Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zinkgoot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zinkgoot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zinkgoot vervangen

Zinkgoot vervangen

Het vervangen van een zinkgoot, lengte 5,7 meter, aan de achter/tuinzijde van ons huis in Groningen

Dakgoot en regenpijp aansluiten

Vervangen zinken dakgoot. Circa 5-6 meter. Van rijtjeshuis, dus aansluiten op oude zinkgoot. Inclusief twee regenpijpen (2 x 2 meter).

PVC regenpijp herstellen of vervangen

Wij wonen in een tussenwoning en tussen ons voorraam en de voordeur van de buurman loopt een PVC regenpijp die ongeveer 4 tot 5 meter lang is. Sinds begin november dit jaar lekt het vanaf de bovenste aansluiting naar de zinken dakgoot vrij veel water langs de pijp. De muur is aan de buitenkant altijd nat. Het lijkt erop dat de aansluiting bovenin naar de zinkgoot niet meer op zijn plaats zit. Het kan ook zijn dat de pijp verstopt is en dat het daardoor lekt. Het is een tussenwoning met 2 verdiepingen zonder zolder met een plat dak. Om op het dak te komen is een lange trap vereist. Graag zouden wij dit probleem willen oplossen en zo snel mogelijk.

Vervanging zinken goot

Zinkgoot 3 m lang vervangen op 4m hoogte tussen 2 dakpunten. Horizontale ligging met aansluiting op afvoerpijp in spouwmuur. Voorzien van overstortpijpje.