Ik wil deze stukken laten vervangen met buitenhout.
donderdag 8 augustus 2019

Realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis

Graag zou ik in contact willen komen om mijn wensen te bespreken. Ik ga mijn woning zelf bouwen en hier komt een stalen/zinken dak op. het is ongeveer 350 m2 dak oppervlak. Hoevendaksysteem is wellicht een goede optie.
vrijdag 2 augustus 2019

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen 11 x 18. Snel; dekkers worden minder
dinsdag 30 juli 2019

Dak renoveren

Het gaat om een hellend dak van ongeveer 30 graden. Ongeveer 23 bij 7 meter. Palen dakconstructie uit 1905. Het idee nu is, mdf wit afgewerkt binnen, isolatie, underleament platen met panlatten en beugels voor rails, dakpannen en zonnepanelen.
donderdag 25 juli 2019

Groen dak realiseren op een stal

Gaat om het vervangen van het dak van een stal. Afmetingen van het dak zijn ongeveer 8 x 5 meter. Er ligt nu bitumen golfplaat op waarvan mij is gezegd dat deze asbestvrij zijn. Het dak is licht hellend. Ik wil graag een groen dak, dat goede isolatie biedt en bestand is tegen blad van eikenbomen of te reinigen is. Ik ben benieuwd naar de kosten en mogelijkheden
dinsdag 23 juli 2019

Dak vernieuwen

Ik wil het dak laten vernieuwen. Gewoon met een goedkope pan of met zink. Er liggen nu pannen op. Dak is 5,10 x 9 meter = 45,9 x 2 = +/-91,8 m2 + 1 dakraam 70 x 110. Wat zijn de kosten ongeveer van zowel de pannen als met zink? Ik hoor het graag.
dinsdag 23 juli 2019

Het renoveren van een dak

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn twee-onder-een-kap-woning kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de dakplaten, panlatten en dakzeil. De bestaande pannen moeten hergebruikt worden. Het dak is ongeveer 6 meter breed.
zaterdag 20 juli 2019

Dak bedekken met riet

Het betreft een kap van het type Hallehuis welk vervangen gaat worden en weer (gedeeltelijk) met riet gedekt moet worden. De maten van de totale kap zijn 21 x 14 meter met 21 meter nok.. zo nodig kunnen we u een foto sturen. Graag zien we uw reactie tegemoet.
dinsdag 16 juli 2019

Monteren dakraam

Wij hebben het dakraam van de buurvrouw overgenomen. Het is een tuimeldakraam en komt op een schuin dak. Links naast het gat in het is onze woning. Geeft misschien een idee hoe het dak is.
donderdag 11 juli 2019

Dak isoleren en dakpannen vervangen

Bestaand dak bedekt met beton pannen. Deze dienen vervangen te worden. Daarna moeten de pannen afgevoerd worden, en moet het dak geïsoleerd worden. Ik schat dat het dak 45 m2 is.
dinsdag 9 juli 2019

Dak isoleren

De woning is een vrijstaande woning in het buitengebied van Hengelo. Het is rondom goed bereikbaar en bestaat uit enkele uitbouw delen. Het grote 'hoofddak' is in 1988 vernieuwd, daarna komt een uitbouw uit 1999 en daarna is er nog een deel uitgebouwd rond 2009. Graag willen we het gehele dak aan de buitenkant geïsoleerd hebben. Het dak beschikt over 2 dakramen en 1x een dakkapel.

Partners

Partners van Casius