Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Overijssel.

630 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Overijssel:

woensdag 21 februari 2018

Hellend pannendak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis van 1974, twee onder 1 kap, op enig moment zijn de dakpannen aan vervanging toe. Ik denk erover na om het dak ook te isoleren, binnen isolatie is niet handig vanwege de bestaande aftimmering. Volgende stap is zonnepanelen. Asbest verwijderen hoeft denk ik niet.
vrijdag 16 februari 2018

EPDM op het dak isoleren en vervangen

Er zit oude bestaande dakbedekking op het inpandige balkon met hierop tegels van 30 x 30 cm. Graag prijsopgave van een nieuwe geïsoleerde 80 mm pir met EPDM dakbedekking. Hier overheen weer de bestaande tegels indien mogelijk. Het dak/balkonvloer moet weer goed beloopbaar zijn. Ik heb eventueel foto's van de kluslocatie. Het oude dakleer en oude tegels moeten er ook af. Betreft een inpandig balkon van 3 bij 3 meter.
donderdag 15 februari 2018

Reparatie daklekkage stacaravan

We hebben een stacaravan en die heeft momenteel lekkage in de dakgoten. Deze graag opnieuw kitten. Type Topline 1000s.
maandag 12 februari 2018

Pannendak isoleren en renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): 80 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu alleen MDF platen die na lekkage kromgetrokken zijn. We willen dit direct goed aanpakken, isoleren en zonnepanelen plaatsen (op 1 zijde van 40 m2). Daarbij zullen door ophoging van het dak door isolatie de dakgoten vervangen moeten worden. In verband met de verhuizing moet dit in mei 2018 gebeuren.
maandag 12 februari 2018

Dak van een boerderij renoveren

Graag een offerte op gedeeld in de volgende werkzaamheden voor een dak van ongeveer 300 vierkante meter. - Het verwijderen van de dakpannen - Het verwijderen en afvoeren van een asbest dakbeschot - Het aanbrengen van een nieuw dakbeschot inclusief de isolatie van buitenaf. Bijvoorbeeld Unilin met gipsplaat aan de binnenzijde op de rondsparren. - Het aanbrengen van een 7 tal dakramen van 60 x 200 centimeter ( HR ++) - Het terugleggen van de dakpannen De klant wil graag één uitvoerende partij hebben indien dit mogelijk is.
vrijdag 9 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

Betreft huis is uit 1914. Het bitumen dak moet worden vervangen en de loodaansluiting idem naar EPDM. Gaat om het dak van het woonhuis (55 m2) plus dak van de uitbouw (5 m2). Tevens isolatie van het dak. Graag in offerte aangeven wat de kosten zijn van dak vervanging inclusief isolatie. Tevens aangegeven welke materialen er gebruikt worden.
donderdag 8 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

** Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing. ** Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. ** Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er moet een plat dak geïsoleerd worden en nieuwe dakbedekking moet geplaatst worden. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 80 m2.
dinsdag 6 februari 2018

Stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen

Er zijn 5 dakpannen van het dak gewaaid. Ook is de kunststofruit van een dakraam weggewaaid. Afmetingen ongeveer 50 cm bij 50 cm ongeveer. Het is een hoekhuis dus het huis is goed toegankelijk.
maandag 5 februari 2018

APP-shingles aanbrengen

De shingles op het dak van mijn woning dienen te worden verwijderd. Op de verrotte dakplaten moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag een APP onderlaag en dampremmende folie laten aanbrengen en underlayment platen van 18 mm. Als laatste komen er APP shingles op. De oppervlakte is ongeveer 120 m2.
vrijdag 2 februari 2018

Dak bedekken met PVC of bitumen

Ik wil een dak volledig bedekken met PVC of bitumen. Het liefst met garantie. De afmeting is 4 x 2,5 meter. Op dit moment is er een bitumen dak in redelijk/slecht staat. Graag all in prijs inclusief btw.
dinsdag 30 januari 2018

Golfplaten vervangen

Ik wil graag de zwarte golfplaten laten vervangen van mijn schuur. De platen zijn kapot- en weggewaaid met de storm. Lengte 5 meter en breedte 2.8 meter. De huidige platen zijn hooguit 7 jaar oud.
woensdag 24 januari 2018

