Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Overijssel.

649 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Overijssel:

donderdag 27 februari 2020

Vernieuwen dak tuinhuis

Ik wil het dak van mijn tuinhuis (40 m2) laten vervangen door dakpanplaten en nieuwe goten van zink laten plaatsen. Er liggen nu leitegels op. Deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 24 februari 2020

Lichtkoepel plaatsen

Onze lichtkoepel is van onze carport gewaaid tijdens storm, deze willen we graag laten vervangen. Het gaat om een vierkante bolvormige koepel, afmetingen dagmaat zijn 70 x 70 cm. De nieuwe moet dezelfde afmeting hebben. We hebben de offerte nodig voor de verzekering. Materiaal: transparant polycarbonaat (zonwerend indien mogelijk), gesloten lichtkoepel.
dinsdag 18 februari 2020

Nieuw dak, isolatie en dakappel

Graag zal ik willen weten wat een nieuw dak op mijn woning kost en wat eventueel de mogelijkheid en meerprijs van een dakkapel is? 10 x 7 meter woning 45 graden hellingshoek. Prefab dakappel, nieuwe pannen + isolatie.
maandag 17 februari 2020

Lichtkoepel op de carport laten vervangen

Onze lichtkoepel is van de carport verdwenen na storm. Ik wil graag een nieuwe laten plaatsen. Afmeting dagmaat koepel is 70 x 70 cm.
donderdag 13 februari 2020

Rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis

Graag willen we bij 7 aangekochte vakantiehuizen het dak bedekken. Het komt neer op zo'n 90M2 dat bedekt moet worden, per huis. Het betreft een zadeldak met weinig tot geen oneffenheden. We horen graag een schatting van de prijs per afzonderlijk huis. Er ligt op dit moment bitumen, wij willen hier een rieten zadeldak realiseren.
woensdag 12 februari 2020

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Het gaat om vervanging van bestaande polycarbonaat dak inclusief rubbers en dergelijke. Is in totaal 15 m2, oud materiaal ook graag afvoeren.
dinsdag 11 februari 2020

Renovatie dak van recreatiewoning

Ik heb een chalet in Luttenberg op een park. Het dak bestaat uit rode metalen golfplaten. De verf gaat bladderen. Onder hoge druk schoon spuiten en opnieuw voorzien van rode laklaag. Chalet is 10 meter bij 3.75 meter. Herstel buiten seizoen i.v.m. andere gasten op het terrein. Adres even niet bij de hand.
maandag 10 februari 2020

Dakpannen laten vastzetten en evt. schoonmaken

Bij elke flinke storm komen een paar van onze dakpannen los te liggen, daarom willen we deze graag vast laten zetten. Mogelijk ook even een dakinspectie bij de dakkapel. Huis is gebouwd in 2000. De dakpannen zijn ook aan een schoonmaak toe.
zondag 9 februari 2020

Dak van kapschuur opnieuw bedekken

Ik wil een schuin dak van een kap schuur (beide kanten ongeveer 4 bij 3 meter) voorzien van nieuwe dakbedekking i.v.m. stormschade. Bestaande bitumen is kapot gewaaid.
maandag 3 februari 2020

Dak renoveren

Er zit asbest in dakbeschot, de dakpannen zijn van 1968. Wij willen het dakbeschot laten verwijderen inclusief de isolatie en nieuwe dakisolatie, dakbeschot en dakpannen laten aanbrengen. De isolatie moet voldoen aan de eisen voor subsidie. Het dak is circa 140 m2 groot. Nog geen rapport.
dinsdag 28 januari 2020

Bestaand verrot bitumen dak vervangen door EPDM / groen dak

Stacaravan in de tuin, 33 m2, dak, hout verrot en bitumen slecht, boeidelen ook vervangen. Nieuw houten afdekking, epdm. Eventueel zitten wij ook te denken aan de mogelijkheden van een onderhoudsvrij groendak. Het sloopwerk van het oude dak gaan wij zelf doen.
maandag 27 januari 2020

Asbesthoudend dak isoleren

Graag laat ik mijn hellend dak van mijn 2 onder 1 kapwoning isoleren en afwerken met dakpanplaten, het gaat om ongeveer 70 m2. Er is asbest aanwezig onder dakpannen. Dak van buiten isoleren, aangezien onder de dakpannen een laag asbest zit. De laag isolatiemateriaal dan afschermen met dakpanplaten. Graag een isolatiemateriaal met een hoge rd-waarde voor de subsidie. Eventueel in overleg met buren samen.
woensdag 22 januari 2020

EPDM leggen op een nieuw dak

Het is een nieuwbouwhuis 60 m2 platdak 140 mm isolatie moet ook aangebracht worden. Eventueel een groendak.
zaterdag 18 januari 2020

Sporenkap van de schuur vervangen

Op de huidige schuur zit een aangetaste sporenkap op, door houtworm. Intentie om deel als woonkamer te gaan gebruiken met daarboven verdiepingsvloer. Oude kap eraf, pannen hergebruiken, riet weet ik niet of dat kan. Prefab kap heeft voorkeur, extra gevelmuren aan binnenzijde deel optrekken en isolatie ertussen zodat de hele buitenschaal goed geïsoleerd is. Vloer waarschijnlijk met beton afwerken inclusief isoleren. Afmeting is: breed 12 meter x lengte 15 meter en hoogte nok is ongeveer 8 meter. Metselwerk van de zijkanten waar huidige dak begint is om en nabij 2,30-2,50 meter. Het is makkelijk bereikbaar.
woensdag 15 januari 2020

