Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Overijssel.

641 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak volledig aanleggen, larikshouten dak vervangen, schuin dak bedekken, eterniet platen van hellend dak verwijderen, compleet nieuw dak plaatsen, dak aanbrengen, zadeldak met dakkapellen laten plaatsen, oudhollands dak moderniseren, pannendak aanbrengen inclusief isolatie, asbesthoudende leien op dak vervangen, mansardedak vervangen en isoleren, dakdekken, geheel zadeldakconstructie vervangen, dakpannen op een pannendak vervangen, rieten dak vervangen door andere dakbedekking en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Overijssel:

zondag 17 juni 2018

Doorzichtige golfplaten vervangen

Oude dakplaten verwijderen, afvoeren (doorzichtige golfplaten) en vervangen voor nieuwe platen. Het betreffen geen asbestplaten. Oppervlakte is 45 m2. Vakman mag ook de nieuwe platen aanleveren.
zaterdag 16 juni 2018

EPDM dak leggen

Dak van de berging bedekken met EPDM. Dak is ongeveer 3.8 x 2.0 meter. Deze is middels de oprit goed bereikbaar. Materialen voor de vakman.
vrijdag 8 juni 2018

Stadsuitloop dicht maken

Het afdichten van een oude stadsuitloop door middel van een strook APP dakbedekking. Materialen voor de vakman. Redelijk bereikbaar.
zondag 3 juni 2018

Puntdak maken op een stacaravan

Wij willen graag een puntdak laten plaatsen op onze caravan die is 10 meter lang en 3 meter breed. We hebben de dak platen al zelf gehaald met de schroeven die daar voor nodig zijn. Wij waren zelf van plan dit te gaan doen, maar vanwege een erge ziekte in onze familie van die persoon die dit zou gaan doen gaat dit niet lukken, dus wij zoeken iemand die deze klus wil gaan doen voor ons. Nog voor dat onze zomervakantie begint in augustus.
vrijdag 1 juni 2018

Grind van het dak halen

Wij willen grind verwijderen van ons platte dak, gaat om ongeveer 27 m2. Graag ook afvoeren.
donderdag 31 mei 2018

Lekkage bij Velux dakramen verhelpen

Bij harde regen, lekt het bij de veluxdakramen. Bij 1 raam extreem. De woning is 9 jaar oud. Het betreft dakramen in een schuin dak
donderdag 31 mei 2018

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 60 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Jaren '30 woning in Zwolle. Eenvoudige constructie met balken en planken, daarop liggen de pannen. Van buiten isoleren is het mooist (i.v.m. vocht / condens) heb ik me laten vertellen. Maar ook meer werk. In het geval waarin van binnenuit geïsoleerd wordt wil ik graag weten hoe dat dan (vocht / condens vorming) voorkomen wordt. Circa 60 m2. In de punt 3.50 meter hoog, breedte 5 meter (ongeveer allemaal). Daarnaast gaan we ook een nieuw dakraam plaatsen, graag in overleg dit er voor of er na uit laten voeren. Als het te duur wordt, overweeg ik te proberen de isolatie zelf aan te brengen. PS: wat betreft dakbedekking, de huidige pannen graag terugplaatsen.
maandag 28 mei 2018

Nieuwe golfplaten op dak plaatsen

Wij hebben een woning gekocht met asbesthoudende platen die eraf moeten. Ik wil nieuwe golfplaten hiervoor in de plaats hebben. Het dak is ongeveer 80-100 m2 dat bedekt moet worden.
zondag 27 mei 2018

Dakrenovatie bij een jaren '30 woning

Dakrenovatie van jaren 30 huis
woensdag 23 mei 2018

Platte daken met EPDM bedekken

2 platte daken bedekken met epdm daken zijn klaar om bedekt te worden hebben een schuin oplopende rand met de volgende afmetingen. - 3. 5x1. 7 met zij afvoer - 4. 5x2. 0 met zij afvoer afvoer is nog niet geplaatst
dinsdag 22 mei 2018

