Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Overijssel.

652 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, isoleren en dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Overijssel:

woensdag 3 juni 2020

Aansluiting van de regenpijp aanpassen/afwatering plat dak verbeteren

Ik heb een garage met een bitumen dak. Daar blijft veel water op staan. Ik zou dat graag beter afgevoerd willen hebben. Het mooiste zou zijn als die afvoer aangesloten zou kunnen worden op een regenton. Dat zou ik graag willen laten doen. Alle hulp dus welkom!
maandag 25 mei 2020

Panlatten daktengel vervangen ivm plaatsing zonnepanelen (20m2)

Toen ik onlangs zonnepanelen wilde laten installeren op het dak van mijn al wat oudere huis (bouwjaar 1898)bleken de panlatten niet goed genoeg meer te zijn om zonnepanelen aan op te hangen. Het dak is ong. 20m2
zaterdag 23 mei 2020

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Graag wil ik birdblockers laten plaatsen rondom 9 zonnepanelen. Buren links en rechts willen ook graag een offerte. Graag een all in prijs.
zaterdag 23 mei 2020

Vervangen pvc dakbedekking plat dak (12m2)

Betreft 12 m2 aan dakbedekking dat vervangen moet worden. Er staat een stelling met 4 zonnepanelen op. Deze moet dan tijdelijk worden verplaatst.
maandag 11 mei 2020

Plat dak isoleren

Plat dak met afmeting 8,4 * 12,4 voorzien van EPDM of Bitumen. Dak wordt voorzien van isolatie waar vervolgens het dak kan worden gedicht. Er komen 4 uitlopen tbv hemelwater afvoer aan.
zaterdag 2 mei 2020

Plat dak - nieuwe bedekking en aanbrengen groendak

Wij willen graag een nieuwe dakbedekking voor onze garage (ongeveer 21 M2) en aanbouw (ook ongeveer 21 M2). Het betreft een plat dak, beide gevallen ong 2,5 m hoog. Eventueel oude dak, als mogelijk, laten liggen. Deze is namelijk nog in redelijk staat. Nieuwe bedekking plus aanbrengen extensief groen dak.
woensdag 29 april 2020

Dak met asbest vernieuwen

Ik wil graag mijn dak renoveren of vernieuwen. De dakpannen moeten daarvoor eerst van het dak worden gehaald, eventueel moeten er nieuwe dakpannen worden gebruikt. Er zit mogelijk asbest welke verwijderd moet worden. En aanbrengen isolatie. Graag ontvang ik advies of het handig is om deze isolatie aan de buitenkant of binnenkant aan te brengen. Mogelijk moeten dakkapellen worden mee genomen, deze zijn van hout. Gaat waarschijnlijk om twee geschakelde woningen, mogelijk drie. Het is in de binnenstad. Panden van 1900. Het huis is 3 verdiepingen hoog. De tuin is te bereiken via een achterom.
dinsdag 28 april 2020

2 dakgoten bekleden met resitrix plus resitrix tapbuis inlijmen

2 dakgoten van plm. 9 m elk bekleden met resitrix , 2x tapbuis inlijmen, geen steigers nodig men kan ernaast op prima werkhoogte op naastgelegen plat dak staan, toegang tot plat dak is reeds aanwezig , geen extra ladders nodig. Eigenaar kan zelf meehelpen (schoonmaken, iemand zekeren indien nodig) .
maandag 27 april 2020

Nieuw dak laten bouwen

Ik wil een nieuw dak laten bouwen. Het huidige dak word in zijn geheel gesloopt. Ik heb een tekening van hoe het dak eruit moet zijn. Graag een schuin dak met dakpannen. Het dakoppervlak is ong 74 m2. Het betreft een vrijstaande woning en is dus goed bereikbaar. De hoogte van het huidige dak is 6m.
zondag 26 april 2020

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

een plaat is bij ons kapot. Wij willen die laten vervangen.plaat lengte 415 cm, breedte 78 cm.
donderdag 23 april 2020

Dak van serre vervangen

In mijn dak van de serre zijn door door hagelstenen diverse gaten in mijn acrylaatplaten opaal dak gaten gekomen. Er liggen 4 platen op van ongeveer 105 x 300 cm op. Wat zijn de kosten van vervanging incl. montage en bijbehorende onderdelen.
donderdag 23 april 2020

Dak vernieuwen

We zouden graag dakpanplaten willen, aluminium geïsoleerd of kunststof geïsoleerd ongeveer 110 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 april 2020

gootdrain aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een gootdrain in de dakgoot om vogels te weren. Maat van de kunststof gootdrain 110mm doorsnede. Offerte inclusief werkzaamheden en materiaal. Dakgoten zijn bijna 12 m in lengte, aan beide zijde van het dak. Dus totaal 24 meter. Graag contact per mail.
zaterdag 18 april 2020

