Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen bitumen dakbedekking? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen bitumen dakbedekking. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen bitumen dakbedekking

PVC dak vervangen

Plat dak met 2 ontluchtingen van 2.5 x 3 meter vervangen in bitumen dakbedekking.

Dakgoot vervangen en houten bak repareren

Gaat om een klassieke jaren 30 goot met daarin een zinken dakgoot. Voor en achter, breedte ongeveer 7 meter. De zinken dakgoot is al eens gerepareerd, met bitumen, en is waarschijnlijk helemaal aan vervanging toe. Omdat deze in een overhang ligt, is misschien kunststof ook een optie. Vanwege lekkage is hier en daar het hout van de overhang rot, dit graag ook meenemen.

Dak(bedekking) op het tuinhuis vervangen

Bestaand dak van bitumen van tuinhuis op volkstuincomplex is op. 22 m2, schuin dak. Conditie onderlaag onbekend. Graag prijs opgave van totale vervanging van dak en onderlaag met isolatie en zonder, met nieuwe dakgoot en afvoer op riool(2x 5 meter) ( 10 meter goot en twee maal pijp naar afvoer) of zonder

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Op het platte dak wil ik graag nieuw bituum laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 10 bij 10 meter. Daarnaast heeft mij hoekwoning asfalt leien. Deze dienen te worden verwijderd en hierna vervangen te worden door normale leien. Dit zal ongeveer 65 me zijn.

Dakbedekking vervangen op een stacaravan

Wij hebben een stacaravan op een vakantiepark. We willen daarvan volgend voorjaar de bitumen dakbedekking en de aluminium daktrim laten vervangen. Er is geen lekkage. Het dak is 11 meter lang en 4 meter breed. Er ligt geen grindballast op. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vervangen bitumen dakbedekking

Wij willen dat onze dakbedekking geheel wordt vervangen. Wij hebben een plat dak met zonnepanelen. De panelen moeten er even af gehaald worden; stekker los en later weer terug. De panelen rusten op een ijzeren constructie met daarop stoeptegels. Het dak is circa 45 m2.

Dakbedekking vervangen op een garage en uitbouw

Ik heb op mijn garage en uitbouw een plat dak van in totaal 48,5 m² met bitumen dakbedekking met grindballast. In de uitbouw zitten 2 lichtkoepels. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging van de bitumen dakbedekking. Tijdens de klus moet het grind worden verplaatst. In de offerte graag een aparte post daarvoor opnemen. Mijn zoon kan dat deel van de klus eventueel voor zijn rekening nemen. Ik stel een bezoek op prijs. Er is geen haast met de klus.

Garagedak repareren of vervangen en optioneel lichtkoepel plaatsen

Op mijn garagedak van 30 tot 40 m² ligt bitumen dakbedekking met grindballast. Er is lekkage en ik overweeg daarom reparatie of vervanging. Daarbij wil ik ook eventueel een lichtkoepel laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om het dak even te bekijken en ontvang daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte.

Dakbedekking vervangen door bitumen of EPDM

Het platte dak op ons huis moet opnieuw bedekt worden. Er is lekkage door slijtage en er wordt deze week een noodreparatie verzorgd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor 30 m² nieuwe dakbedekking, voor zowel bitumen als EPDM. Het dak is gelegen op de 3e etage en is toegankelijk via een dakraam of met een ladder vanaf het dakterras.

Bitumen stroken vervangen

Ik ben op zoek naar een collega bedrijf voor het leggen van 300 m1 bituum stroken aanbrengen over de bestaande heen, mat te gebruiken app/vb470, k14. Trim van 45 x 45 over de bestaande trim te plaatsen.

Partners

Partners van Casius