Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van daklatten en pannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van daklatten en pannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van daklatten en pannen

Volledig dak met dakpannen vervangen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij wij het dak graag laten renoveren. De oppervlakte is ongeveer 110 m2. Het schuine dak begint op de eerste verdieping. De oude pannen moeten worden verwijderd, nieuwe daklatten en dampwerende folie geplaatst en nieuwe pannen gelegd. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Leien dak met stormschade herstellen

Er zijn enkele hoeken met de storm uit mijn Franse kap gewaaid, evenals enkele nokvorsten. Het betreft een oude boerderij met asbest leien. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor de reparatie. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in een offerte voor het volledig vervangen van het dak. De oude leien dienen dan te worden verwijderd, daklatten vernieuw, isolatie aangebracht en nieuwe leien gelegd. De lengte van de boerderij is ongeveer 20 meter en de breedte 10 meter.

Dakpannen dak met dakkapellen vernieuwen

Wij hebben een kleine 2 onder 1 kap woning. Hier dienen de oude pannen verwijderd te worden en afgevoerd. Daarna dienen de daklatten gecontroleerd te worden en eventueel vervangen. Ook moet er een dampwerende folie geplaatst worden en nieuwe pannen geplaatst. De oppervlakte van het dak is ongeveer 48 m2. Het dak heeft 2 kleine dakkapellen en 1 dakraam.

Dakpannen vervangen

De dakpannen van mijn tussenwoning wil ik graag laten vervangen. Voor de zinken dakgoot, daklatten en alles wat er verder bij het dak komt kijken ontvang ik graag advies of dit ook aangepakt moet worden. De nieuwe pannen die gelegd moeten worden moeten gesmoorde blauwe pannen worden. De oppervlakte van het dak is 65 m2. Het dak is goed bereikbaar.

Vervangen van daklatten en pannen

Wij hebben lekkage op ons dak van 50 m2 met oud Hollandse pannen en willen graag de pannen en daklatten vervangen hebben. Het gaat om een hoekwoning uit 1962 waar zwarte betonnen pannen op zitten. Het is een woning met 2 verdiepingen.

Dak renoveren van tweekapper

Wij wonen in een 2-onder-1-kap, bij de buren is het dak in het verleden al aangepakt, maar bij ons helaas niet. Het dak lijkt wat 'moe' en doorgezakt waardoor er nu water op de dakkapel blijft staan wat zorgt voor lekkage bij bepaalde weersomstandigheden. De derde rij pannen van onderaf ligt bijna horizontaal. De pannen dienen te worden verwijderd, nieuwe daklatten en dampwerende folie geplaatst en daarna nieuwe pannen. Deze pannen dienen te lijken op de pannen van de buren zodat dit doorgetrokken kan worden. Het dak is ongeveer 4 meter breed en 3 meter hoog. Het bituum op de dakkapel aan de voorzijde dient ook te worden vervangen. De dakkapel is ongeveer 4 meter breed.

Nieuw dak op het woonhuis aanbrengen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een hellend dak met dakkapel van ongeveer 100 m2. De woning komt uit 1956. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd, de daklatten vervangen en nieuwe pannen geplaatst. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het isoleren van het dak.

Dakpannen vernieuwen

Wij hebben een ongeveer 100 jaar oude woning met een zadeldak, gedekt met oude rode dakpannen die flink poreus zijn geworden. We willen 1345 dakpannen laten vervangen. Ook de daklatten en tengels dienen vervangen te worden. Het oppervlak van het dak is 84 m². Wij ontvangen graag uw aanbieding. We willen de klus volgend voorjaar laten uitvoeren.

Dakbeschot vervangen

Tot aan het dakkapel met plaat en daklatten

Dakpannen en daklatten vervangen

Het vervangen van dakpannen en danlatten. En de daarbij horende werkzaamheden zoals aanbrengen van lood ed. Het gaat om 40m2.