Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Overijssel.

628 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak renoveren, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak, pannendak volledig renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Overijssel:

maandag 23 april 2018

Dakgoot vervangen en regenpijp verplaatsen

Wij willen graag onze dakgoot vernieuwen plus het verplaatsen van de regenpijp. Onze buren willen het ook vernieuwen. Totale lengte is 28 meter, beide woningen.
maandag 23 april 2018

Zinken dakgoot vervangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het vernieuwen van onze dakgoot en bij de buren. De totale lengte van beiden woningen 28 meter. Bij ons moet de regenpijp verplaatst worden.
dinsdag 10 april 2018

EPDM op afdak leggen

Ik zou graag een prijs willen hebben van Dak epdm op mijn afdak van 4x6 meter ik wil het zelf het epdm leggen kunt u mijn een prijs geven van epdm en de lijm die ik moet gebruiken
vrijdag 6 april 2018

Dakleer van een plat dak vervangen

Het platte dak is 6 x 3 meter. Het oude dakleer moet er af en volledig nieuw er op.
woensdag 4 april 2018

Dakgoot vervangen

Ik wil de dakgoot laten vervangen
woensdag 4 april 2018

EPDM dakbedekking aanbrengen

Wij hebben twee platte daken. Op het dak van 200 x 330 cm liggen vlonders en wordt ook gebruikt voor de was. Andere dak is 200 x 200 cm met een zinken ondergrond. Beide willen we een nieuwe dakbedekking op aanbrengen. Wij dachten aan EPDM, maar staan zeer open voor andere dakbedekking in verband met belasting van het dak. Graag een vakman die ons kan informeren en adviseren.
dinsdag 3 april 2018

Dak op Balinees tuinhuis vervangen

Ik wil graag het dak laten vervangen van mijn Balinees tuinhuis. Op dit moment ligt er gras op, de bovenste laag is kapot. Laag eronder is nog de originele laag, deze wil ik graag laten zitten. Nieuw dak moet er dus over heen. Mag hout, leer of pannen zijn. Graag hoor ik de opties en kosten.
maandag 2 april 2018

Grote platen buiten isolatie leggen

Het asbest van het dak wordt verwijderd. Uw werkzaamheden zijn enkel het isoleren met grote platen buitenisolatie. Wij gaan dan zelf verder met de nieuwe dakpannen. Het gaat om een dubbel blok woning, waarvan de oppervlakte samen ongeveer 90 m2 bedraagt. Ik wil de klus starten binnen 6 maanden.
zaterdag 31 maart 2018

Daken isoleren

Hoekwoning met hellend dak en buurhuis met plat dak. Offerte gevraagd voor beide woningen. Oppervlakte per woning 8,50 x 5,50 m. Schuin dak, isolatie aanbrengen (wat zijn hierin de mogelijkheden?) en hergebruik pannen gewenst. Plat dak (heeft lekkage) mastiek eraf, isolatie aanbrengen en EPDM toplaag.
vrijdag 30 maart 2018

Dak isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een huis uit 1920 met een Mansardedak, en een dakkapel, en 2 kilkepers en kilgoten. Nu denken we eraan om dak te isoleren aan buitenkant (binnenkant niet mogelijk, te weinig werkruimte ook) en dakkapel moet ook deels vernieuwd worden met kunstroof delen. Ook de kilgoten moeten vervangen worden. Oude schoorsteen kan verwijderd worden, en eventueel nieuwe dakpannen. Verder hebben we op eerste verdieping 3 raamkozijnen waar in zijkant wel asbest is verwerkt, (minder dan 35m2)en dat moet dan vervangen worden door kunstplaat bijvoorbeeld. We willen niet de dakgoten vervangen. We vroegen ons af of Triso-laine van Actis als isolatie gebruikt zou kunnen worden, hoge RD waarde. Als we per-platen doen dan is kans groot dat de dakgoten ook vervangen moeten worden namelijk. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.
zondag 25 maart 2018

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Onder onze zonnepanelen wil ik graag een aantal nesten van kraaien weg laten halen en er vervolgens graag overal gaas langs hebben. We hebben nu van die plastic strips langs de panelen, maar in een mum van tijd worden deze door de kraaien kapot getrokken en kruipen ze er alsnog onder. Deze dingen zijn dus geen optie.
zaterdag 24 maart 2018

