Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen

Vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen

Graag laat ik mijn bestaande Rieten dak vervangen voor dakpannen (leisteen). Het is een grote vrijstaande woning, boerderijachtig, met de begane grond en een 1e verdieping van ruim 12 m lang en 8 m breed. Er zit een bijgebouw aan, maar ik weet niet zeker of ik hiervan het dak wil laten vervangen. Ik woon in een wijk waar er goede pannen moeten zijn, dus bijvoorbeeld leisteen. Er zijn 2 dakkapellen. Wat kost dit per m2?

Rieten dak vervangen door dakpannen

Wij overwegen om van ons nieuw aan te kopen huis het rieten dak te vervangen door dakpannen incl. het aanbrengen van HWA. Het oppervlak betreft ca. 280 m² Indien nodig dient ook het dakbeschot + isolatie te worden vervangen. Type dakpan keramisch geglazuurd. Graag ontvang ik hiervan een offerte.

Rieten dak vervangen door leiendak

Voor het maken van een begroting zou ik graag vernemen wat bij benadering de kosten zijn voor het vervangen van een rietenkap naar een geïsoleerd pannendak. Betreft een boerderij van 25 m lang en 10 m breed. De pannen die er op moeten komen die het type gesmoorde kruispannen. Inclusief geïntegreerde hemelwater afvoer die veel voorkomt. Het is dan de bedoeling dat er zo'n hoog mogelijke isolatie waarde terecht komt.

Rieten dak vervangen voor kunststof dak

Ik wil graag het hele dak van een oude, rietgedekte boerderij vervangen door kunststof dakplaten. Het betreft een boerderij in Hellendoorn. Gaat om 300 a 400 m2.

Rieten dak vervangen door leiendak

Ik wil een huis met rieten dak kopen en zou graag willen weten hoeveel het ongeveer kost om dat riet te vervangen door een leien dak of pannen dak. Bestaat er een richtprijs per m2?

Vervangen dakpannen door riet

Graag een prijsopgave voor het vervangen van een dakpannen dak door een rieten dak. Is 634 m3 en 144 m2. Het huis is 12 meter breed en 8,5 lang. Waarschijnlijk ook vervangen goten en boeien.

Rieten dak vervangen door dakpannen

Rieten wolfkap met open constructie met 2 dakkapellen plus aangebouwde garage met rieten wolfkap totaal ca 240 m2. Dit verwijderen en met isolatieplaten dak bekleden. Dan geglazuurde keramische dakpannen plaatsen.

De helft van pannendak vervangen door rieten dakbedekking

We willen het bestaand pannendak vanuit de nok voor de helft bedekken met riet, het gaat om een lage woning. Ik denk dat het stuk dat aan de voorkant bedekt moet worden met riet ongeveer 4 x 11 meter is, en aan de achterkant ook. Maar daar zit een dakkapel van ongeveer 3 x 2 meter. Een ladder of steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het gaat om een soort van boerderij woning. Het pannendak zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Graag beginnen we in het voorjaar van 2020.

Rieten dak vervangen

Wij hebben pand gekocht. Van de bouwkundige hebben wij gehoord dat het rieten dak volledig vervangen dient te worden. Totaal 415 m2 rieten dak, 26 meter nokvorsten en 8 meter halve nokvorsten. Graag offerte voor rieten dak (welke diktes?) en kunstrieten dak.

Rieten en pannen dak vervangen en isoleren

Een bestaand dak (rieten dakbeschot, panlatten en pannen (bouwjaar 1955)) wil ik laten verwijderen en nieuw gesloten rieten dak aanbrengen. De oppervlakte van de woning is 90 m2. Oppervlakte van het dak is ongeveer 110 m2. Het betreft een puntdak met een hellingsgraad van 25 - 30 graden. Woningtype is een vrijstaande woning. Ik wil graag verder met de vakman in overleg over de isolatie mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius