Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledige dakrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledige dakrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledige dakrenovatie

Dakrenovatie bitumen

Wij willen graag ons volledige platte daken laten renoveren. De woning is zo'n 24 jaar oud met bituum en grind. Ondanks dat er nog geen lekkages aanwezig zijn willen wij wel al de mogelijkheden bespreken en advies ontvangen over bituum of EPDM. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Volledige dakrenovatie

Dakbeschot is op sommige plaatsen verpulverd. Er is 30 jaar geleden van binnenuit geisoleerd met glaswol. Waarschijnlijk ook verdwenen. Dakpannen zijn 50 jaar oud (Sneldekkers). Balken goed. Panlatten in redelijke conditie. De bedoeling is nieuw dakbeschot+isolatie, nieuwe tengels/panlatten en nieuwe dakpannen. Oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Volledige dakrenovatie

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Volledige dakrenovatie van beide daken van 2 onder 1 kap woning (beide woningen). Isoleren dak aan buitenzijde, nieuwe panlatten, nieuwe dakpannen. Zadeldak van circa 14 meter breed en circa 3.5 meter hoog. Circa 14x7=98 meter dakoppervlak. Beide woningen hebben een uitbouw aan achterzijde (aan de achterzijde slecht circa 1,5 meter schuin dak, rest plat. (platte deel hoeft niet meer geïsoleerd te worden). Beide woningen hebben een dakkapel aan de voorzijde.

Volledige dakrenovatie en plaatsen Velux ramen

Het gaat om een volledige renovatie van een dak van circa 95 m2. De oude pannen moeten worden afgenomen en panlatten moeten worden afgevoerd. Daarna dienen nieuwe isolatieplaten worden gemonteerd (minimaal R 3. 5), nieuwe panlatten bevestigd en de afgehaalde oude dakpannen worden weer aangevuld met nieuwe pannen. Daarnaast wil ik graag nieuwe nokvorsten laten aanbrengen, nieuwe gevelpannen/kantpannen aan achterzijde van de gevel. En verder moeten er drie nieuwe Velux dakramen worden geplaatst met de afmeting: 114 bij 70 cm en één Velux dakraam van 55 x 78 cm. Momenteel zitten er 2 kleine oude plastic ramen in het dak.

Volledige dakrenovatie

Het betreft een vrijstaande woning met een wolfskap van ongeveer 100 m2. De dakpanlatten dienen te worden vervangen, folie aanbrengen en de oude pannen dienen te worden schoon gemaakt en terug leggen met deels nieuwe pannen. Er liggen nu "Tuie du Nord" rood geglazuurde pannen op.

Dak vernieuwen en dakramen plaatsen

Volledige dakrenovatie. Vervanging van dakbeschot (asbest), isoleren en nieuwe dakpannen, plaatsen van 3 dakramen. Ongeveer 50 m2.

Volledige dakrenovatie

Het dak is vanuit 1915. Hier en daar wat dakpannen stuk en geen isolatie. Het betreft een Franse kap met nu 2 dakkapellen. Graag zouden we meerdere dakkapellen en dakramen willen plaatsen. Ik denk dat het gehele dag vervangen dient te worden. Betreft een woning met een een oppervlak van 155 m2, ongeveer 2/3 hiervan is dak.

Dakrenovatie: nieuw pannendak inclusief latten en folie

Ik woon in een geschakelde bungalow met een schuin pannendak van ongeveer 80 m². Het dak en de pannen zijn oud en ik wil daarom graag een volledige dakrenovatie. Ik wil nieuwe dakfolie, panlatten en dakpannen. Ik heb momenteel enige lekkage, daarom wil ik de klus voor de winter laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Volledige dakrenovatie aan een pannendak

Huis is nu 55 jaar oud. Oppervlakte van het dak: circa 110 m2 De huidige bedekking: oud-hollandse dakpannen die rood gaan schilferen. Het huidige aantal dakpannen: 28 nokpannen Voorzijde: 21 hoekpannen links 22 hoekpannen rechts 949 gewone pannen Achterzijde: 12 hoekpannen links 12 hoekpannen rechts 576 (12 x48) gewone pannen Voorkeur: een keramieke pan. Graag uw offerte hiervoor.

Volledige dakrenovatie

Onze woning heeft 2 kappen, een aanbouw en een hoofdbouw. De pannen van de hoofdbouw zijn slecht. Deze moeten worden verwijderd, de daklatten gecontroleerd en de nieuwe pannen geplaatst. Het zal ongeveer 80 meter zijn. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.