Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zinken dakgoten vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zinken dakgoten vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zinken dakgoten vernieuwen

Dakgoten vernieuwen

De zinken dakgoten van mijn hoekwoning dienen te worden vervangen. De lengte van de goot is ongeveer 6 a 7 meter. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor goten van zink of van kunststof.

Dakgoten herstellen

Ik wil de zinken dakgoten laten herstellen van ongeveer 5 meter lengte. Er zit lekkage

Dakgoten vernieuwen

Ik wil mijn zinken dakgoten vernieuwen. Deze bestaat uit 2 keer 11 meter. Ik twijfel of ik zinken of kunststof dakgoten zal laten plaatsen.

PVC dakgoten vervangen door zinken goten

Wij hebben nu aan de voor- en achterzijde van onze vrijstaande woning een pvc dakgoot hangen van elk 8 meter lang. Ik wil die dakgoten laten vervangen door zinken goten. Ook de beugels moeten vervangen worden. Per goot is er 1 uitloop naar een HWA. Er is hier en daar sprake van lekkage, daarom wil ik de vervanging niet te lang meer uitstellen. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakgoten voor en achter het huis vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. De lengte per goot is ongeveer 6 meter.

Zinken dakgoten vervangen

Zinken dakgoten (bakgoten) vervangen. Circa 12 meter. Graag een richt prijs. wat gaat dat ongeveer kosten?

Dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakgoten inclusief ophangbeugels. Tevens dienen de afvoerbuizen vervangen te worden. Het gaat om 2 woningen, rijtjeshuis. Ik bezit de hoekwoning en mijn buurman wil ook gelijk meedoen. Totaal betreft het 24 meter goot (6 m. voor en achter x 2 voor hoekhuis ook een eindstuk) en 2 hemelwaterafvoeren. Huis is van 1963 en zijn zinken goten, die waarschijnlijk wat breder zijn. Hoogte zal ongeveer 5,20 meter zijn. Aan de achterzijde zit een afdak. Moeten weer zinken goten worden.

Zinken dakgoten vervangen

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning dienen te worden vervangen. De lengte van de goten zijn totaal 12 meter.

Onderhoud aan het dak uitvoeren

Divers onderhoud aan het dak: 1. Vervangen circa 6 m zinken dakgoot 2. Montage bladroosters 3. Nakijken en eventueel repareren/vervangen overige dakgoten 4. Reparatie schoorsteen Dak is goed bereikbaar en alle materialen zijn voor de vakman.

Dakgoten en boeidelen vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoten en de houten boeidelen. Het gaat om 3 delen van 6 meter. Deze afmetingen gelden voor de goten en de boeidelen.

Partners

Partners van Casius