Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van Franse kap dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van Franse kap dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van Franse kap dak

Dakinspectie Franse kap

In de aanloop naar het plaatsen van zonnepanelen willen wij graag de kwaliteit van ons dak laten beoordelen, zeker omdat we enkele malen bij harde wind en regen lokaal lekkage hadden. De woning is bijna 100 jaar oud en heeft een Mansardedak. Er is een deel plat dak (bitumen) van 8x4m en dan het Mansardedak over een woonoppervlakte van 8x16m. Het totale oppervlak van het pannendak zal ongeveer 2x2x16=64m2 (steile delen) + 2x3,6x16=115m2 (bovenste delen) zijn. We willen weten of (delen van) het dak vervangen moeten worden, en wat dat zou kosten. We zijn ook geïnteresseerd in adviezen rondom verbeteren van dakisolatie. Zie foto

Vervangen van Franse kap dak

Wij willen een offerte voor het vervangen van een dak. De spanten zijn nog goed, het wordt een Franse kap en het is ongeveer 100 m2. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om het isoleren vanuit buiten en het vervangen van de dakpannen. Wellicht moeten de panlatten ook vervangen worden. Het betreft een 'mansarde' dak ofwel franse kap van een vrijstaande woning. De conditie van het huidige dak voor zover te beoordelen is goed. Wel moeten (uiteraard) de dakpannen (Tuile du Nord) worden vervangen. In verband met de constructie is een zo dun mogelijke dakisolatielaag wenselijk. Wij denken zelf aan PIR met een Rd van 3,5. De afmeting grondoppervlak van onze woning is (l x b) 8,5 bij 6,5 m. De 4 dakvlakken zijn ongeveer 3,2 meter hoog. De onderste dakvlakken vallen buiten de reeds geïsoleerde spouwmuur, ik weet niet of deze dan toch mee geïsoleerd moeten worden. In het dak zit nu 1 dakkapel die vervangen moet worden en aan de andere zijde willen we er 1 extra bij hebben. 1 van 2 meter breed en 1 van 3 meter. Voorkeur gaat uit naar een aannemer die beide klussen aan kan, maar dit is niet noodzakelijk.

Dakbeschot folie en deels pannen vervangen

Ik wil graag een deel, ongeveer 100 vierkante meter, van een tweekapper met een Franse kap vervangen. Het dakbeschot zal waarschijnlijk helemaal vervangen moeten worden. Damp doorlatende folie. Een deel van de pannen (kruis) zal ook vervangen moeten worden. Zal worden afgevoerd door de vakman, indien mogelijk opnieuw gebruiken.

Dak vervangen

Het gaat om een Franse kap van circa 170 m2. Het gaat om het vervangen van de dakpannen en daklaag onder de dakpannen. Tevens de mogelijkheid om te isoleren.

Dak isoleren en pannen vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Franse kap 1934 pannen (rode Sterenberg) vervangen voor zwart geglazuurde pannen Tule Du Nord 44, nu ook met kantpannen werken. Eerst dak isoleren met pu of pir platen. Eventueel Velux raam vervangen voor zelfde maat maar dan kunststof.

Mansarde dak vervangen

Wij willen graag een offerte voor vervangen van het gehele dak. Het is een Franse kap dak met dakpannen.

Leien dak met stormschade herstellen

Er zijn enkele hoeken met de storm uit mijn Franse kap gewaaid, evenals enkele nokvorsten. Het betreft een oude boerderij met asbest leien. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor de reparatie. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in een offerte voor het volledig vervangen van het dak. De oude leien dienen dan te worden verwijderd, daklatten vernieuw, isolatie aangebracht en nieuwe leien gelegd. De lengte van de boerderij is ongeveer 20 meter en de breedte 10 meter.

Nieuwe dakpannen leggen

Daklekkage vervangen door nieuwe dakpannen. Mogelijk plaatsten van nieuwe dakramen. Huis heeft voor een Franse kap en achter puntdak. Ongeveer 35 m2.

Dak vernieuwen

Wij hebben een vrijstaande woning met Franse kap en een schuur met ene punt dak. De totale dakoppervlakte is 200 m2. De constructie is op een paar planken na in orde. Deze zullen vervangen moeten worden en daarna zal het dak aan de buitenzijde moeten worden geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. Wij zouden het wel fijn vinden als de constructie goed gecontroleerd word.

Partners

Partners van Casius