Serre dak vervangen

Ik wil de huidige kanaalplaten (kunststof) van de serre laten vervangen. Het zijn 5 platen van 4,5 meter lang.
woensdag 15 april 2020

vogelwering onder zonnepanelen

Totaal 3 daken met panelen. geschatte lengte panelen 75 meter
dinsdag 14 april 2020

Een vrijstaande woning voorzien van nieuwe dakpannen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de dakpannen op ons bestaande dak. Het betreft een mansarde kap. We willen dit het liefst vervangen met donkergekleurde (grijs/wart, niet glanzend) keramische dakpannen. De bestaande latten kunnen blijven zitten, tenzij het goedkoper is om deze te vervangen in verband met het formaat dakpan wat er nu op zit. Er zijn ongeveer 1100 nieuwe dakpannen nodig. De bestaande dakpannen mogen op locatie achterblijven. Er zijn nog geen nieuwe dakpannen aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning.
woensdag 8 april 2020

Dakrenovatie

Ik ontvang graag een offerte voor de renovatie van het platte dak van het kantoor (1550 m2), de wasplaats en de busstalling van ons reisbureau en touringcarbedrijf. Indien mogelijk graag offerte voor het volledig branden op de bestaande ondergrond met een laag APP 470 K14. Het bestaande dakleer is nog van dusdanige kwaliteit dat de nieuwe laag erover heen gebrand kan worden. De hemelwaterafvoeren dienen te worden vervangen door 30 pds lood hemelwaterafvoer en de noodoverstorten door aluminium noodoverstorten. De randafwerking dient te bestaan uit een strook 470 K14 gebrand op de bestaande onderstrook. Het dak is op een hoogte van circa 4,5 meter en dakrandbeveiliging en een kraantje zijn vermoedelijk nodig. Wij hebben eventueel mensen beschikbaar voor hand- en spandiensten. Te denken is aan het monteren en demonteren van afdekkappen en andere werkzaamheden in overleg met de dakdekker.
dinsdag 7 april 2020

Spouwlood vervangen bij een aanbouw met plat dak

Ik heb lekkage in aanbouw met plat dak. Door lekkagevinden.nl is geconstateerd dat het spouwlood in de onderlinge overlapping niet goed is aangebracht. Het spouwlood dient derhalve te worden vervangen. Het platte dak is 5.00 meter lang. # 3 a 4 lagen muurstenen onder het slaapkamerraam uitslijpen. # Het oude lood verwijderen. # Nieuwe lood op het binnenblad bevestigen door middel van een loodknelstrip. # Uitgeslepen stenen inmetselen en invoegen. Prijs aanbieden inclusief alle materialen en afwerking.
dinsdag 7 april 2020

Een lichtkoepel in dicht garagedak plaatsen

Ik zoek een dakdekker die in het dak van mijn schuur een lichtstraat kan realiseren. De lichtstraat mag ongeveer 80 bij 80 cm groot worden. Dit moet ik een houten (niet-geïsoleerde) dak komen wat bedekt is met bitumen. Of de koepel van kunststof of glas wordt, bespreek ik graag met de vakman.
vrijdag 3 april 2020

Afschot verbeteren van een plat dak en EPDM plaatsen

Ik wil graag het platte dak van de uitbouw van de kamer (3x 6m) van nieuwe dakbedekking laten voorzien. Er blijft veel water op het dak staan omdat het water niet goed afloopt. Er moet een afschot komen. Graag een prijsopgave. Bestaande bedekking is 10 jaar oud. Ik heb nu een natte plek op de muur waar de uitbouw begint. De uitbouw is gelijk tijdens de bouw gemaakt. Het is een betonnen dak met een dikke laag isolatiemateriaal en dakdekking. Ik zou dit graag met EPDM laten bedekken.
dinsdag 31 maart 2020

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.
dinsdag 31 maart 2020

Ontmossen van een puntdak

Dak ontmossen, afmetingen van het huis 10x7 meter. Normaal puntdak, schroefs gelegd. Het is 8 jaar geleden voor het laatst ontmost, het is weer tijd.
maandag 30 maart 2020

Dak isoleren

Het dak bestaat uit 2 delen hellingshoek 35 grd. Vrijstaand huis. Dak N is 57,5 m2 en dak Z is 40,5 m2. Isoleren vanaf buitenkant. Gevraagde Rd= 4,5. Nieuwe pannen.
donderdag 26 maart 2020

dakbedekking vervangen van een garagedak

Ik zoek een dakdekker voor het renoveren van mijn garagedak. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestaande daklaag en grind. Vervolgens dient het dak van 18 m2 opnieuw bedekt te worden.
woensdag 25 maart 2020

Dakgoot- en bekleding vervangen

Goedendag, onze dakgoot, in ieder geval de bekleding, is aan vervanging toe. Graag zou ik mij hierover willen laten informeren

Partners

Partners van Casius