Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen van garagedak van golfplaten naar dakplaten of dakpanplaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen van garagedak van golfplaten naar dakplaten of dakpanplaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen van garagedak van golfplaten naar dakplaten of dakpanplaten

dakbedekking vervangen van een garagedak

Ik zoek een dakdekker voor het renoveren van mijn garagedak. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestaande daklaag en grind. Vervolgens dient het dak van 18 m2 opnieuw bedekt te worden.

Het vervangen van garagedak van golfplaten naar dakplaten of dakpanplaten

Het gaat om een bestaande garage van 4.00 x 9.00 meter. Er liggen nu golfplaten op (geen asbest). Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe geïsoleerde dakpanplaten omdat de golfplaten er niet mooier op worden. Maat golfplaat die er nu op ligt is 1.00 x 2.44 meter. Het huidige dak heeft een hellingshoek van ongeveer 45 graden. De garage is gebouwd in houtenskeletbouw. Het doel van het isoleren is geluidsdemping, op dit moment is het niet geisolleerd.

Constructie en dakbedekking garage dak vervangen

Garagedak in zijn geheel laten vervangen. Zodat het sterk genoeg wordt om op te lopen en zodat er zonnenpanelen op kunnen . Is een plat dak. Mogelijk balken vervangen of extra balken bijplaatsen. Gaat om ongeveer 3 x 7 meter is 21 m2 Ik schat het geheel 20 a 25 jaar en het lekt her en der. Dakbedekking is nu bitumen zonder grind. Moet weer zo worden. Van twee kanten kan je er bij.

Asbest garagedak vervangen

Ik wil graag een nieuw dak en boeidelen op mijn schuur met hellend dak. Er zitten nu asbest platen op. Graag wil ik wat opties kunnen afwegen middels offertes. Zelf asbest verwijderen of laten doen. Type dakbedekking en wel of niet isoleren.

Dakbedekking vervangen

Nu is het een met grind verzwaard garagedak van ca. 22 m2. Het PVC dak is rondom afgescheurd. Het stond al een poos strak. Ik laat mij graag adviseren over de nieuwe dakbedekking.

Plat dak vernieuwen

Garagedak, plat dak vernieuwen. O.b.v. andere offerte: 18 m2 bitumen over oude laag leggen, 11 m daktrims, 5 m lood vervangen, impregneren.

Garagedak renoveren

Ik heb een garagedak met asbestplaten ongeveer 27 m2 dit wil ik graag laten vervangen door een dakbedekking waar eenvoudig zonnepanelen op kunnen worden gemonteerd, dit hoeven geen pannen te zijn. De dakhelling is ongeveer 30 graden, graag verneem ik wat de mogelijkheden zijn, het is mogelijk dat ik zelf de asbest verwijder.

Garagedak vervangen

Ik wil 40 m2 aan garagedak vervangen omdat de onderlaag niet is vast geschroefd en vorige week is los gewaaid door de harde wind. Werkzaamheden: * 40 m2 oude onderlaag + toplaag verwijderen + afvoeren. * 18 m1 trim verwijderen en afvoeren. * 40 m2 onderlaag schroeven + toplaag branden. * 18 m1 nieuwe trim monteren.

Bitumen van garagedak en twee dakkapellen vervangen

Ik wil de bitumen van het platte dak van mijn garage (32 m2) laten vervangen door nieuwe. De bedekking van de dakkapellen (waar nu ook bitumen op ligt) moeten ook vervangen door nieuwe bitumen. De maten van de dakkapellen zijn 3 bij 2 meter, keer twee.

Bitumen dak garage repareren

Gaarne offerte voor reparatie garagedak. Heeft in een hoek gelekt en er dient ook wat houtwerk te worden vervangen. Het dak is 5,5 bij 3,5 meter.

Partners

Partners van Casius