Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vogelwering voor zonnepanelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vogelwering voor zonnepanelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vogelwering voor zonnepanelen

Vogelwering voor zonnepanelen

Vogelwering aanbrengen op 3 x 5 portrait zonnepanelen. Graag ook de zonnepanelen reinigen.

Vogelwering bij zonnepanelen aanbrengen

Wij willen graag vogelwering laten aanbrengen rondom onze zonnepanelen. Wij hebben 20 panelen. Graag ontvang ik van u een offerte voor aanschaf en montage.

Kauwennest onder zonnepanelen

Vogelwering aanbrengen langs 2 x 6 zonnepanelen op bungalow Bergen op zoom .

Vogelwering bij zonnepanelen aanbrengen

Ben onlangs verhuisd en merk nu dat er kouwen willen nestelen onder de zonnepanelen. Daarom wil ik op korte termijn vogelwering rondom de zonnepanelen laten aanbrengen. Het betreft in totaal 13 + 9 = 22 panelen (165 x 100) (zie foto). Totale lengte rondom ca 44 m. Graag offerte met: - kosten - beschrijving toegepaste methode en materialen - uitvoeringstermijn

Vogelwering aanbrengen onder zonnepanelen

Wij hebben 12 (3 x 4 aaneengesloten) zonnepanelen op het dak liggen. Daar blijken nu kauwen onder te willen gaan nestelen. De buitenranden van het panelenoppervlak zouden we willen voorzien van gaas, of prikkeldraad of iets anders om de vogels te beletten onder ze zonnepanelen te komen. Aan lengte is het circa 20 mater. Het dak is op de zolderverdieping.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

3 weken terug zijn zonnepanelen geplaatst. Nu last van kauwtjes die veel herrie maken en nesten proberen aan te leggen onder de panelen. Omtrek panelen (14 stuks) is 21 meter. Plaatsing zo snel mogelijk.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Aanbrengen van vogelwering aan de bovenkant voor vogels, er zit momenteel 1 nest. Ik heb 12 panelen en volgens mij hoeft alleen aan de bovenkant wering aangebracht worden. Gaat om ongeveer 5 meter.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van vogelwering onder de zonnepanelen bij een nieuw, net opgeleverd huis van mijn dochter. Totale oppervlakte van het dak is ongeveer 30 m2. En in hetzelfde dorp bij mijzelf thuis, wil ik ook graag eenzelfde vogelwering onder de zonnepanelen. Hier zitten reeds kauwen onder zitten. De totale oppervlakte van dit dak is ongeveer 20 m2.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

In december 2015 zijn er zonnepanelen geïnstalleerd JA solar JAP6-60-270RE. Wij zien nu dat er volgens, vermoedelijk kauwen, een nest aan het bouwen zijn onder de zonnepanelen. Wij zouden graag de rand afgeschermd hebben zodat dit niet meer mogelijk is. Wilt u voor ons een offerte maken, voor het aanbrengen van een vogelwering.

Vogelwering onder de zonnepanelen maken

Rondom mijn 12 zonnepanelen wil ik vogelwering (Kauwtjes) laten aanbrengen. Ongeveer 18 meter qua lengte. Vrijstaand huis met een achterom. Wat zijn de kosten hiervoor?

Partners

Partners van Casius