Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van daklatten en pannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van daklatten en pannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van daklatten en pannen

Dakpannen vervangen

Op mijn zadeldak met 2 dakdelen van 9 bij 5 meter liggen nu "Monier du Nord" pannen. Deze dienen te worden verwijderd en de daklatten vernieuwd. Verder zou ik graag geluidsisolatie Unilin ES wol willen laten plaatsen. Hierna dienen of de oude pannen terug gelegd te worden of nieuwe Datura matzwart verglaasd pannen.

Nieuw plat dak met dakkoepel plaatsen

Het platte dak van de aanbouw dient te worden vervangen. Er ligt nu bitumen op. Ook de daklatten dient te worden vervangen. De afmeting van het dak is ongeveer 2.50 meter breed en 5.50 meter lang. Ook dient de dakkoepel te worden vervangen. Deze is 1 bij 2 meter groot. Daarnaast hebben wij een voorkeur voor een groen dak. Kunt u aangeven wat hier de mogelijkheden voor zijn en de kosten?

Pannendak vervangen

Op een huis uit 1895 80 m2 dakpannen vervangen inc daklatten en zinken kopstukken. Graag een prijs met een zonder isolatie

Dakpannen vervangen

Wij hebben een woning uit 18995 waarbij de dakpannen, daklatten en zinken kopstukken vervangen moeten worden. Het oude materiaal dient te worden afgevoerd. Separaat willen wij de kosten weten voor het isoleren van het dak. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en goed bereikbaar.

Folie onder dakpannen en daklatten aanbrengen

Bij mijn hoekwoning met 2 dakkapellen dient dampwerende folie en nieuwe daklatten geplaatst te worden. Eventueel kunnen de 100 jaar oude pannen teruggelegd worden of er moeten nieuwe pannen met dezelfde uitstraling gebruikt worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en 7 meter lang, Daarnaast wil ik het dakraam van 80 bij 80 cm laten vervangen door een kunststof exemplaar en moeten er 2 nieuwe ventilatie uitgangen voor de badkamer en keuken geplaatst worden.

Volledig dak met dakpannen vervangen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij wij het dak graag laten renoveren. De oppervlakte is ongeveer 110 m2. Het schuine dak begint op de eerste verdieping. De oude pannen moeten worden verwijderd, nieuwe daklatten en dampwerende folie geplaatst en nieuwe pannen gelegd. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Leien dak met stormschade herstellen

Er zijn enkele hoeken met de storm uit mijn Franse kap gewaaid, evenals enkele nokvorsten. Het betreft een oude boerderij met asbest leien. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor de reparatie. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in een offerte voor het volledig vervangen van het dak. De oude leien dienen dan te worden verwijderd, daklatten vernieuw, isolatie aangebracht en nieuwe leien gelegd. De lengte van de boerderij is ongeveer 20 meter en de breedte 10 meter.

Dakpannen dak met dakkapellen vernieuwen

Wij hebben een kleine 2 onder 1 kap woning. Hier dienen de oude pannen verwijderd te worden en afgevoerd. Daarna dienen de daklatten gecontroleerd te worden en eventueel vervangen. Ook moet er een dampwerende folie geplaatst worden en nieuwe pannen geplaatst. De oppervlakte van het dak is ongeveer 48 m2. Het dak heeft 2 kleine dakkapellen en 1 dakraam.

Dakpannen vervangen

De dakpannen van mijn tussenwoning wil ik graag laten vervangen. Voor de zinken dakgoot, daklatten en alles wat er verder bij het dak komt kijken ontvang ik graag advies of dit ook aangepakt moet worden. De nieuwe pannen die gelegd moeten worden moeten gesmoorde blauwe pannen worden. De oppervlakte van het dak is 65 m2. Het dak is goed bereikbaar.

Vervangen van daklatten en pannen

Wij hebben lekkage op ons dak van 50 m2 met oud Hollandse pannen en willen graag de pannen en daklatten vervangen hebben. Het gaat om een hoekwoning uit 1962 waar zwarte betonnen pannen op zitten. Het is een woning met 2 verdiepingen.