Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledig dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledig dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledig dak vervangen

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er is een dakkapel aanwezig die moet worden herstelt. Tijdens deze herstel werkzaamheden wil ik de rest van het dak meenemen in het isoleren. Dit dak bestaat nu uit dakpannen die vervolgens terug worden gelegd. Momenteel bestaat de isolatie uit zogenaamde stramiet platen en zullen derhalve volledig worden vervangen door een nader te bepalen meer geschikt materiaal. Of het tevens noodzaak is om ook aan de binnenkant te isoleren laat ik aan de vakman over.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een stolp boederij, dak oppervlakte is ongeveer 400m2. Dakpannen met daaronder riet. Dak moet gerenoveerd worden en volledig geïsoleerd.

Golfplaten dak vervangen door bitumen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Sloop van huidig dak doen we zelf (board en golfplaten). Gaat om aanbrengen volledig nieuw geïsoleerd bitumen plat dak op aanbouw. Afmetingen: 8. 5 x 3. 2 m. Gedeeltelijk tegen woonhuis (4,2m).

Dak volledig vernieuwen

Het dak is 61 m2 en is asbesthoudend, alles eraf en afvoeren. Vervolgens van hetzelfde materiaal weer opnieuw erop. Wat voor materiaal dat is weet ik niet precies.

Plat dak isoleren en een laag overheen plaatsen

Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 109,2 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een volledig nieuw dak laten plaatsen door een aannemer en zoek een bedrijf die dit dak vervolgens kan isoleren en er een laag overheen kan doen. Ik wil graag voor bitumen en kunststof een offerte.

Nieuw zinken felsdak aanbrengen

Ik wil graag een punt zinken fels dak (65 m2) op een volledig nieuwe houten constructie. Dak heeft al ozb dakbeschot en isolatie. En er zit een Velux dakraam (afmeting: 1.20 x 1.20 meter) in het dak. Alternatieven voor zink zijn ook welkom.

Plat dak van oud huis renoveren en isoleren

Het betreft een oud huis van 100 jaar oud, waarbij zo te zien enkele jaren geleden de gehele dakbedekking vernieuwd is en dit nog in prima staat is. Echter zonder isolatielaag eronder waardoor het nu een 'koud dak' is en we geconstateerd hebben dat er condens druppels aan de binnenzijde van het dakbeschot hangen. Bij 2 van de kamers hebben we Rockwool geplaatst aan het plafond en de andere 3 kamers zijn niet geisoleerd. Ik denk dus dat de isolatie straks ook verwijdert moet worden uit de plafonds van de 2 kamers als hier er een nieuwe isolatielaag op het dakbeschot geplaatst word. Volgens mij is de beste optie dak te voorzien van isolatie met grind erop aangezien dakbedekking nog prima is? Graag jullie advies. Het dak is volledig asbestvrij en circa 40 m2.

Dak bedekken met PVC of bitumen

Ik wil een dak volledig bedekken met PVC of bitumen. Het liefst met garantie. De afmeting is 4 x 2,5 meter. Op dit moment is er een bitumen dak in redelijk/slecht staat. Graag all in prijs inclusief btw.

Dak volledig laten renoveren

De klant wil zijn dak laten renoveren. Het gaat hier om het aanbrengen van een nieuwe isolatiefolie, het leggen van nieuwe pannenlatten en het vernieuwen van de dakpannen. De klant zal zelf het materiaal aanschaffen. Eerst moet de vakman het oude werk verwijderen en afvoeren. Het dak begint op de 1e verdieping en is goed bereikbaar.

Weggewaaide dakbedekking vervangen

Tijdens de storm van vorige week zijn we erachter gekomen dat onze dakbedekking van ons platte dak ( dakkapel) volledig is weggewaaid incl de omlijsting hiervan. Ons dak is ongv 2,57x3m. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn om dit opnieuw te laten bedekken? Alvast bedankt. Mvg, Danielle Elbers

Partners

Partners van Casius