Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning

Het bitumen dak van mijn schuur vervangen en lekkage oplossen

Het dak van het schuurtje is aan vervanging toe en begint te lekken. 7m2, 1.75 x 4. Met een zinken dakrand. Het is de bedoeling dat hier bitumen terug komt.

Dak renoveren

Bestaand plat bitumen dak van opbouw op 2e verdieping is 27 jaar oud en moet vervangen worden inclusief zinken dakranden. Ca. 6 m. breed achter, 5 m. breed voor en 8 m. diep. Gemeentelijk monument. Vanwege stormschade 9 feb hebben we er haast mee. Graag groendak. Platte dak op 1e verdieping graag meteen meenemen. Is ongeveer 1 meter breed rondom dakopbouw, totale lengte ca. 25 meter. Hierop ligt bitumen met grind en de dakrand is van zink en in goede staat.

Groen dak realiseren

Ik wil een groen dak laten aanleggen op een dak van ongeveer 4,5 x 6 m (met een daklicht van 1 x 1,5 m erin). Het dak is in 2 fases aangelegd dus er zit in zinken rand in het midden. Er ligt van dat zwarte spul op in stroken, maar ik weet niet hoe het heet. Ik moet nog subsidie aanvragen, dus ergens in het voorjaar wil ik beginnen

Dakbeschot en zinken dakgoot vervangen

We overwegen om ons hellend dak te laten vervangen. De dak constructie is ok. Betreft het dakbeschot. Huis is 7,65 m diep, 6,16 m breed en het dak heeft een hellingshoek van ca 35 graden. Voor staat er een dakkapel van 3 meter breed en achter 5,1 meter. Ook moet de zinken dakgoot vernieuwd worden. De afmeting is 2 x 6 meter.

Dak renovatie

60 m2 plat dak vervangen, isoleren en oude bitumen verwijderen. Zinken dak rand vervangen. 2e dak van 34 m2 na kijken of deze nog in orde is en oude schoorsteen verwijderen.

Dak renovatie

Het betreft een platdak van een bijkeuken wat ongeveer 18 jaar geleden met bitumen is bedekt. Het vertoond geen lekkage. We willen dit nu laten bedekken met EPDM om er vervolgens een extensief groen sedum van op te (laten) leggen. De bereikbaarheid is goed. Het dak is 6 meter lang en aan een zijde 1.8 meter breed en aan de andere zijde 3.7 meter breed. De schuine zijde is ongeveer 6.3 meter lang. dit resulteert in ongeveer 16.5 m² oppervlak. Er is een lichtkoepel van 1x1 meter op geplaatst. Er zijn twee ronde dak doorvoeren voor cv en wasdroger. Aan de (toegang) kant van 3.7 meter is een water afvoer geplaatst met zinken stortbak op de muur. De kant van 6 meter en 1.8 meter grenst aan een opgaande muur waar een loodslab is ingewerkt. Aan de kant van 3.7 en 6.3 (schuine zijde) is een zinken daktrim met kraal geplaatst, deze kan worden hergebruikt. Het groendak denken wij aan een uitvoering met een onderlaag van noppen folie, vliesdoek, substraat en sedum matten. Dit zou verzadigd met water een gewicht van ongeveer 60kg/m2 hebben. EPDM is volgens ons de beste keuze als onderlaag voor een groen dak, is dit correct? Graag een prijs voor het aanbrengen van EPDM en beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Een aparte prijs opgave voor het aanbrengen van het extensief groen sedumdak.

Pannendak of zinken dak realiseren

Graag wil ik op de containerwoning van mijn zoon een dak te laten zetten. Het gaat om ca. 100 m². Ik ben benieuwd naar de prijs voor een zinken dak en wat een pannendak gaat kosten, beiden inclusief de draagconstructie.

Sedum aanbrengen op plat dak

Bitumen dak, 1 jaar oud, hoeft niet te worden verstevigd, oppervlakte 10 m², opstaande randen met zinken top.

Dak vernieuwen

Woonark +/- 85 m2 bitumen plat dak in redelijke staat: ter plaatse van de zinken daktrim is dakbedekking op div. locaties onthecht. De zinken daktrimmen zijn op div. lassen gescheurd. Zachte plekken in dakbeschot aangetroffen. Nu langs binnen geïsoleerd. Wens is om dit langs buiten te doen en tevens gebruik maken van groendak subsidie. Het dakbeschot dient geïnspecteerd te worden ivm evt. vervangen. Omvang is dus vernieuwen van dak(beschot) + aanleg groendak.

Dakwerkzaamheden

Ik heb een aantal klussen die ik wil laten uitvoeren. 1. Ik heb lekkage (gehad) en toen ik op zoek ging naar de oorzaak, bleek dat er een flinke scheur in een van de dakgoten zat. Dit is provisorisch opgelost, maar ik wil deze dakgoot laten vervangen. Het is een zinken dakgoot van 2 meter. Afvoeren is niet nodig 2. De andere dakgoten wil ik laten controleren en indien nodig laten vervangen. 3. Verder wil ik een hemelwater afvoer laten controleren, welke door een muur loopt (dus via een camera of iets dergelijks. Zit op 2 meter hoogte 4. Tot slot wil ik voor een deel van een plat zinken dak een deel van de dakbedekking laten vervangen, ongeveer 2 m2 (de rest is al gedaan door vorige bewoners). Graag ontvang ik offertes voor de bovengenoemde werkzaamheden. Alvast dank.

Partners

Partners van Casius