Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vogelwering in de dakgoot plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vogelwering in de dakgoot plaatsen

Vogelwering in dakgoot aanbrengen, nesten verwijderen, isoleren

Bij het laten reinigen van de dakgoten is geconstateerd dat er vogels onder het dakbeschot van mijn woning zitten. De vogels zitten in de dakgoot aan de voor- en achterzijde van mijn woning. De dakgoot heeft een totaallengte van 12 meter. Wat zijn de kosten om de nesten te verwijderen, het aangetaste isolatie op te vullen en in de dakgoot een vogelwering te plaatsen. De dakgoot bevind zich aan de bovenzijde van de eerste etage. De dakgoot is middels een ladder goed te bereiken.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van vogelwering in dakgoot aan de voor- en achterzijde van de woning. Totale lengte bedraagt 22 meter. Het zijn 2 huizen naast elkaar. Met ladder bereikbaar, hoogte circa 5,3 meter. Graag aanbieden met rvs vogelwering, strip met 20 lange flexibele pinnen. Aan beide zijden graag 1 filter voor in de dakgoot om verstopping van de regenpijp te voorkomen.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Kauwnest verwijderen (voor) + dakgoot schoonmaken (voor + achter) + vogelwering plaatsen (voor en achter (elk ongeveer 4 meter))

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

5 meter vogelwering plaatsen en 5 meter hout impregneren op het dak. Is bereikbaar middels een ladder.

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik heb zelf al geprobeerd het meeste weg te halen. Verzoek is dus de resten verwijderen en te zorgen dat ze niet opnieuw beginnen. Vogelwering aan beide zijden van de dakkapel aanbrengen. De resten van de nest uit de dakgoot verwijderen. Ik heb een foto bijgevoegd van hoe de situatie nu is. Als gewenste 1e werkdag heb ik 'in onderling overleg' ingevuld, maar graag zo snel mogelijk.

Vogelnest verwijderen en dakgoot vogelwerend maken

In onze dakgoot aan de achterzijde van ons huis bivakkeert een kraaienfamilie en wij willen dit nest graag laten verwijderen. We willen ook graag dat een volgend nest onmogelijk gemaakt wordt op een of andere manier. Vogelwering plaatsen dus.

Vogelwering in dakgoot aanbrengen

Bij het laten reinigen van de dakgoten is geconstateerd dat er vogels onder het dakbeschot van mijn woning zitten. De vogels zitten in de dakgoot aan de achterzijde van mijn woning. De dakgoot heeft een lengte van 5 meter. Wat zijn de kosten om in de dakgoot een vogelwering te laten plaatsen. De dakgoot bevind zich aan de bovenzijde van de eerste etage. De dakgoot is middels een ladder goed te bereiken.

Vogelwering aanbrengen in dakgoot en onder het dak

Ik wil graag een vogelwering in mijn dakgoot aan de achterkant van mijn huis. Kauwen gaan onder het dak om te nestelen en in de dakgoot herrie maken. De dakgoot is ongeveer 3/4 meter lang.

Nest van kauwen verwijderen en vogelwering aanbrengen

Mijn slaapkamer ligt op de 1ste verdieping. Hierboven begint het schuine dak. Boven de dakgoot, onder het dakbeschot hebben dit jaar kauwen genesteld. Nu de kleintjes zijn uitgevlogen en redelijk groot zijn, wil ik dusdanige vogelwering aanbrengen dat dit niet weer kan gebeuren. Circa 5.70 meter lang. Daarbij zonodig het verwijderen van (de resten) van het nest.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Ik wil graag dat er vogelwering van 35 meter in de dakgoot wordt geplaatst.

Partners

Partners van Casius