Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand

Bitumen plat dak vervangen

Betreft 30 jaar oude bitumen. Ik wil graag mijn platte dak vervangen. Waarschijnlijk ook de onderliggende platen (planken) en twee kopstukken. Het gaat om een bitumen platte dak van ongeveer 17 vierkante meter. Locatie is goed bereikbaar.

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage door waterophoping. Op mijn eerste etage is een etage op gebouwd, dit is jaren geleden gedaan. Het water van de opbouw, 2de etage kan niet goed weg en hoopt zich op. Ik heb dit verwaarloosd maar nu moet er actie worden ondernomen. Ik heb nu op 3 plekken lichte lekkage met de neerslag als nu, 20 oktober. Wat ik zou willen is dat de strook bitumen over een lengte van 5 meter wordt vervangen en als het kan een soort verloop gemaakt kan worden. Hierdoor kan het water weg naar rechts en of links. Als het kan zou u dan ook de buis van de airco kunnen bekleden zonder dat vogels het schuim weer er afhalen? Op de foto's ziet u de lekkage in de slaapkamer (eerste etage) Ik zag later pas dat ik maar 1 foto kan mee sturen, wanneer gewenst kan ik er meer toe sturen met de volgende beelden: De foto's buiten van de bitumen is de rand waar het water zich ophoopt en over de rand stroomt. Aan de kant van de airco zit u dat het water daar niet goed weg kan en aan de ander kant ziet u een op bolling van de bitumen. Het water heeft nu een weg gevonden me woning in. Er is ook een foto waar ik denk dat het water binnen komt. Werkhoogte (buiten) is vloerhoogte 2de etage dus ongeveer 6 / 7 meter.

Bitumen dakbedekking vervangen en optioneel isoleren

Ik heb een bovenwoning die ik ga verhuren. Het huis heeft een plat dak van ongeveer 50 m² met bitumen dakbedekking. Ik wil laten beoordelen of dat geïsoleerd kan worden en daarbij moet het bitumen worden vervangen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Nieuwe bitumen laag over oude laag aanbrengen

Ik heb een 2 onder 1 kap woning met een 23 jaar oude bitumen laag. Nooit problemen mee gehad, maar in verband met het plaatsen van zonnepanelen is er aangeraden een nieuwe bitumen laag aan te brengen. Het gaat om beide woningen met een totaal oppervlakte van 88 m2. De daktrim is nu wit van kleur en dat willen we zo houden. Graag een prijsopgave voor het vervangen van de bitumen en benodigd materiaal.

Dakbedekking van stacaravan vervangen

De dakbedekking laten vervangen van een stacaravan in Oostvoorne. We hebben last van lekkage. Het betreft een Muller Batavier van 10 x 3.10 meter. De bedekking lijkt van zeil/pvc/kunststof te zijn In ieder geval geen bitumen.

Herstel of vervanging van de dakbedekking op een dakkapel

Wij hebben lekkage via het platte dak van onze dakkapel. Het dak is ongeveer 5 m² groot en we denken dat er bitumen dakbedekking op ligt met langs de randen een daktrim. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie voor het repareren of vervangen van de dakbedekking. We stellen een bezoek op prijs.

Plat dak vervangen en mogelijk isoleren

Het oude grind en het bitumen dient te worden verwijderd. Hierna moet er een nieuwe daklaag aangebracht worden en eventueel een isolatie. Het dak dient beloopbaar te zijn en de oppervlakte is 4 bij 4 meter. Er is nog geen lekkage aanwezig.

Bitumen vervangen en rubber tegels leggen op dakterras

Het plaatsen van rubberen tegels op een bitumen dakterras. Ik wil graag dat er eerst iemand langskomt om te bekijken en alles op te meten en dan kunnen de volgende stappen ondernomen worden.

Bitumen en dakbeschot vervangen

Het betreft het vervangen van een bitumen dak inclusief het spaanplaten dakbeschot voor 18 mm underlayment en 8 cm pir. De totale oppervlakte is 125 m2.

Dakkoepeltje vernieuwen

Dakkoepel is oud en stuk, geeft lekkage en moet vervangen worden. Aansluitingen bitumen rond koepel moet ook opnieuw denk ik. Koepel is ca. 80x60cm

Partners

Partners van Casius