Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vogelwering plaatsen en vogelnest verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vogelwering plaatsen en vogelnest verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vogelwering plaatsen en vogelnest verwijderen

Vogelwering plaatsen en dakgoot repareren

Wij vermoeden een vogelnest in onze dakkapel. Wij zien ze er steeds in en uit vliegen en er ligt rommel in de tuin. Omdat we bang zijn voor schade willen we graag weten wat het koste om hier naar te kijken en evt nest te verwijderen. Zie foto voor plaats.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

5 meter vogelwering plaatsen en 5 meter hout impregneren op het dak. Is bereikbaar middels een ladder.

Vogelwering plaatsen en vogelnest verwijderen

Afgelopen week een kraaiennest laten verwijderen en een strip laten plaatsen. Helaas lieten de kraaien zich daar niet door weerhouden en het nest zat er 2 dagen later weer. In mei laten wij het huis schilderen en wij vrezen voor eieren tegen die tijd, waardoor wij het huis niet kunnen laten schilderen. Graag zouden wij het nest laten verwijderen en eventueel iets van vogelwering laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte. Zal om ongeveer 7 meter aan vogelwering gaan. Geven jullie ook garantie?

Vogelwering plaatsen

Graag zou ik een richtprijs willen voor het dichtmaken van de goten op ons huis. Wij hebben een vrijstaand huis en zouden het dan aan beide kanten dicht willen. Het huis is 14 meter lang. Liefst vandaag al dicht. De kauwen proberen weer een nest te maken en jagen wij nu steeds weg.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

3 weken terug zijn zonnepanelen geplaatst. Nu last van kauwtjes die veel herrie maken en nesten proberen aan te leggen onder de panelen. Omtrek panelen (14 stuks) is 21 meter. Plaatsing zo snel mogelijk.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van een vogelnest onder de pannen en het maken van een voorziening voor vogelwering. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning zit er een nest op de hoeken van een hoekhuis.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van vogelwering onder de zonnepanelen bij een nieuw, net opgeleverd huis van mijn dochter. Totale oppervlakte van het dak is ongeveer 30 m2. En in hetzelfde dorp bij mijzelf thuis, wil ik ook graag eenzelfde vogelwering onder de zonnepanelen. Hier zitten reeds kauwen onder zitten. De totale oppervlakte van dit dak is ongeveer 20 m2.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

In december 2015 zijn er zonnepanelen geïnstalleerd JA solar JAP6-60-270RE. Wij zien nu dat er volgens, vermoedelijk kauwen, een nest aan het bouwen zijn onder de zonnepanelen. Wij zouden graag de rand afgeschermd hebben zodat dit niet meer mogelijk is. Wilt u voor ons een offerte maken, voor het aanbrengen van een vogelwering.

Kouwennest verwijderen en vogelwering plaatsen

Wij hebben elk jaar een kouwen nest onder het dak. Wij willen dit laten verwijderen, en zorgen dat de vogels definitief van ons dak wegblijven. Wij wonen in een rijtjeshuis

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen en afdekkappen schoorsteen

Betreft circa 5-6 meter voorzijde en hetzelfde aan de achterzijde. Aan beide zijden zit een kraaienest, deze graag verwijderen en aan beide zijden vogelwering aanbrengen. Bij harde regenbuien hebben wij lekkage via de schoorsteen (2 pijpen), graag deze afsluiten, ze worden niet gebruikt.

Partners

Partners van Casius