Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woningen nieuw daken geven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woningen nieuw daken geven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woningen nieuw daken geven

Daken isoleren

Hoekwoning met hellend dak en buurhuis met plat dak. Offerte gevraagd voor beide woningen. Oppervlakte per woning 8,50 x 5,50 m. Schuin dak, isolatie aanbrengen (wat zijn hierin de mogelijkheden?) en hergebruik pannen gewenst. Plat dak (heeft lekkage) mastiek eraf, isolatie aanbrengen en EPDM toplaag.

Asbest daken verwijderen en renoveren

Het gaat om circa 7 woningen (geschat 70 m2 per woning), waarvan er een één zeer groot puntdak heeft (140 m2). Een deel van het dak is een piramide met asbesthoudende leien. Deze moeten worden verwijderd en een nieuwe dakbedekking daarvoor in plaats.

PVC dakbedekking vervangen voor bewonerscollectief

Wij zijn een bewonerscollectief bij Den Bosch. De platte daken aan de voorzijde van de woningen zijn van PVC en diverse daken zijn al aan vervanging toe, de rest volgt te zijner tijd. Het betreft daken van 2 gekoppelde woningen van circa 30 vierkante meter.... Graag PVC omdat deze in dezelfde kleur te leveren is en wij het aanzicht niet willen veranderen. Nieuw voor oud dus. EPDM en bitumen zijn te zwart, nu hebben we grijs/zinklook. Graag even komen kijken en overleggen wat het beste alternatief is. We zoeken een hofleverancier. U kan ook even een kijkje nemen op www.kasteelwuyvenhaerd.nl. Daar staat ook een dronefilmpje op van de huizen.

Daken reinigen

Welk type dak wilt u laten reinigen? Hellend dak (dakpannen of leien) Welke werken moeten worden uitgevoerd? Dak ontmossen, Dak coaten en beschermen. Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen de 100 m² en 200 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De 2 woningen zijn 34 jaar oud, welke wij graag gereinigd willen hebben met een beschermlaag. (impregneren of coaten). Nummer 39 met ongeveer 40 m2 heeft 2 dakkapellen en zonnepanelen. Nummer 41 met ongeveer 68 m2 heeft 2 Velux ramen en een klein uitzetraampje Overige informatie: graag opgave van referenties waar wij kunnen gaan kijken hoe het eruit ziet. Het betreft betonnen dakpannen.

Woningen nieuw daken geven

Wij wonen in een rijtje van 4 eengezinswoningen met elk een dakoppervlak van ongeveer 80 m2. Hier dienen nieuwe pannen gelegd te worden, dakbeschot vervangen nieuwe ontluchtingspijpjes geplaatst en bij 2 woningen nieuwe windveren. Daarnaast heeft elke woning aan de voor- en achterzijde zinken goten van 6 meter lengte, deze moeten ook worden vervangen. De nokvorsten liggen los maar er in geen lekkage aanwezig. In de daken zit wel asbest. Hier is nog geen inventarisatierapport voor aangevraagd.

Dakgoten vervangen

Bij 3 tussenwoningen dienen de zinken dakgoten en beugels vervangen te worden. Het gaat om 36 meter dakgoot, 18 meter voorzijde en 18 meter achterzijde waarbij opgemerkt dat aan de achterzijde bij alle 3 de woningen een veranda is gesitueerd waarvan een met plat dak en 2 met schuin aflopende daken. De goten hangen op 5 meter hoogte.

Woningen voorzien van nieuwe daken

Recent aangekocht. Van 1 was vookrant dak reeds gerenoveerd de rest niet betreft

Daken vervangen van woningen

Rent aangekocht 2 woningen waarvan 1 voorkant gerenoveerd

Pannendak renoveren en goten en lood vernieuwen

Ik wil voor de woning van mijn zoon graag een offerte aanvragen voor het renoveren van zijn pannendak met bijkomende werkzaamheden. Het gaat om een dak met 814 dakpannen en 34 kantpannen. Het is een pand dat gebouwd is in de jaren '50 met halfronde pannen. Verder moet de dakgoot voor en achter vernieuwd worden, 2 x 6 meter lengte. Als laatste moet het lood bij de schoorsteen worden vernieuwd. Het huis is onderdeel van een blok van 4 woningen. De andere bewoners willen de daken ook renoveren.

Nieuwe daken realiseren

Bent u misschien geïnteresseerd om onze nieuwe daken te realiseren? Het gaat om 2 losse, naast elkaar liggende woningen. We hebben van de gemeente een vergunning gekregen om de daknok en de dakgoot aan de achterkant te verhogen. Op dit moment is er geen goede spanten constructie aanwezig. Deze zal dus ook gerealiseerd moeten worden voor beide woningen. Zoals u daarop ziet is er ook sprake van een inpandig balkon. Wij overwegen dit later te laten realiseren afhankelijk van de meerprijs hiervan. De binnen afwerking, inclusief entresol, nemen wij zelf voor onze rekening. Qua datum van uitvoering zijn we flexibel. De panden zijn goed bereikbaar met materiaal en zelfs hoogwerkers. Het gaat om de woningen te Utrecht. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een prijsindicatie te geven en of u interesse heeft in deze klus?

Partners

Partners van Casius