Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledig vervangen van golfplaten dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledig vervangen van golfplaten dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledig vervangen van golfplaten dak

Volledig vervangen van golfplaten dak

De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit: -Het verwijderen en afvoeren van de aanwezige constructie (3,5m X 6.5m). -Het plaatsen van een nieuwe constructie bestaande uit dakbeschot, platen, borders en hemelwaterafvoer. Voor zover ik kan inschatten bevat de constructie geen asbest. Indien u interesse heeft in deze klus zie ik graag uw reactie tegemoet.

Verschillende renovatie klussen

Goedendag, Wij zijn op zoek naar een partij om een aantal werkzaamheden uit te voeren in augustus: * volledig herstel van het (mansarde) dak (+- 105m2) * Dak via buiten isoleren * Plaatsen 3 dakramen (2 aan linkerzijde, 1 aan rechterzijde -> badkamer) * Herstel dakkapel aan linkerzijde * Herstel dakgoten -> controleren / vervangen soldeerden * Overstekken, boeidelen, en dergelijke vervangen en of herstellen. * Controleren en onderhouden dakconstructie binnenzijde -> o.a. hangende gordingen vervangen De bestaande dakpannen willen wij zover mogelijk graag hergebruiken. Momenteel zijn wij in afwachting van de bouwtekeningen van het huis. Die verwachten wij eind mei binnen te hebben. Dan kunnen we exacter ingaan op verbouwingsplannen. Graag zouden wij een ruwe offerte willen ontvangen op basis van bovenstaande. Zodat wij een keuze kunnen maken met wie we in zee gaan. Dan willen we proberen eerder dan 31 juli langs te gaan bij het huis met de uitvoerende partij om de opdracht en de offerte definitief te kunnen maken, zodat er in augustus gestart kan worden met de verbouwing.

Bestaande glazen dak van bestaande aanbouw vervangen

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Dit huis heeft (origineel vanuit de bouw, dus degelijk gefundeerd en gebouwd: geen knutselwerk) een aanbouw met daarop 1m balkon en 1m "serre-stijl dak" (schuine ramen). Wij willen de achtergevel laten optrekken tot 1 enkel plat dak, dat betekent grofweg: - bestaande balkon (zinkwerk) verwijderen - glazen dak verwijderen - steunmuur die de serre steunt verwijderen - de muren een stukje opmetselen - nieuw volledig geïsoleerd plat (bitumen?) dak plaatsen. De woning is ongeveer 6 meter breed, dus dit komt neer op ongeveer 6x2 meter. Op dit dak willen wij dan een " groen dak " realiseren. - zorgen voor goede aansluiting van bestaande hemelwaterafvoer en ook richting de balkons en serre's van de buren links en rechts. - plaatsen van nieuwe (kunststof) achterpui over de volledige (nieuwe) hoogte. Ik voeg een foto bij van de bestaande situatie en een foto van een ander huis in de buurt waarbij een dergelijke aanpassing al uitgevoerd is, ter inspiratie.

Dakrenovatie

Ik ontvang graag een offerte voor de renovatie van het platte dak van het kantoor (1550 m2), de wasplaats en de busstalling van ons reisbureau en touringcarbedrijf. Indien mogelijk graag offerte voor het volledig branden op de bestaande ondergrond met een laag APP 470 K14. Het bestaande dakleer is nog van dusdanige kwaliteit dat de nieuwe laag erover heen gebrand kan worden. De hemelwaterafvoeren dienen te worden vervangen door 30 pds lood hemelwaterafvoer en de noodoverstorten door aluminium noodoverstorten. De randafwerking dient te bestaan uit een strook 470 K14 gebrand op de bestaande onderstrook. Het dak is op een hoogte van circa 4,5 meter en dakrandbeveiliging en een kraantje zijn vermoedelijk nodig. Wij hebben eventueel mensen beschikbaar voor hand- en spandiensten. Te denken is aan het monteren en demonteren van afdekkappen en andere werkzaamheden in overleg met de dakdekker.

Plat bitumendak vervangen en nieuwbouw kapschuur voorzien van sedumdak

Ik wil een bestaand plat dak voorzien van een sedumdak en een nieuw te bouwen kapschuur voorzien van een sedumdak. Het platte dak is 3 x 4 meter. We hebben hier nu bitumen op liggen en ik wil dit dak volledig strippen tot het beton. Er zal waarschijnlijk nog extra isolatie nodig zijn en daarna moet er EPDM opgelegd worden. Daarna het dak voorzien van een sedumdak. De kapschuur van 6 x 6 meter moet nog gebouwd worden. Het krijgt een houten constructie en wordt ongeveer 14 graden. Graag zou ik willen weten wat er als dakbedekking op moet zodat ik daarvoor kan zorgen. Mogelijk dat onze buren die in juni hier komen wonen ook mee zouden willen doen, maar dit is niet zeker.

Zinken mansarde zadeldak isoleren

Het gaat om een 4 verdiepingen herenhuis uit 1894 met een mansarde zadeldak, dwarsgeplaatst. Het huis is zelf geen monument maar wel een beschermd stadsgezicht. Het huidige dak is van zink en zit er al lange tijd op, ik denk van 1980 ofzo. Wij hebben het huis in 2011 gekocht en het is toen volledig gerenoveerd. Het dak is bewerkt maar niet vervangen, er zijn een aantal lichtkoepels aangebracht en van binnen een isolatielaag van zeg 5 cm tussen het houtskelet aangebracht. Vorig jaar zijn er zonnepanelen geplaatst. Recent hadden we een kleine lekkage aan de achterkant en de reparateur zei dat het dak aan vervanging toe is en eigenlijk had dit in 2011 moeten gebeuren. De aannemer is niet meer, dus geen verhaal. Ik zou het liefst het dak van buitenaf extra willen laten isoleren op het bestaande zink binnen de richels tussen de zinkplaten en als dat niet gaat het bestaande zink vervangen met extra isolatie (we hebben nog steeds een hoge gasrekening). Ik zag diverse filmpjes met Sarking Unilin platen en dat soort oplossing leek me wel wat maar geen idee of dit geschikt is voor deze toepassing. Het woonoppervlak is ongeveer 6,5 m bij 12 m, hoeveel vierkante meter het dak is vind ik lastig te bepalen.

Dakpannen vervangen

Wij willen onze pannen volledig vervangen voor Monier glazuron sneldek. Oppervlakte ongeveer 61 vierkante meter (noord- en zuidkant). De oude pannen moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Dakgoten vervangen

Waarschijnlijk volledig vervangen van de goot, de goot is 40 jaar oud. Oude ook afvoeren. Goot bevind zich op een hoogte van 2,8 meter.

Rieten dak vervangen

Wij hebben pand gekocht. Van de bouwkundige hebben wij gehoord dat het rieten dak volledig vervangen dient te worden. Totaal 415 m2 rieten dak, 26 meter nokvorsten en 8 meter halve nokvorsten. Graag offerte voor rieten dak (welke diktes?) en kunstrieten dak.

Rieten dak vervangen door pannen

Het betreft het volledig vervangen van het huidige dak (riet en pannen) van ongeveer 320 m2. Graag offerte voor het geheel met pannen uitvoeren van het dak en het leggen van isolerende dakplaten.