Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zadeldak op de garage maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zadeldak op de garage maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zadeldak op de garage maken

Zadeldak op de garage maken

Ik wil graag op het platte dak van mijn garage (10.5 X 3.3 meter) een geïsoleerd afgeknot zadeldak laten bouwen met minimaal 4 Velux kantel/dakramen. Op het dak ligt bitumen en PUR isolatie platen. Aan één lange zijde moet de goot binnen het bouwvak blijven in verband met erfafscheiding. Graag de prijs inclusief bouwtekening en vergunningsaanvraag.

Zadeldak op de garage maken

Wij zouden graag een nieuw dak op onze garage hebben. Momenteel hebben wij een plat dak, maar wij willen graag een dak met een nok. Bijgevoegd vindt u een foto met de plattegrond van de garage\berging met afmetingen en twee foto's van de schuur\berging naast het huis.

Zadeldak op de garage maken

De garage is op dit moment 7 bij 4 meter. Graag zouden wij tussen de garage en de woning een doorloop maken. Hiervoor dient er dus 2 meter dak met steunpilaren en pannen geplaatst te worden. Het dak moet aansluiten op het zadeldak van de woning. Het aftimmeren aan de binnenzijde zal ik zelf verzorgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Nieuwe zinken goten op garage maken

Ik heb een garage met een zadeldak, hier wil ik graag 2 nieuwe zinken dakgoten en bakgoten van ca 150 mm breed en 6 meter lang laten plaatsen. De gootbeugels kunnen niet op het dakbeschot, maar moeten op de muur geplaatst worden. Graag uw offerte inclusief het benodigde materiaal.

Zadeldak op de garage vervangen

Wij willen graag het complete zadeldak van de garage laten vervangen, hier zitten nu asbestplaten en deze worden door onszelf verwijderd. Vervolgens willen wij het dak laten bekleden met dakpannen. Het dak van de garage is 4 x 6 meter groot.

Dakpannen op een woonhuis vervangen

Ons huis is gebouwd in 1970 en het gaat om een rijtjeswoning. De dakpannen en misschien ook wel de onderliggende platen en dergelijke zijn aan vervanging toe. Dit moet vervangen worden in verband met een lekkage. De woning heeft een zadeldak, echter zit aan de voorkant van de woning de garage. Het dak loopt hier voor de helft van de tweede verdieping van de woning, een aantal meter schuin naar beneden tot aan de garage deur. De woning is ongeveer 6 meter breed en de garage ongeveer 3 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit te vervangen.

Dak reinigen en laten impregneren

Graag laten wij het zadeldak van onze hoekwoning reinigen en impregneren. Het betreft een jaren '30 woning met een woonoppervlakte van 170 m2 en aan het huis vast zit een garage met daarop een woonlaag. De voorzijde van de woning is ongeveer 6 meter breed en aan de achterzijde ongeveer 8.20 meter breed.

Zadeldak plaatsen op een garage/carport

Ik wil graag op een garage/carport een zadeldak bouwen van 2 verdiepingen met 1 dakkapel er in en 1 dakraam. Het is natuurlijk lastig voor u om een prijs te quoten maar hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Monier OVH dakpannen aanbrengen op woningen

Nieuwbouwdaken pannendak en platte daken bedekken. Het gaat om daken van twee vrijstaande woningen: -Leggen OVH dakpannen van Monier incl. levering panlatten. -Oppervlakte daken per woning (zadeldak met aan de voorzijde een dakkapel) =89,76 m2 Tevens: -Twee platte daken vernieuwen van een vrijstaande garage, 31 m2 per stuk. Inclusief isolatie. -Vier erkers van elk 7 m2, ook met isolatie. -2 luifels zonder isolatie, elk 4,5 m2. -Dakkapellen 2 stuks van 5,5 m2 per dakkapel, ook met isolatie. Uitvoering mei 2015.