Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zadeldak bedekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zadeldak bedekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zadeldak bedekken

Dak bedekken

Nieuwbouw zadeldak leipannen dak Toscane engobe (rood) eind 2019 uitvoering (met leveren en montage aparte prijs s.v.p. ) werk tpv. -schuindak 50 graden (netto m2) 369 m2 -zaagwerk dakramen 750 x1600 mm, 7x -zaagwerk dalichten 1000x4250 mm, 2x -nok afwerking 29,80 m1 -overstekken ca. 100 mm, 24,4 m1 -idem wanden (netto m2) 61 m2 -kantelaven ca. 140 mm, 14. 4 m1 -kantelaven ca. 140 mm, 37. 7 m1 (bovenzijde) -omzetten als overstek ca. 100 mm kopgevel, 12 m1 -maken van knik van 90 naar 50 graden, 59. 6 m1 -aparte meerprijs leilatten (apart het leveren en aanbrengen) Graag Netto Aannemers prijs, uiterlijk a.s. maandag retour s.v.p. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig

Dak opnieuw bedekken

Het huis is ca. 150 jaar oud en het dakbeschot verkeert waarschijnlijk in slechte staat. Voor zover wij het kunnen bekijken zijn de dakpannen nog wel goed. De afmetingen van het dak weet ik niet. Kan de vakman dit voor mij opmeten? Het betreft geen zadeldak, er zitten wat knikken in. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dak bedekken en thermisch isoleren

Ik wil graag van mijn zadeldak (tussenwoning) met een grondoppervlak van 50-55 m2 het dak vervangen en isoleren. Het gaat om keramische dakpannen die op het dak zitten en ik wil dat er thermisch geïsoleerd wordt.

Zadeldak bedekken

Wij gaan zelf een nieuwe kapschuur met een zadeldak bouwen. Het dak is voorzien van beloopbaar dakbeschot. Separaat zou ik de kosten willen weten voor het EPDM en voor het sedum. Er zijn 2 ongelijke dakvlakken: 10 bij 3.40 meter en 10 bij 4.80 meter met een dakhoek van 26 graden.

Schuurdak repareren

De dakplaten van mijn tuinschuur met zadeldak lekken door. De zwarte shingles moeten worden vervangen. Elke dakplaat meet 2.50 meter van links naar rechts en is 1.90 meter hoog. In totaal is derhalve een oppervlak van 250 x 190 x 2 cm te bedekken.

Tuinschuur opnieuw met shingles bedekken

Ik heb een houten schuurtje met een flauw zadeldak van 13 m² waarop oude zwarte shingles liggen. Ik wil die shingles graag laten vervangen door nieuwe en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Dak vernieuwen

Het oude dak verwijderen (riet) en een nieuw dak plaatsen. We willen het riet eraf, we willen alles graag laten isoleren en dan laten bedekken met leien. Het gaat om een zadeldak. De oppervlakte van de vloer is 18 meter lang en 9.50 meter breed.

Dak isoleren en bedekken met shingles

Oude dakpannen verwijderen van een zadeldak met hellingen van 25°. Isoleren en dan dakshingles ervoor terug plaatsen. Het dak is ongeveer 9 meter bij 4 meter, zo met het blote oog, de maten kunnen dus afwijken.

Complete zadeldak vervangen

Het complete dak van de woning ca. 130 m2 dient vervangen te worden. Slopen doe ik zelf. Het betreft nieuwe dakplaten op bestaande gordingen bevestigen en van daaraf compleet afwerken. Ca. 12m1 nokvorsten, 1 schoorsteen (ca. 1m2) bedekken met vlakke pan (bijvoorbeeld monier). Gelieve offerte incl. Leveren materialen complete werk.

Schuurdak bedekken

Zadeldak bekleding op een blokschuur vervangen. Afmeting van 1 zijde is 3.20 breed bij 2.70 meter lang. De schuur is nieuw en de huidige bitumen dakbedekking ontbreekt dan wel zit los door de afgelopen storm. Voorkeur gaat uit naar een plakdakbedekking.