Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vogelwering monteren en nest verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vogelwering monteren en nest verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vogelwering monteren en nest verwijderen

Vogelwering monteren en nest verwijderen

Vogelwering plaatsen en nest verwijderen bij 11 zonnepanelen op schuin dak.

Vogelwering monteren en nest verwijderen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leveren en aanbrengen van circa 16.50 meter Solar schroot/profiel rondom 5 zonnepanelen (zwart). Vanaf het hoogste punt van de dakpan is het circa 5 cm ruimte tot aan de zonnepanelen. Tevens dient het nest (kauwen) te worden verwijderd.

Kraaiennest verwijderen en vogelwering monteren

Wij hebben een huis, waarin 2 daken als het ware dwars op elkaar staan en in de hoek daarvan zit een kraaiennest. Het zou kunnen dat dit nest deels binnen op onze vliering zit. Ik wil graag het nest verwijderd hebben en dat dat hoekje ontoegankelijk gemaakt wordt voor nieuwe vogels.

Vogelwering bij zonnepanelen monteren

Ik wil vogelwering laten plaatsen onder 10 zonnepanelen. De panelen liggen op de het zadeldak van een hoekwoning. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de materialen en montage.

Dakvoetprofiel met vogelschroot monteren

Graag wil ik de kosten weten voor het plaatsen van een dakvoetprofiel met vogelwering voor 2 huizen naast elkaar. Totaal ongeveer 11 meter aan de voorkant en 11 meter achterkant. Daarnaast willen wij ook een schimmelwerende behandeling van de dakranden.

Aan beide zijden vogelwering monteren

Wij willen graag vogelwering laten plaatsen voor onze dakgoot aan de voor- en achterkant van ons huis. Het puntdak is 6 meter breed en het huis heeft zinken dakgoten.

Vogelwering bij zonnepanelen monteren

Aanbrengen vogelwering bij zonnepanelen. Aantal zonnepanelen: 10

Vogelwering in de dakgoot monteren

Ik ben geïnteresseerd in bescherming van de dakgoot tegen kraaien. De dakgoot is vóór en achter het huis 5 meter (op circa 5 meter hoogte) en 2 keer 3 meter (op circa 3 meter hoogte, schuin dak op garage). Kraaien nestelen onder de dakpannen, slopen isolatie en nestelen waarschijnlijk in de spouwmuur.

Vogelwering in de dakgoot monteren

Ik wil graag vogelwering in de zinken dakgoot laten monteren. Ik heb namelijk overlast van roeken/kraaien, het graag om een dakgoot van ongeveer 6 meter lang.

Vogelwering bij pannendak aanbrengen

Ik wil werkzaamheden laten uitvoeren 1, Vogels onder de pannen vandaan halen ! 2, Iets monteren onder de pannen zodat de vogels er niet meer bij kunnen of onder kunnen komen.