Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonnecollectoren van het dak verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonnecollectoren van het dak verwijderen

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Ik wil zonnepanelen laten leggen op mijn dak maar dan moeten eerst de zonnecollectoren (1 stuk) en de zonneboiler verwijderd worden, dit systeem ligt er nu al ca. 20 jaar dus loopt op z'n laatste benen. Het systeem wat er nu zit is een Agpo/ZEN zonnewarmte boiler Aqua Sol.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Ik wil graag twee zonnecollectoren laten verwijderen. Waarschijnlijk dienen er traditionele dakpannen teruggeplaatst te worden.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en afvoeren

In verband met het plaatsen van een aantal nieuwe zonnecollectoren, zou ik graag de huidige collectoren laten verwijderen en afvoeren. Ook de zonneboiler zou verwijderd moeten worden. Onze woning heeft een plat dak, dus er hoeven geen dakpannen herplaatst te worden. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen.

Vervangen van gevelplaten en tijdelijk verwijderen zonnecollectoren en warmtepomp

Het gaat om een plat dak van ongeveer 80 m2. Het huis is twee verdiepingen hoog. Op het dak staan 16 zonnecollectoren en een warmtepomp, het tijdelijk verwijderen en herplaatsen is onderdeel van de klus. Wij hebben ook een klus met het vervangen van de gevelplaten. De huidige licht asbesthoudende platen zullen worden verwijderd door een andere firma. Mijn voorkeur gaat uit naar nieuwe Trespa platen maar ik sta open voor advies van de vakman. Het zou mooi zijn als deze twee klussen door hetzelfde bedrijf uitgevoerd kunnen worden, maar dit is niet noodzakelijk.

Zonnecollectoren verwijderen, dakbedekking controleren en eventueel herstellen

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en het dak controleren op beschadigingen (deze is met de bouw aangelegd, zo ja deze ook herstellen. Wij willen namelijk nieuwe zonnepanelen op het dak. De zonnecollector is ongeveer 1,5 m2. Graag ook afvoeren. Wat voor soort dakbedekking wij hebben, durf ik niet te zeggen. Het is een zonnecollector uit 1991.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Grote zonnecollector op een dakkapel laten verwijderen. Als jullie een kraan hebben is het een kwestie van het dak op. bevestigen. Takelen en vervoeren

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

De zonnecollector van onze zonneboiler is lek. Aangezien de fabrikant deze collectoren niet meer produceert, kan deze niet gerepareerd worden. Dit is de reden dat we de zonnecollector van het dak willen verwijderen en de dakpannen er weer op leggen.

Zonnepanelen en boiler van het dak verwijderen

We overwegen om zonnepanelen te nemen. Dan moeten eerst de bestaande 2 zonnecollectoren en boiler worden verwijderd (en afgevoerd). De panelen omvatten circa 10 m2. Hiervoor in de plaats moeten dakpannen komen. Sneldek grijs beton. Bouwjaar woning 1994. Het zolderdak is kleiner dan eerste verdieping en is dus met een 'gewone' huishoudtrap te betreden. Zie foto. Gaat om rechter woning schuine kap.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik wil graag 1 paneel van een zonnecollector op het dak verwijderen en de zonneboiler verwijderen. Het dak herstellen met dakpannen. We willen graag zonnepanelen laten plaatsen. Wat zijn de kosten voor het verwijderen? Ik hoor het graag.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik overweeg zonnepanelen te laten installeren en wil daarom graag weten wat het kost om 2 zonnecollectoren van het dak te laten verwijderen en afvoeren en de reguliere dakpannen terug te plaatsen. Daarnaast moet dan ook de zonneboiler worden gedemonteerd en verwijderd.

Partners

Partners van Casius