Dak na de storm repareren

Er zijn dakpannen van ons herenhuis gewaaid. Deze hebben het dakraam van de aanbouw beschadigd, deze zal vervangen moeten worden. Het betreft ogeveer 2 vierkante meter gelaagd glas. En ook de dakbedekking van het platte dak is beschadigd door een dakpan die deze doorboord heeft, het gaat om een dak van drie bij drie waar dus een jaap in zit. Verder is de tv-antenne losgeraakt en ligt ergens op de dakkapel. Wie kan mij helpen? Huis heeft een achterom, wel een besloten tuin.
maandag 22 januari 2018

Dakisolatie en dakpannen aanbrengen

Dakisolatie en dakpannen aanbrengen op een vrijstaande woning met afmeting 9 x 14 meter. De woning telt 2 woonlagen. Graag een offerte hiervoor.
zondag 21 januari 2018

Dakgoot van zink laten monteren

Het verwijderen van dakgoot, en nieuwe te plaatsen zink.
zaterdag 20 januari 2018

Shingles van een tuinhuisje vervangen

Ongeveer 15 vierkante meter daksingels vervangen kleur donkergrijs/zwart
zaterdag 20 januari 2018

Bruin geglazuurde dakpannen aanbrengen

Alleenstaand huis ongeveer 8x10m google
vrijdag 19 januari 2018

Pannen en panlatten vervangen

Pannen en panlatten vervangen +-9 M2
vrijdag 19 januari 2018

Nieuw dak aanbrengen en isoleren

Wij willen graag een offerte voor een (na inspectie houtworm) nieuw dak met isolatie. . En voor een dak (nu asbest ) op de schuur . Hoor graag van u
donderdag 18 januari 2018

Shingles leggen op overkapping

Dakshingles leggen op een tuinhuisje. Ca. 10 tot 12 m2
dinsdag 16 januari 2018

Plat dak isoleren

Wij hebben een 20 jaar oud dak dat niet zo goed geïsoleerd is. Wij willen daar graag verandering in brengen door het dak van 60 m2 opnieuw te laten leggen. Dit moet dan met EPDM gelegd worden. Er is geen lekkage.
maandag 15 januari 2018

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Dit betreft een zadeldak bedekt met pannen van ongeveer 20 m2.
donderdag 11 januari 2018

Nokvorsten op het pannendak laten repareren

Na 30 jaar moeten de rode nokvorsten over een lengte van 8,20 worden geïnspecteerd en opnieuw worden gelegd om waterschade te voorkomen. Ik begrijp dat er op dit moment met kunststof dakmortel wordt gewerkt. Ik kan echter niet inschatten in welke staat de nokvorsten verkeren. Zoals ik er op afstand tegen aan kijk zien de nokvorsten er nog prima uit. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte over de reparatie van de rode nokvorsten over een lengte van 8,20 meter en daarbij een opgave van eventueel meerwerk als er nokpannen moeten worden vervangen.
vrijdag 5 januari 2018

Dakgoten met lekkages repareren

Aan de achterzijde zijn er 2 zinken dakgoten die op de naad lekkage verzorgen. Graag laat ik dit door ene vakman repareren. De goot is goot bereikbaar.
vrijdag 5 januari 2018

Dakgootinspectie

Inspectie/ en/of vervanging goot
donderdag 4 januari 2018

Vervangen bestaand dak

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het vervangen/ vernieuwen van een dak van 370 m2. Het gaat om een boerderij die we overwegen te kopen. Wat er moet gebeuren is: - kap achterhuis, 220 m2, uitvlakken, mits de conditie van de daksporen dit toestaat - 18 mm underlayment aanbrengen op kap voor- en achterhuis, incl. Tengels/spinvlies dampopen folie/panlatten - in het werk maken van 2 dakkapellen, ongeveer 5-6 meter lang per kapel, op noordelijk en zuidelijk dakvlak achterhuis, uitvoering kozijn /prijs nader te bepalen leggen nieuwe dakpannen, Monier Aerlox sneldek lichtgewicht betonpan zwart zijdeglans, op voor- en achterhuis vervangen, - aangetaste gootklossen voorzijde voorhuis vervangen

Partners

Partners van Casius