Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwarte dakpannen leveren en leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwarte dakpannen leveren en leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwarte dakpannen leveren en leggen

Dakpannen op de woning vervangen

Ik wil de dakpannen van de woning vervangen hebben. Dakpannen zijn 45 jaar oud, rood, en vies geworden. Prijs voor vervangen door gelijkvormige, zwarte, mat verglaasde pannen. Aantal afdrukpannen: 3490. Het gaat om 136 zijpannen en 61 nokpannen.

Dakpannen reinigen

Alleen wat groene aanslag verwijderen. Vrijstaande woning boerderij model dak met grijs zwarte pannen. Het is een vrij nieuw huis (19 jaar oud).

Zwarte dakpannen leveren en leggen

Wij hebben een kluswoning gekocht en mijn man heeft daar inmiddels een nieuw dak op gezet. We willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van 117 m² dakpannen. We willen zwart verglaasde dakpannen, mat of geglazuurd. Het mogen eventueel tweedehands pannen zijn.

Pannendak vervangen

Voor ons huis willen wij wellicht de huidige dakpannen vervangen voor zwarte, glimmende keramische dakpannen. Dak is ongeveer 10 x 12 m. Offerte inclusief materialen. Huis is te zien op: https://www.funda.nl/koop/verkocht/uitgeest/huis-49838392-middelweg-100/

Asbest golfplaten vervangen door dakpannen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van ongeveer 180 m2 vermoedelijk asbest golfplaten dak van een woonhuis en paardenstalletje en het terug plaatsen van zwarte geglazuurde dakpannetjes. Kan er iemand langskomen? Er is nog geen onderzoek gedaan.

Daklekkage repareren

Er is lichte lekkage geconstateerd, ook is duidelijk waar het mogelijk vandaan komt. De lekkage is zichtbaar op zo'n 60 cm nat de rand van het dakkapel. De houtenplank moet vervangen worden en 1 of paar dakpannen vervangen/recht leggen. De dakpannen hebben wij liggen bij de woning. Tevens moet de zwarte houten plank vervangen door een lood plaat. Wij hebben recent de woning gekocht en dat de plank vervangen moet worden kwam ook uit technisch bouwrapport.

Dakpannen reinigen en impregneren

Ik wil mijn dakpannen laten reinigen en impregneren. Het dak heeft een oppervlakte van 220 m2 en bevat op sommige delen zwarte algen en mos.

Dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van de dakpannen, 2 onder 1 kap. Het gaat om circa 3500-4000 pannen, 45 kantpannen links en 45 rechts en de nokhoogte is 12 meter. Wij willen graag keramische zwarte pannen, mat geglazuurd. De daklatten dienen eventueel aangepast te worden.

Alle dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van de dakpannen. Het gaat om ongeveer 150 m2, oude dakpannen en deze vernieuwde oudhollandse pannen dienen ook afgevoerd te worden. Indien mogelijk willen wij aan de achterkant een overstek laten maken van ongeveer 30 cm. De nieuwe pan dient eenvoudig te zijn in een zwarte kleur.

Betonnen door keramische dakpannen vervangen

De oude betonnen dakpannen op onze vrijstaande woning willen wij laten vervangen door zwarte keramische dakpannen met glazuur. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en de woning is rondom goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius