Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vogelschroot aanbrengen langs de zijgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vogelschroot aanbrengen langs de zijgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vogelschroot aanbrengen langs de zijgevel

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe golfplaten

Ik wil asbest golfplaten laten verwijderen van een bedrijfsruimte en nieuwe golfplaten laten aanbrengen. Het betreft 128 platen van 1.53 meter x 1 meter. Het gaat hier om 10 x 16 sets golf scharniernok en 2 sets scharnierende topgevelstukken inclusief het aanbrengen van 32 meter vogelschroot. De geschatte oppervlakte is ongeveer 250 vierkante meter. De onderliggende ruimte is een houten zolder. het pand is zowel aan de voor- als achterzijde goed bereikbaar voor verrijkmachine.

Vogelschroot aanbrengen langs de zijgevel

Wij hebben last van vogels onder de dakpannen aan de zijgevel en willen hier graag vogelwering laten aanbrengen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Vogelschroot laten aanbrengen

Ik wil graag vogelschroten laten plaatsen over een lengte van 6.5 meter. De hoekwoning is op alle plaatsen goed bereikbaar.

Vogelschroot aanbrengen bij de dakkapel

Wij hebben last van kauwen die tussen de dakpannen en het dakbeschot in, aan de linkerkant, een nestje aan het maken zijn. Graag nestje verwijderen en vogelschroot aanbrengen. Ongeveer een halve meter lengte.

Nesten verwijderen en vogelwering plaatsen

Wij hebben momenteel veel overlast van vogels onder het pannendak van onze vrijstaande woning. De vogels beginnen te nestelen en we willen daarom graag op heel korte termijn actie laten ondernemen. We laten de nesten graag verwijderen en er vogelschroot onder de dakpannen aanbrengen.

Schuin dak met pannen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dak. Het is een schuin dak van ca. 120 m2. Het gaat om keramische rode dakpannen. Ook in de offerte opnemen: Dakbeschot bekleden met dampdoorlatende folie. Aanbrengen van nieuwe panlatten en tengels. Aanbrengen van nokvorsten, inclusief ondervorst. Aanbrengen van vogelschroot. Vervangen loodwerk rondom schoorsteen en dakkapel. Vragen verneem ik graag per email. Uitvoerdatum in overleg. Ik heb zelf geen voorkeur.

Complete dakvernieuwing

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dak. Het is een schuin dak van ca. 120 m2. Het gaat om keramische rode dakpannen. Ook in de offerte opnemen: Dakbeschot bekleden met dampdoorlatende folie. Aanbrengen van nieuwe panlatten en tengels. Aanbrengen van nokvorsten, inclusief ondervorst. Aanbrengen van vogelschroot. Vervangen loodwerk rondom schoorsteen en dakkapel. Vragen verneem ik graag per email. Uitvoerdatum in overleg. Ik heb zelf geen voorkeur.

Pannendak op een twee-onder-een-kapwoning vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1972. Ik wil samen met mijn buren een offerte aanvragen voor de vervanging van het pannendak. Het gaat om ongeveer 170 m² in totaal, waar wij graag nieuwe gladde dakpannen op willen. Ook moeten mogelijk de panlatten worden vervangen. We willen ook vogelschroot laten aanbrengen. Er zijn kunststof dakgoten, die niet mogen beschadigen tijdens de klus. We laten het dak graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. We gaan zelf bij leverancier Luijtgaarden in Standdaardbuiten kijken welke dakpan we hiervoor willen. We willen de klus rond april laten verzorgen.

Dakrenovatie van een pannendak

Het slopen en afvoeren van bestaande pannendak met panlatten, tengels en 2 schoorstenen. Het leveren en aanbrengen van een isolatie folie op bestaande ondergrond. Het leveren en aanbrengen van nieuwe ruiterplanken en haken. Het leveren en op de tengels aanbrengen van panlatten. Leveren en aanbrengen van vogelschroot. Het leveren en aanbrengen van natuurrode sneldek pannen inclusief kantpannen en broekstukken. Leveren en aanbrengen van Aluroll ondervorst. Aanbrengen en leveren van nokvorsten inclusief begin- en eindpand. Het betreft het dak van 2 panden die bij 1 gezamenlijke eigenaar horen. Het betreft circa 185 m2 pannen.

Vogelnest verwijderen en vogelschroot plaatsen

Onder de linker dakrand van onze torengevel bevond zich een spreeuwen- of kauwen nest. De vogels verwijderden het isolatiemateriaal en veroorzaakten verdere overlast. Het dak bevindt zich boven op de derde etage, op een hoogte van ongeveer 10 meter. Via de dakgoot is het nest te bereiken. We laten graag de restanten van het nest verwijderen en de nodige vogelwering aanbrengen om herhaling te voorkomen.

Partners

Partners van Casius