Dakraam verwijderen en dak dicht maken, dakpannendak

Dakraam dicht maken op schuin dak (pannendak), inclusief binnenafwerking. Daarna komen er zonnepanelen over heen. 1 verdieping hoog, schuine kap begint bij 3 meter hoogte. Dakraam is 80 cm breed bij 130 cm lang/hoog. Wil graag weten wat de kosten hiervan zijn. Dakraam afvoeren in prijs meenemen.
maandag 13 januari 2020

Volledige dakrenovatie

Het betreft een renovatie dak. Nieuwe balken, nieuwe platen, nieuwe mastiekschroten, nieuwe afvoeren en bedekken met btiumen. Het dak oppervlakte is maximaal 82 m2. Gelieve de offerte inclusief al het benodigde materiaal
maandag 13 januari 2020

Pannendak of zinken dak realiseren

Graag wil ik op de containerwoning van mijn zoon een dak te laten zetten. Het gaat om ca. 100 m². Ik ben benieuwd naar de prijs voor een zinken dak en wat een pannendak gaat kosten, beiden inclusief de draagconstructie.
zondag 12 januari 2020

Bitumen dakbedekking vervangen door dakpanplaten

Wij zouden de dakbedekking willen laten vervangen. Het betreft een vakantiewoning van 85 m2. Het dak is ongeveer 140 m2 en van bitumen voorzien. We hebben nog geen lekkages, maar het moet wel vervangen worden. We denken aan dakpanplaten. Zou dit eroverheen gelegd kunnen worden, of is het nodig om de bitumen te verwijderen? Het dak begint op 1,5 - 1,9 meter en heeft een helling van ongeveer 20 graden.
zaterdag 11 januari 2020

Rieten dak vervangen voor kunststof dak

Ik wil graag het hele dak van een oude, rietgedekte boerderij vervangen door kunststof dakplaten. Het betreft een boerderij in Hellendoorn. Gaat om 300 a 400 m2.
vrijdag 10 januari 2020

Sedumdak realiseren

Ik ben geïnteresseerd in een sedumdak en wil hier graag een offerte voor ontvangen. Het gaat om het platte dak van mijn garage, waar momenteel bitumen opligt. Het dak is ongeveer 11 bij 3,15 m. Ik heb een ander stukje dak, daar zit een hek omheen, het is een soort balkon, hier kan ik niet oplopen, maar zou dit graag zo aanpassen dat dat wel kan. Dit stuk is 2.17 bij 2.69 m en moet dus beloopbaar worden. Huidig ligt er bitumen op. Ik werk overdag en ben slecht bereikbaar, dus het liefst in de avond bellen, of mailen.
dinsdag 7 januari 2020

Dak renovatie

Ik wil de huidige betonpannen verwijderen, afvoeren en vervangen door keramische, en nieuwe windveren. Het stuk waar het over gaat is ongeveer 13 dakpannen hoog en 35 dakpannen in de lengte, en dat maal twee. Ik wil evt het dak ook insectvrij laten maken. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 7 januari 2020

Vochtproblemen verhelpen

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamer onder het raam in aflopend dak. De schimmel is doorgebroken aan de binnenkant in twee kamers maar is het zelfde dak. Ik wil graag weten hoe we dit op kunnen lossen.
woensdag 1 januari 2020

Waterdicht maken van een schuurdak

Schuurdak 4 x 2,5 meter loopt door in schuurdak van de buren welk een huurhuis is. Het dak is van PVC (denk ik) en lekt nu er bij koude water op blijft staan. (Herfst met bladeren rond afvoer.) Uiteindelijk wil ik er een groendak van maken maar dan moet het eerst weer waterdicht zijn.
maandag 30 december 2019

Dak renovatie

Hoekwoning waarschijnlijk dak oppervlak ongeveer 45-50 m2. Bouw 1977. Van binnenuit is er isolatie 5 cm stramit + 1,8 kunststofschuim bekleed met gebitumineerd kraftpapier. Dit is misschien niet voldoende en dan zou misschien van buitenaf nog iets geplaatst kunnen worden. Het is eigen woning. Nu gaat de woningbouw (naast mij huurwoning) de huizen renoveren met isolatie van buiten af en nieuwe betonnen dakpannen. Wij als eigenaren kunnen meedoen maar ze vragen denk ik de hoofdprijs. Daarom wil ik graag verschillende offertes om te vergelijken. Want de dakpannen zijn toch 43 jaar oud.
vrijdag 27 december 2019

Dak van buitenaf isoleren

Betreft boerderij dak met pannen van ongeveer 500 m2. Gedeeltelijk binnenzijde voorzien van bitumen met gaas. Dak hangt hier en daar iets door. Ik ben geen eigenaar, mijn dochter en schoonzoon hebben deze boerderij in hun bezit.

Partners

Partners van Casius