Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen regenpijpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen regenpijpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen regenpijpen

Vervangen regenpijpen

Ik wil 2 regenpijpen laten vervangen voor pvc of aluminium. Het betreft 2 regenpijpen van circa 9 meter elk (3 verdiepingen). Nu hebben we pvc en we willen deze laten afvoeren.

Dakgoten vervangen ( 2 x 6 meter) + stuk regenpijpen

Ik wil graag 2 x een kunststof dakgoot van ± 6 meter vervangen + aansluiten op regenpijp. Graag ontvang ik een offerte.

Pvc regenpijp vervangen door zink

Ik wil de pvc-regenpijpen van het huis met schuine daken voor en achter én van de schuur met plat dak, laten vervangen door zinken regenpijpen. De regenpijpen van het huis dienen voorzien te worden van een bladvanger. De afmeting van de huis regenpijp is ongeveer 2 x 5 meter. Van de garage ongeveer 4 meter.

Kunststof regenpijpen vervangen

De bestaande (2) regenpijpen zaten verstopt met modder, bladeren en grint en sluiten door verzakking niet meer aan op de riolering. De pijpen moeten vervangen worden en aangesloten op het riool en uiteraard de dakgoot. De dakgoot bevindt zich bovenaan de eerste verdieping, dus de lengte van de pijpen zal zo'n 5,5 a 6 meter zijn. Ze zijn van kunststof. Wie de regenpijpen afvoert wil ik graag overleggen. Een regenpijp aan de voorkant is goed te bereiken. Degene aan de zijkant is lastiger, omdat er een plantsoentje zit. Ik kan bij de gemeente navragen of zij dit willen snoeien. Ik heb een hoekwoning.

Zinken dakgoten en regenpijpen vervangen inclusief metselwerk schoorsteen

Ik wil einde voorjaar de zinken dakgoten van ongeveer 20 meter vervangen. En ook een stuk of 4 regenpijpen. Daarna heb ik een metselklus aan de schoorsteen.

Dakgoten en regenpijpen van 6 woningen vervangen

Op woonerf in Terheijden 6 huizen (type drive-in) voorkant is 6,80M hoog en woningen zijn 7 m breed. Offerte voor deze opdracht per woning specificeren. Aanwezig zijn ook 4 regenpijpen (nu kunststof) deze dienen ook vervangen te worden. Graag met optie kunststof of Zink in offerte. (prijsverschil)

Zinken dakgoten en regenpijpen vervangen

Zinken dakgoten vervangen ongeveer 2 x 6 meter en ook de zinken regenpijpen. Alles bevindt zich op 5 a 6 meter hoogte.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Wij willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten vervangen, evenals de houten ´bekisting´ waar ze in liggen. Het totaal aan dakgoot is ongeveer 18 meter en de regenpijp is denk ik 5/ 6 m achter en voor ongeveer 2 x 2,50 meter. Hopelijk kunt u ons daarmee helpen en ons advies geven over de verschillende materialen die daarvoor gebruikt kunnen worden. Het gaat om 3 dakgoten en ongeveer 3 regenpijpen. Graag al het oude materiaal afvoeren. Ik heb vernomen dat de dakgoot bekleed kan worden, ik zou graag hiervan de prijs willen. De materiaal mogelijkheden voor de bekisting zou ik graag apart op de offerte benoemt willen hebben. Welk materiaal we voor de regenpijp, bekisting en dakgoten willen ligt dus aan de kosten, dus voor de verschillende materialen zouden wij graag een aantal prijzen willen hebben.

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen en dakgoten repareren/vervangen

Wij willen van onze vrijstaande woning de daklijsten ( ca. 2 x 6 meter) en de ombouw van de dakgoten (ca. 2 x 8 meter) vervangen door kunststof. Lekkage van de dakgoot moet gerepareerd worden. Mogelijk zijn de dakgoten aan vervanging toe. De regenpijpen aan de voorzijde van de woning zouden we graag vervangen door zinken exemplaren.

Vervangen van 4 pvc regenpijpen

Ik zoek iemand voor het vervangen van 4 pvc regenpijpen door 4 nieuwe zinken regenpijpen De hoogste pijpen liggen op 5,5 a 6 meter hoogte, het is goed bereikbaar. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Partners

Partners van Casius