Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zadeldak op de garage maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zadeldak op de garage maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zadeldak op de garage maken

Lichtstraat maken

We hebben een uitbouw aan de garage. Deze is erg donker en we willen we graag een lichtstraat van ongeveer 4 x 1,5 meter in het zadeldak. Met zonwerend glas en zonwering. We zoeken iemand die de totale werkzaamheden uit kan voeren.

Zadeldak op de garage laten maken

Ik heb nu een vrijstaande garage met een plak dak. Ik wil hier graag een zadeldak op met dakpannen. Het platte dak is ongeveer 3.50 bij 6 meter. Ik wil hem graag helemaal compleet inclusief dakgoot. Tevens zou ik de andere mogelijkheden willen weten voor het beleggen van het zadeldak. De vakman dient ook een vergunning aan te vragen.

Zadeldak op garage laten maken

Wij hebben nu een garage, 8.35 bij 3.25 meter met een plat dak. Dit dak willen we graag vervangen door een bescheiden zadeldak met dakpannen met een nokhoogte van circa 2 meter. Het dak moet ook geïsoleerd worden.

Verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak

Wij hebben enkele maanden geleden een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1971. Aan de woning zit een garage/bijgebouw van 11,5 x 6 meter met een flauw zadeldak. De nokhoogte zit op 4 of 5 meter. In dat bijgebouw is nu een slaapkamer met een badkamer. We zoeken een aannemer voor de volgende zaken: Er liggen op het dak asbesthoudende golfplaten en die moeten worden verwijderd. Daarna willen wij er dakpannen op. Verder willen we de badkamer vernieuwen en leidingwerk laten aanleggen voor een nog te plaatsen keuken. Ook willen we nog een kleine aanbouw of serre laten maken. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We zoeken een bedrijf dat de totale klus kan uitvoeren, in samenwerking met gespecialiseerde partners voor de asbestsanering. We hebben geen haast, we wonen prettig in de hoofdwoning die is afgesloten van deze schuur. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en om de ruimte in te meten. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen met posten voor de afzonderlijke onderdelen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We zien uit naar uw reactie.

Zadeldak op de garage maken

Ik wil graag op het platte dak van mijn garage (10.5 X 3.3 meter) een geïsoleerd afgeknot zadeldak laten bouwen met minimaal 4 Velux kantel/dakramen. Op het dak ligt bitumen en PUR isolatie platen. Aan één lange zijde moet de goot binnen het bouwvak blijven in verband met erfafscheiding. Graag de prijs inclusief bouwtekening en vergunningsaanvraag.

Zadeldak op de garage maken

Wij zouden graag een nieuw dak op onze garage hebben. Momenteel hebben wij een plat dak, maar wij willen graag een dak met een nok. Bijgevoegd vindt u een foto met de plattegrond van de garage\berging met afmetingen en twee foto's van de schuur\berging naast het huis.

Zadeldak op de garage maken

De garage is op dit moment 7 bij 4 meter. Graag zouden wij tussen de garage en de woning een doorloop maken. Hiervoor dient er dus 2 meter dak met steunpilaren en pannen geplaatst te worden. Het dak moet aansluiten op het zadeldak van de woning. Het aftimmeren aan de binnenzijde zal ik zelf verzorgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Nieuwe zinken goten op garage maken

Ik heb een garage met een zadeldak, hier wil ik graag 2 nieuwe zinken dakgoten en bakgoten van ca 150 mm breed en 6 meter lang laten plaatsen. De gootbeugels kunnen niet op het dakbeschot, maar moeten op de muur geplaatst worden. Graag uw offerte inclusief het benodigde materiaal.

Zadeldak op de garage vervangen

Wij willen graag het complete zadeldak van de garage laten vervangen, hier zitten nu asbestplaten en deze worden door onszelf verwijderd. Vervolgens willen wij het dak laten bekleden met dakpannen. Het dak van de garage is 4 x 6 meter groot.

Dakpannen op een woonhuis vervangen

Ons huis is gebouwd in 1970 en het gaat om een rijtjeswoning. De dakpannen en misschien ook wel de onderliggende platen en dergelijke zijn aan vervanging toe. Dit moet vervangen worden in verband met een lekkage. De woning heeft een zadeldak, echter zit aan de voorkant van de woning de garage. Het dak loopt hier voor de helft van de tweede verdieping van de woning, een aantal meter schuin naar beneden tot aan de garage deur. De woning is ongeveer 6 meter breed en de garage ongeveer 3 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit te vervangen.