Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledig dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledig dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledig dak vervangen

Offerte dakbedekking bestaande woning

Ons dak is aan vervanging toe. Daarom had ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dak (Bitumen). De oppervlakte van dit bedraagt ongeveer 94m2. Het is een volledig plat dak. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Lien

Daklood vervangen

Aan twee zijden van een grote lichtkoepel (afmetingen zijn ongeveer 2.50 x 3.50 meter) dient het daklood volledig te worden vervangen. Het originele daklood was te lang en is gaan scheuren. Volgens de buren komt dat door de bouwer die te lang lood heeft aangebracht. Het dak is het dak vanaf begane grond. Een steiger plaatsen op het dak is mogelijk, eventueel met planken (op de lichtkoepel).

Volledig dak vervangen

Graag zou ik een indicatie hebben wat een hellend dak (70 m2) vervangen van de pannen en plaatsen van isolatie op bestaande balken. Inclusief het vervangen van 1 dakkapel van 4 meter breed aan de achterzijde. En 1x dakkapel verwijderen voorzijden en deze te vervangen voor 2 keer een dakkapel van 1,5 of 1,75 meter. Graag zou ik hiervan een indicatie ontvangen. De woning heb ik nog niet aangeschaft maar dat ben ik wel van plan.

Asbest saneren en volledig dak renoveren

Ik wil mijn asbest dak saneren en vervolgens volledig renoveren. Ik wil dan een nieuw dak geplaatst hebben. Het dak is ongeveer 150 m2 maar kan ook meer of minder zijn. Wij zijn nu nog in onderhandeling met de eigenaar van de woning.

Dak isoleren en vernieuwen

Ik wil graag een dak laten isoleren en volledig vernieuwen! Net geen 60 vierkanten meter. Ik wil graag indicatie van de prijs in verband met de eventuele overname van het pand. Betreft een pannendak.

Dakrenovatie: dak volledig vernieuwen en isoleren

Rijtjes woning uit 1978, dakpannen dak, circa 63 m2, piepschuim isolatie platen aan buitenkant. Offerte aanvraag voor verwijderen oude isolatie, nieuw isolatie met hogere waarde leggen, nieuwe latten, nieuwe pannen, nieuwe boeiborden?

Dak repareren of vervangen

Het gaat om een huis uit de jaren´50. Het bestaat uit 3 woonlagen waarvan 2 bedekt zijn met schin dak met dakpannen, eerste verdieping en opbouw. Eerste verdieping dakpannen loopt tot aan de opbouw. Opbouw beschikt wel over een volledig pannendak. In beide gevallen loopt het dak zowel aan de voorzijde van het huis als aan de achterkant. In beide daken zit lekkage. Vermoeden bestaat dat de lekkage in de opbouw al in vergevorderd stadium is dat het hout eronder is aangetast.

Aluminium lichtstraat leveren en plaatsen

Voor een uitbouw van de woonkamer van een woning uit 2011 moet een lichtstraat worden geleverd en geplaatst. De lichtstraat kan worden geleverd door vlakkelichtkoepel. Nl en heeft een gewenste afmeting van 350 cm X 70 cm met triple HR+++ veiligheidsglas, zonder zonwering. De uitbouw heeft een betonnen plat dak die bedekt is met bitumen. De lichtstraat moet worden geplaatst en aan de buitenkant volledig worden afgewerkt. De binnenkant moet stuc klaar worden afgewerkt.

Vervangen van een plat dak

Wij hebben een plat dak van ongeveer 25,5 m² boven onze keuken. We hebben flinke lekkage gehad en een dakdekker heeft een noodreparatie verzorgd aan de bitumen dakbedekking. Hij heeft mij laten zien dat het dak veert en dat de 3 cm dikke isolatielaag op die plek volledig volgezogen is met water. Dat materiaal is blijkbaar zo verzadigd dat het water nu door de gipsplaten komt. De dakdekker meldt dat het gehele dak vervangen zou moeten worden inclusief een groot deel van het isolatiemateriaal dat volgezogen is. Het dak is van binnen naar buiten als volgt opgebouwd: gipsplaten, dakplaten, isolatiemateriaal en bitumen. Ik wil de klus hier laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Schoorsteen van het platte dak slopen

De collectieve cv-installatie wordt per 1-10-2017 vervangen voor Stadswarmte. Er is dan geen cv-schoorsteen meer nodig. Boven op de platte dakbedekking is er een oude schoorsteen van ongeveer 15 meter hoog. Deze moet worden volledig worden verwijderd en vervolgens moet de bovenzijde waterdicht gemaakt worden. Als dit niet mag van de gemeente dan graag inkorten (ongeveer 2 meter). Moet van A tot Z uitgevoerd worden (aanvraag, steiger, veiligheid, slopen, herstellen, afvoeren en opleveren). Gaat om 3 VvE die ongeveer dezelfde problemen hebben. Via Google Maps kunt u de schoorstenen bekijken. Het gaat om de grote lange schoorstenen tbv de cv-installatie. Adressen: - Stadionkade 15 of 16 Amsterdam - Stadionkade 18-19 Amsterdam - Rubensstraat 84 Amsterdam