Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten velux ramen en pannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten velux ramen en pannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten velux ramen en pannen

Dak isoleren en wat andere werkzaamheden aan dak

Graag zou ik mijn dak willen isoleren aan de buitenkant. Tussengoten zijn gedeeld. Alleen de hellende delen zouden geïsoleerd moeten worden. Nok- en vorstpannen zijn ook aan vervanging toe, de 'normale' pannen zouden het liefst hergebruikt worden, gezien hun ouderwetse look. Waar we een vakman voor zoeken is het plaatsen van de nieuwe isolatie, de panlatten, het aan laten sluiten van lood(vervangers) aan de kapellen, het aansluiten van isolatie uiteinden aan bestaande constructie en het ophogen van de nok. Wat we voor eigen rekening willen nemen is het weghalen van de pannen en bestaande oude latten, repareren van dakbeschot waar nodig en het maken van een nieuwe windveer. Verder zullen er drie kantelramen geplaatst worden (dit doe ik zelf), zal een goot opgehoogd worden en zullen beide tussengoten bekleed worden met EPDM. De vloer oppervlakte is 50 m2, de precieze oppervlakte van het dak weet ik niet precies.

Renovatie/vervanging plat dak

Bitumen dak van ongeveer 45 vierkante meter renoveren/vervangen met EPDM.

Dakbedekking vervangen

Op dak waar nu stenen zorgen voor afvoer van water en opvang van uv straling, moet ter vervanging water/uv bestendige dakbedekking komen. +- 30m2 Terras en stenen worden eerst verwijderd

Dakpannen vervangen

Dakpannen mogen voor het complete dak vervangen worden. Graag controle voor isolatie en eventueel voegen van schoorsteen en vervanging loodslabben.

Piepende en krakende dak koepel

Ik wil graag wat informatie hebben over onze dak koepel. Wij hebben een huis met plat dak, bouwjaar 1997. De oorspronkelijke dak koepel op het platte dak maakt een krakend, piepend geluid als er wind staat. Is het mogelijk om een vakman hiernaar te laten kijken en te beoordelen of onze dak koepel eventueel aan vervanging toe is

Vernieuwing dakbedekking

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden: - aanbrengen van nieuwe bitumendakbedekking n.a.v. van lekkages; het gaat hier om 2 platte daken op 1ste en 2e verdieping van woonhuis en het dak van de carport; - totale oppervlakte daken bedraagt circa 100 m2 Bij vervanging ook kijken of bestaande bitumendakbedekking geheel moet worden vervangen of dat dakbedekking over de oude heen kan.

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Nieuwe bitumen op garage en uitbouw

Wij willen graag een nieuwe bitumenlaag over onze huidige dakbedekking heen laten leggen. Gaat om de garage en de uitbouw. Bestaande dakbedekking is bitumen dak met daar direct onder isolatie platen, geheel nu 30 jaar oud. Het is nog in een redelijke staat op twee banen na, hier is lekkage ontstaan. Totaal oppervlakte +- 48m2 ook vervanging van +-12m loodflap. Als het mogelijk is dus graag nieuwe bitumenlaag over de oude dakbedekking. Het is goed bereikbaar en de hoogte van de garage is 2,60m.

Plat dak van de garage

Ik heb al jaren een lekkage in mijn garagedak. Deze is dus aan vervanging toe. Het is nu een bitumen dak met kiezelstenen. Deze eerst verwijderen en dan een nieuwe bitumen dakbedekking erop plaatsen Het gaat om rond de 20 m2. De garage is goed te bereiken.

Dakbedekking vervangen

Het is een plat dak van 68 m2 waarvan de bitumen aan vervanging toe is. Het is een huis uit de 70er jaren met een betonnen frame en dus dak. Verder is het een dak dat ik met de buurman deel (loopt nu naadloos door over twee woningen). Indien we een goede betaalbare oplossing hebben zijn de buren ook geïnteresseerd. Geïnteresseerd in een goede oplossing voor vervanging van dit bitumen dak met grind erop door een 'modern' dakbedekking met isolatie. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Partners

Partners van Casius