Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van daklatten en pannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van daklatten en pannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van daklatten en pannen

Vervangen van daklatten en pannen

Wij hebben lekkage op ons dak van 50 m2 met oud Hollandse pannen en willen graag de pannen en daklatten vervangen hebben. Het gaat om een hoekwoning uit 1962 waar zwarte betonnen pannen op zitten. Het is een woning met 2 verdiepingen.

Dak renoveren van tweekapper

Wij wonen in een 2-onder-1-kap, bij de buren is het dak in het verleden al aangepakt, maar bij ons helaas niet. Het dak lijkt wat 'moe' en doorgezakt waardoor er nu water op de dakkapel blijft staan wat zorgt voor lekkage bij bepaalde weersomstandigheden. De derde rij pannen van onderaf ligt bijna horizontaal. De pannen dienen te worden verwijderd, nieuwe daklatten en dampwerende folie geplaatst en daarna nieuwe pannen. Deze pannen dienen te lijken op de pannen van de buren zodat dit doorgetrokken kan worden. Het dak is ongeveer 4 meter breed en 3 meter hoog. Het bituum op de dakkapel aan de voorzijde dient ook te worden vervangen. De dakkapel is ongeveer 4 meter breed.

Nieuw dak op het woonhuis aanbrengen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een hellend dak met dakkapel van ongeveer 100 m2. De woning komt uit 1956. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd, de daklatten vervangen en nieuwe pannen geplaatst. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het isoleren van het dak.

Dakpannen vernieuwen

Wij hebben een ongeveer 100 jaar oude woning met een zadeldak, gedekt met oude rode dakpannen die flink poreus zijn geworden. We willen 1345 dakpannen laten vervangen. Ook de daklatten en tengels dienen vervangen te worden. Het oppervlak van het dak is 84 m². Wij ontvangen graag uw aanbieding. We willen de klus volgend voorjaar laten uitvoeren.

Dakbeschot vervangen

Tot aan het dakkapel met plaat en daklatten

Dakpannen en daklatten vervangen

Het vervangen van dakpannen en danlatten. En de daarbij horende werkzaamheden zoals aanbrengen van lood ed. Het gaat om 40m2.

Dak renovatie

Het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1900. Het heeft een puntdak en een dakkapel aan de achterzijde. Hier is al een lekkage aanwezig. De pannen wil ik laten vervangen en de daklatten gecontroleerd en er zal een dampwerig folie geplaatst moeten worden. De windveer lijkt ook verkeerd geplaatst te zijn. De woning is 8 meter breed en heeft 2 woonlagen. Verder is er nog een plat dak van 25 m2. Hier hebben wij op meerdere plekken lekkage. Op het dak ligt bitumen met grind.

Daklekkage repareren

Recent heb ik al een folie laten plaatsen tussen de daklatten en de pannen. Echter hebben wij op 1 plek nog steeds lekkage. De pannen dienen na het vervangen van de latten terug geplaatst te worden. Ook de daklatten bij de buurvrouw dienen te worden vervangen. De tussenwoning is ongeveer 4 meter breed en er is een dakraam en dakkapel aanwezig.

Dakpannen vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor een dakrenovatie. De pannen dienen te worden verwijderd en waarschijnlijk vernieuwd. Daarna dienen de daklatten te worden vervangen, nieuw folie aangebracht en de vorsten vast gezet. De woning is 7 meter breed.

Dakrenovatie bij een 2 onder 1 kap woning

Wij laten graag het dak van onze 2 onder 1 kap woning controleren. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. De pannen lijken in orde echter zijn de daklatten slecht. Kunnen wij een afspraak maken om het dak te laten controleren en een offerte daarna ontvangen? Eventueel dienen de pannen ook vervangen te worden.