Dak met asbest vervangen door pannendak

Ik wil mijn dak met asbest dakbeschot laten vervangen met dakpannen. Het dak is ongeveer 60-70 m2. Het dak is 6 meter hoog.
vrijdag 16 maart 2018

Vogelnest verwijderen

Wij zitten met een vogelnest onder het dak die verwijderd moeten worden. Het gaat om een pannendak met een nest bij de goot. De goot kan bereikt worden met een ladder op het dak van de aanbouw. Tevens dient de vakman ook te kijken naar de vogelwering die wellicht gerepareerd of vervangen moet worden.
vrijdag 16 maart 2018

Dakgoot met epdm bekleden

Vanwege lekkage dakgoot met EPDM bekleden of vervangen. Gaat om 4,50 meter zinken bakgoot
woensdag 14 maart 2018

Kraaienkap plaatsen op de schoorsteen

We hebben al jaren last van kauwtjes die nestelen op onze schoorsteen. Er is al eerder een kap op geplaatst, maar de vogels hebben die tot 3 x toe weer verwijderd, dus we willen graag een goeie die vast blijft zitten.
maandag 12 maart 2018

Hellend dakpannendak isolatie aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De isolatie van een hellend dak van 40 vierkante meter.
maandag 12 maart 2018

Golfplaten op het dak aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Golfplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een ligboxen stal waar momenteel vee in staat. Het is wel de bedoeling dat het dak niet te lang bloot ligt in verband met het vee wat er in staat.
zondag 11 maart 2018

Nieuw hellend pannendak aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om ongeveer 130 m2. Door storm zijn veel pannen kapot. Onder de pannen zit asbest dakbeschot. We zitten er aan te denken om asbest te verwijderen, dak te isoleren en nieuwe pannen erop.
zaterdag 10 maart 2018

Vogelschroot plaatsen op het dak

Vogelschroot plaatsen bij 2 onder 1 kap woning. Zowel de voor en achterkant
maandag 5 maart 2018

Bitumen dak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 35 a 40 m2. Er zit nu bitumen op, sinds 2001. Mogelijkheden bespreken tot renovatie dan wel vervanging van het gehele platte dak boven garage en uitbouw. Graag advies en het kostenplaatje.
maandag 5 maart 2018

Vogelschroot plaatsen

Twee-onder-een-kapwoning. Op dit moment last van kraaien bij de goot waarbij ze tussen de goot en het dakbeschot rommelen. Op de onderste panlat zit wel vogelschroot, echter daarvoor hebben ze alle ruimte. Achterzijde en zijkant van de woning zijn de goot makkelijk te benaderen via balkon en garage. Voorzijde zal met een ladder geregeld moeten worden.
woensdag 21 februari 2018

Hellend pannendak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis van 1974, twee onder 1 kap, op enig moment zijn de dakpannen aan vervanging toe. Ik denk erover na om het dak ook te isoleren, binnen isolatie is niet handig vanwege de bestaande aftimmering. Volgende stap is zonnepanelen. Asbest verwijderen hoeft denk ik niet.
vrijdag 16 februari 2018

EPDM op het dak isoleren en vervangen

Er zit oude bestaande dakbedekking op het inpandige balkon met hierop tegels van 30 x 30 cm. Graag prijsopgave van een nieuwe geïsoleerde 80 mm pir met EPDM dakbedekking. Hier overheen weer de bestaande tegels indien mogelijk. Het dak/balkonvloer moet weer goed beloopbaar zijn. Ik heb eventueel foto's van de kluslocatie. Het oude dakleer en oude tegels moeten er ook af. Betreft een inpandig balkon van 3 bij 3 meter.
donderdag 15 februari 2018

Reparatie daklekkage stacaravan

We hebben een stacaravan en die heeft momenteel lekkage in de dakgoten. Deze graag opnieuw kitten. Type Topline 1000s.
maandag 12 februari 2018

Pannendak isoleren en renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): 80 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu alleen MDF platen die na lekkage kromgetrokken zijn. We willen dit direct goed aanpakken, isoleren en zonnepanelen plaatsen (op 1 zijde van 40 m2). Daarbij zullen door ophoging van het dak door isolatie de dakgoten vervangen moeten worden. In verband met de verhuizing moet dit in mei 2018 gebeuren.

Partners

Partners van Casius