Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zinken dakgoten vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zinken dakgoten vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zinken dakgoten vernieuwen

Diverse dakonderhoudswerkzaamheden voor de VvE

Namens de VvE van enkele woningen ben ik op zoek naar een bedrijf voor enkele onderhoudswerkzaamheden aan de panden. Er is een zinken regenpijp die moet worden hersteld of vernieuwd. Verder willen we graag het dak laten inspecteren en waar nodig reparaties laten uitvoeren. Ook willen we de dakgoten laten schoonmaken en nazien. We maken graag even een afspraak en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Zinken dakgoten vernieuwen

Wij willen de bestaande zinken dakgoten met kraal vervangen. Huidige boeirand kan ons inzien blijven zitten. Het gaat om 2x 6,3m1.

Dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten van de woning vervangen. Aan weerszijden van mijn woning is 10 meter zinken dakgoot. Een halfronde goot op beugels. Kunt u een indicatie geven van de prijs van vervanging van deze gehele dakgoot? Ik heb een semi bungalow en de dakgoot hangt op 2,20 meter of zoiets.

Boeiboorden en zinken dakgoten vervangen

Graag ontvang ik van u een offerte voor de vervanging van mijn zinken dakgoten. 2 maal 6 meter hoekhuis. Exacte maat weet ik niet, wel dat het geen standaard maat is. Beugels kunnen blijven zitten. Tevens graag een offerte voor het vervangen van de boeiboorden of het bedekken er van met Trespa o.i.d. in de kleur Ral9001.

Goot vervangen

Bij een vrijstaande woning dienen er 2 zinken dakgoten vervangen te worden. De goten zijn 9 meter lang en hebben op dit moment geen lekkage.

Dakpannen en dakgoten compleet vervangen

De oude dakpannen van mijn hoekwoning dienen te worden verwijderd. Hierna zullen er nieuwe pannen geplaatst moeten worden. De panlatten zullen gecontroleerd moeten worden.De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Daarnaast zal er ongeveer 10 meter zinken dakgoot vervangen moeten worden. Graag ontvang ik advies over de mogelijke materialen hiervoor.

Vervangen zinken dakgoot

De dakgoot aan de voor- en achterkant lekken en moeten vervangen worden. Het huis is 6 meter breed en ik wil graag over de volledige breedte nieuwe dakgoten.

Zinken dakgoot en kunststof boeidelen aanbrengen

Het betreft het vervangen van de dakgoot, de boeidelen en de regenpijpen. Het gaat om ongeveer 20 meter dakgoot en boeideel. Er zijn 4 regenpijpen, 2 van ongeveer 7 meter lang en 2 van ongeveer 2.5 meter lang. De dakgoten en de regenpijpen wil ik graag van zink en de boeidelen van kunststof.

Dakgoot en afwatering repareren of vervangen

Wij hebben een portiekwoning en zouden graag een offerte ontvangen voor het repareren dan wel vervangen van de dakgoten aan zowel de voor als de achterkant inclusief de afwatering. De zinken goten zijn 16 meter lang met 2 regenpijpen. Het complex is 3 verdiepingen hoog.

Dakgoten repareren of vervangen

Omdat diverse bewoners in ons huizenblok lekkage aan hun dakgoten hebben gekregen, wil ik ook onze dakgoten laten nakijken. Wij hebben nog geen lekkage overigens. Wij wonen in een hoekwoning en hebben een zinken dakgoot van 6 meter lang. Ik laat de goot indien nodig repareren of vervangen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Partners

Partners van Casius