Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vogelschroot monteren voor en achter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vogelschroot monteren voor en achter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vogelschroot monteren voor en achter

Vogelschroot aluminium monteren

Ik wil graag vogelschroten laten plaatsen rondom de zonnepanelen van ongeveer 20 meter lang op een schuin dak. Daarnaast moeten de oude nesten verwijderd worden onder zonnepanelen. Tevens wil ik de dakgoten laten dichtmaken zodat er geen bladeren meer in kunnen vallen. De goten zijn ongeveer 5 meter lang.

Vogelschroot monteren voor en achter

Ik wil graag dubbele vogelschroten over een lengte van ongeveer 5.5 meter voor en 5.5 meter achter dus ongeveer 11 meter totaal. Vogelschroot moet lang meegaan, bijvoorbeeld aluminium dus. Vogelschroot aan de dakpannen rand boven de dakgoot hebben. Mis een stuk plank ongeveer 50-75 cm. Dat ook graag maken. Hoogte ongeveer 5 meter. Goed met ladder te bereiken.

Vogelschroten monteren en dakpan vervangen

Wij willen graag vogelschroot laten plaatsen onder onze dakpannen. Dit is voor 13 meter. Daarnaast is de dakpan die de nok van het dak aan de zijkant (hoekhuis) afwerkt kapot. Deze willen wij graag laten vervangen. Zie bijgevoegde foto's. Het onderkant van ons dak en de nok pan is goed bereikbaar met een lange ladder en deels ook met huis-tuin-en-keuken ladder i.v.m. een garage die aan ons huis vast zit. Graag hoor ik wat de prijs van de materialen en de montage hiervan zal zijn. Ik ben momenteel met zwangerschapsverlof dus ben bijna alle dagen thuis.

Dakvoetprofiel met vogelschroot monteren

Graag wil ik de kosten weten voor het plaatsen van een dakvoetprofiel met vogelwering voor 2 huizen naast elkaar. Totaal ongeveer 11 meter aan de voorkant en 11 meter achterkant. Daarnaast willen wij ook een schimmelwerende behandeling van de dakranden.

Vogelschroten laten monteren

Ik wil graag over 2 maanden iemand laten komen die vogelschroot wil plaatsen voor en achter 2 x 7.50 meter, dacht ik. Bevat een hoekwoning van een normaal rijtjeshuis.

Vogelschroot aanbrengen en kraaiennesten verwijderen

Voor het eerst hebben we veel last van kraaien, na onze schoonmaak van de dakgoten. Ze nestelen niet alleen, maar pikken ook het isolatie materiaal van onder de dakpannen. Wij willen graag vogelschroten laten aanbrengen op de onderste panlatten van het dak en natuurlijk het vooraf verwijderen van de huidige nesten.Dan misschien ook afdichten van de afvoer boxen boven de afvoerpijp met gaas dat wij reeds hebben gekocht. Ons huis is een rijtjeshuis. De totale lengte aan vogelschroten is 9 meter per kant, dus 18 meter voor allebei kanten. Het dak zit op ongeveer 7 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van de vogelschroten en het verwijderen van de nesten voor plaatsing. De werkzaamheden moeten zo snel mogelijk gebeuren of uiterlijk voor 5 mei 2016.

Vogelschroot op het gehele dak aanbrengen

Wij hebben last van vogels, mussen en spreeuwen die niet alleen nestelen maar ook het isolatie materiaal onder de dakpannen weghalen. Wij willen graag vogelschroten laten aanbrengen op de onderste panlatten van het dak en mogelijk het noodzakelijk herstel van verdwenen isolatie. Ons huis is een 2 onder 1 kap, de totale lengte aan vogelschroten is ongeveer 25 meter. Het gaat om de voorkant (7 meter) de achterkant (7 meter) en de zijkant van het dak (11 meter). Het dak zit op ongeveer 5 meter hoogte. De dakgoot zit achter en voor 60 centimeter vanaf de muur, aan de zijkant 50 centimeter van de muur. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van de vogelschroten en eventueel herstel van het isolatiemateriaal.

Vogelschroot plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het leveren en monteren van 2x 6 meter vogelschroot (voorkant en achterkant van de woning). Deze moeten op een hoogte van ongeveer 5 meter gemonteerd worden.

Vogelschroot op het dak aanbrengen

Ik wil graag vogelschroten laten aanbrengen op mijn dak, met een totale lengte van ongeveer 11 meter. Het gaat om de voorkant (5,5 meter) en de achterkant van het dak (5,5 meter). Het dak achter zit op ongeveer 6 meter hoogte en het dak voor is deels 6 meter hoog en deels op het dak van de schuur, ongeveer 3 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van de vogelschroten.

Herstellen dakbeschot

50 M2 Leveren/monteren gevelsteiger 126/67 M2 Verwijderen bestaande dakpannen en toebehoren 126/67 M2 Verwijderen bestaande tengels/panlatten en plaatsen in geleverde puincontainer. 126/67 M2 Stof/spijkervrij maken bestaand dakbeschot 126/67 M2 Leveren/monteren 150Gr spinvlies dampdoorlatende dakfolie. 126/67 M2 Leveren/monteren vuren tengels 11x38mm in verticale positie h.o.h. c.a. 500mm 126/67 M2 Leveren/monteren vuren panlatten 22x38mm Incl. hoofdmaatvoering. 10.5 M1 Leveren/monteren verzinkte ruitersteunen Incl. vuren ruiterplank van voldoende hoogte aan nok-constructie. 1 St Schoorsteen voorzien van nieuw 15PDS bladlood (Inslijpen, Opvoegen, Aankloppen) 25 M1 Leveren/monteren kunstof vogelschroot