Dakpannen op het tuinhuis plaatsen

Ik wil graag dakpannen laten plaatsen op mijn tuinhuis. Hij is 6 bij 2.50 meter. De tuin heeft een achterom.
maandag 21 mei 2018

Ombouw om de dakgoot maken

Wat is de prijs voor een brede ombouw vervangen van de dakgoot? De dakgoot is geprofileerd en brede delen. De dakgoot is ongeveer 31 meter. Er staat een steiger voor.
zaterdag 19 mei 2018

Epdm dak

Aanbrengen en verlijmen van epdm dakbedeking en aanbrengen 2x hwa . Afm dak 1,30x 7,80
vrijdag 11 mei 2018

Dakdoorvoer maken voor afzuigkap

Ik wil graag een nieuwe dakdoorvoer door het bitumen dak van de garage. De oude doorvoer (100 mm) is niet toereikend voor de nieuwe afzuigkap, deze vereist 160 mm en zit op een andere plek. De doorvoer komt (van bovenaf gezien) rechts van de bestaande en dat is van binnenuit gezien tussen de volgende twee dakbalken.
woensdag 2 mei 2018

Dak reinigen

Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakpannen van schuur ongeveer 100 m2, bomen ernaast zijn gerooid.
zondag 29 april 2018

Asbestdakbeschot en dak renoveren

Wil een dak van een huis van 8 meter lang en 6 meter breed nu nog voorzien van een dakpannen dak met asbestdakbeschot van 4 mm dik. Wat gaat mij dit ongeveer kosten (dakpannen eraf, asbest verwijderen, isolatieplaten met tengels plaatsen en de oude pannen weer terug leggen)? Graag hoor ik een richtprijs van u!
zondag 29 april 2018

Aangetast houtendakskelet vervangen

Het dakskelet is aangetast door houtwormen, deze zal vervangen moeten worden. Het betreft een nogal groot dak van 140 m2.
zondag 29 april 2018

Boeidelen vervangen

Wij willen de boeidelen laten vervangen van onze carport Gaat om 10 meter, rondom platdak.
donderdag 26 april 2018

Dakfolie vervangen

Bij een inspectie is gebleken dat er scheuren zitten in het dakfolie. Dit zal dus vervangen moeten worden. Het gaat om ongeveer 60 m2. Graag worden wij geïnformeerd over de kosten hiervan.
maandag 23 april 2018

Dak vervangen en eventueel isoleren

Ik heb een L-vormig dak van 5 bij 6 meter ongeveer. Het dak moet geïsoleerd worden en vervolgens afgewerkt worden met EPDM. Ook wil ik een prijs zonder isolatie.
maandag 23 april 2018

Zinken dakgoot vervangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het vernieuwen van onze dakgoot en bij de buren. De totale lengte van beiden woningen 28 meter. Bij ons moet de regenpijp verplaatst worden.
dinsdag 10 april 2018

EPDM op afdak leggen

Ik zou graag een prijs willen hebben van Dak epdm op mijn afdak van 4x6 meter ik wil het zelf het epdm leggen kunt u mijn een prijs geven van epdm en de lijm die ik moet gebruiken
vrijdag 6 april 2018

Dakleer van een plat dak vervangen

Het platte dak is 6 x 3 meter. Het oude dakleer moet er af en volledig nieuw er op.
woensdag 4 april 2018

Dakgoot vervangen

Ik wil de dakgoot laten vervangen
woensdag 4 april 2018

EPDM dakbedekking aanbrengen

Wij hebben twee platte daken. Op het dak van 200 x 330 cm liggen vlonders en wordt ook gebruikt voor de was. Andere dak is 200 x 200 cm met een zinken ondergrond. Beide willen we een nieuwe dakbedekking op aanbrengen. Wij dachten aan EPDM, maar staan zeer open voor andere dakbedekking in verband met belasting van het dak. Graag een vakman die ons kan informeren en adviseren.

Partners

Partners van Casius